B2B-Meetings at International Forum Mechatronics 2021 – online és személyes üzletember találkozók

AZ Enterprise Europe Network közreműködésével megszervezett rendezvényen az érdeklődők személyesen (Linz, Ausztria) és virtuálisan is részt vehetnek. A helyszínen a látogatók részt vehetnek egy német nyelvű nemzetközi konferencián, melynek fő témája az ún. szimbiotikus mechatronika, amely a komplex gyártási rendszerek egy új, innovatív látásmódját mutatja be. A konferencián többek között előadások, workshopok, interaktív bemutatók várják a közönséget. A résztvevőknek a rendezvény keretein belül 20 perces időablakokban előre szervezett üzleti tárgyalások lebonyolítására is lehetőségük van.

A rendezvény időbeosztása ITT elérhető.

Regisztrálni itt lehet: 

REGISZTRÁCIÓ

Horvát beszállítói fórum az ITT&MOST keretében

‘Gazdaságfejlesztés és a benne rejlő beszállítói lehetőségek’ címmel B2B-vel egybekötött fórumra kerül sor a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft., az Enterprise Europe Network és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében.

Bővebben…

Új finanszírozási lehetőség – Széchenyi Turisztikai Kártya

Bemutatásra kerül a Széchenyi Kártya Program legújabb terméke, mely kifejezetten a turisztikai szektorban működő vállalkozások igényeinek megfelelően került kialakításra az ITM, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség és a KAVOSZ Zrt. együttműködésének köszönhetően.

Bővebben…

Vállalkozói Fórum Komló – Hogyan legyünk sikeres szolgáltatók, vállalkozók kistelepülésen, kisvárosban

Milyen vállalkozásba érdemes kezdeni egy kisvárosban? Melyik vállalkozási formát célszerű választani, mik a leghatékonyabb adózási formák, milyen támogatási, pályázati lehetőségek vannak KKV-k számára és ami a legfontosabb; kihez fordulhatok ezekben a kérdésekben?

Bővebben…

VÁLLALKOZÓI FÓRUM – MÁGOCS

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szeretettel vár minden érdeklődőt következő rendezvényére, ahol az EFOP-1.2.9-17-2017-00082 „Munka ÉS Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz- Pont létrehozása Pécsett” című projekt keretében fórumot tart az atipikus foglalkoztatási formák és a vállalkozások siekrességében szerepet játszó egyéb területekről.

IDŐPONT: 2020. március 02. 13.00 – 17.00
HELYSZÍN: Polgármesteri Hivatal(7342 Mágocs, Szabadság utca 39.)

PROGRAM:
13:00 – 13:05 KÖSZÖNTŐ
13:05 – 13:20 PÉCSI CSALÁD- ÉS KARRIERPONT (Pazaurek Szabina, projektmenedszer)
13:30 – 14:00 Kiskereskedelmi hálózatbővítés kistelepüléseken, alternatív foglalkoztatási formák és lehetőségek (Mosdósi Gábor, hálózatfejlesztési igazgató, Tom Market Kft.)
14:00 – 14:30 Képzési és felnőttoktatási lehetőségek, karriertanácsadás (Piacsek László, osztályvezető, PBKIK Humánerőforrás-fejlesztési Osztály)
14:30 – 15:00 Finanszírozási lehetőségek (Hauzer Zsuzsanna, tanácsadó, PBKIK)
15:00 – 15:30 Adózás és az atipikus foglalkoztatási formák (Hochschornerné Strasszer Éva, ügyvezető, SHS Kft.)
15:30 – 16:00 Elérhető támogatási lehetőségek (vállalkozás indítás, gyakornoki program, eszközbeszerzés) (Nyikos Attila, Széchenyi Programiroda, Tanácsadó)
16:00 – 17:00 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK