Istanbul Fashion Connection – Célzott beszerzői kiutazással

Az ITKIB Isztambuli Textil- és Ruházati Exportőrök Szövetsége, idén második alkalommal szervezi meg az Istanbul Fashion Connection kiállítás, 2022. augusztus 24-26. között. A rendezvény  az Istanbul Expo Centerben kerül megrendezésre, Törökországban.

A rendezvény célja a hosszú távú kapcsolatok kiépítése a török tervezőcégek, ügynökök és tervezőirodák, valamint a világ minden tájáról érkező vásárlók és márkák között.

Az Istanbul Fashion Connection kiállításon az aktuális trendek köré szervezett szemináriumokon, workshopokon és divatbemutatókon vehet részt. Ezen belül kiemelt területek a digitális átalakulás, az intelligens ruházat és a fenntarthatóság.

A vásáron való részvétel esetén lehetőség van támogatott beszerzői kiutazásra, ahol a szervező fedezi a vállalkozások szállás és helyi transzferköltségeit. Az érdeklődő vállalkozások az alábbi elérhetőségeken tudnak jelentkezni, illetve kérhetnek további tájékoztatást a kiutazással, részvétellel kapcsolatban:

Török Nagykövetség Kereskedelmi Tanácsadói Iroda

Meral Sengül – kereskedelmi tanácsos

+36 1 344 4998

IFCO Fashion Fair brossúra

További információ a rendezvényről:

IFCO Istanbul Fashion Connection

 

B2WORTH@TorinoFashionMatch 2022 – a divatvilág hibrid üzletember találkozója

Az Enterprise Europe Network – Kreatív ipari szektorcsoport társszervezésében online üzletember találkozóra kerül sor a Torino Divathét keretében. A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít a textil- és a divatipar cégeinek, tervezőknek, kis- és nagykereskedőknek a nemzetközi piacon való megjelenésre. A hibrid esemény a divatipar legújabb trendjeinek, technológiáinak feltérképezésére, külföldi partnerkapcsolatok kialakítására, bővítésére és új üzleti partnerek megismerésére is lehetőséget teremt.

Bővebben…

Fedezd fel a kulturális és kreatív iparban rejlő üzleti lehetőségeket!

A “SACHE” című projekt kiemelt célja, hogy támogassa a kreatívipari vállalkozások fejlődését és a kulturális, kreatív intézmények együttműködését a helyi vállalkozókkal. Az elmúlt három év során számos kezdeményezés, közös program és üzleti együttműködés valósult meg a projektpartner régiókban, melyek közül néhányról első kézből hallhatnak a résztvevők beszámolókat egy online rendezvény keretében.

Bővebben…

Divat- és textilipari beszállítói napok – Fashion Match Supply 2021

Az online üzletember találkozó és konferencia lehetőséget biztosít a divat- és textilipari ellátási lánc minden szereplőjének a gyártóktől a tervezőkön át a fuvarozó cégekig a legújabb trendek és potenciális partnerek megismerésére egyaránt.

Bővebben…