Knowledge to Money Club, 2024 március

Figyelmükbe ajánljuk a Knowledge to Money Club következő eseményét, melyen szó lesz az EIC Accelerator pályázatról, a Spark Funding programról, az egészségügyi innovációk piacra segítéséről, és természetesen az Enterprise Europe Network szolgáltatásairól is. Szintén téma lesz a korai fázisú vállalkozások támogatása befektetéssel és üzletfejlesztéssel.

Bővebben…

Knowledge to Money Club, 2023 december

A HEPA Enterprise Europe Network társszervezésében Knowledge to Money Club napra kerül sor 2023. december 13-án.

A hazai üzleti coach-okkal közösen szervezett rendezvény segítséget nyújt a KKV-k innovatív fejlesztéseit finanszírozó Horizont Európa program keretében meghirdetett EIC Accelerator felhívásra szóló pályázat elkészítéséhez. Szó lesz egy kockázati tőkealap befektetési startégiájáról és a mesterséges intelligencia üzletre gyakorolt hatásáról is.

Bővebben…

Fit for Export – Támogatás az Egyesült Államokban való piacra lépéshez

A Fit for Export: Piacralépés az Egyesült Államokban – támogatás kkv-k részére elnevezésű pályázat szakmai mentoringgal és képzéssel egybekötve biztosít lehetőséget a kiválasztott vállalkozásoknak az USA piacainak részletes megismerésére és az első kapcsolatok kialakítására.

A programra 2022. május 16-ig jelentkezhet valamennyi hazai kkv, mely Budapesten és Pest megyén kívül rendelkezik telephellyel ahol legalább 1 főt foglalkoztat.

Olyan kkv-k jelentkezésére számítanak, amelyek:

 • digitális és/vagy skálázható termékkel/szolgáltatással rendelkeznek és szolgáltatásuk/termékük piac- és versenyképes lehet az USA-ban;
 • angol weboldallal, termékleírással, brosúrával rendelkeznek;
 • megfelelnek az Európai Unió kkv definíciójának;
 • minimum 3 lezárt pénzügyi éven vannak túl;
 • a cégvezetésben van tárgyalóképes angol nyelvtudással bíró vezetőjük;
 • a programban részt vevő munkatárs minimum 10 év releváns értékesítési tapasztalatot tud felmutatni;
 • minimum 3 ügyféllel rendelkeznek,

További előny, ha:

 • már rendelkeznek export árbevétellel;
 • az árbevétel (vagy export árbevétel) éves növekedése 10% feletti;
 • korábban startup-versenyen díjazott vagy EU-s nemzetközi innovációs projekteken részt vett;
 • vannak Magyarországon kívül referenciái;
 • befektetői (stratégiai partneri, ügyfél) MoU-val rendelkeznek, amely alátámasztja a jelentkezők egyesült államokbeli piaci versenyképességét.

A program 2022-ben valósul meg – a 2022 tavaszán kiválasztott cégek tréningeket, coachingot, szabályozási és jogi támogatást, és minden releváns információt megkapnak. Ezt követően pedig a legjobbra értékelt cégek még idén rangos amerikai eseményeken mutatkozhatnak be, ahol networkingre és pitchelésre is lehetőség nyílik.

További részleteket az alábbi dokumentumokban talál:

Kérdéseivel, kérjük keresse a PWC munkatársait a email címen.

Német-magyar EUREKA pályázók napja és partnerkereső rendezvény (online) – meghosszabbítva!!!

A partnerkereső felület 2022. január 25-ig még a pályázni szándékozók rendelkezésére áll!

Felhívjuk kutatás-fejlesztésben és innovációban érdekelt tagjaink és ügyfeleink figyelmét a Német-magyar EUREKA pályázók napja és partnerkereső rendezvényre, melyre 2021. december 7-én kerül sor, online.

A kétoldalú német-magyar EUREKA pályázat 2022. január 26-i beadásához kapcsolódó Pályázók napja eseményt az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) és a Német Oktatási és Kutatási Minisztérium (BMBF) szervezi, melyhez kapcsolódóan a HEPA Enterprise Europe Network partnerkereső rendezvényt szervez.

Bővebben…

Indulj el! – „Felkészülés a sikeres külpiacra lépésre ”

A HEPA Exportőrök Klubja Online soron következő rendezvényének középpontában, melyet a Google Magyarországgal közös szervezésben valósít meg a hazai KKV-k sikeres külpiaci megjelenése áll. A programon többek között azokkal a kérdésekkel foglalkoznak, amelyek sikeressé tehetik vállalkozását a külpiacon, beindíthatják és segíthetik cége növekedését és fejlődését a határokon túl.

Bővebben…

Knowledge to Money Club 2021. május 11.

A klubnap aktualitása:

·         EIC Accelerator 2021 pályázatai

·         Testreszabott finanszírozási modellek innovatív cégek számára

·         Mire figyeljünk a befektetői tárgyalások során

A rendezvény online fórumban valósul meg. A részvétel térítésmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.  A regisztrált jelentkezők az esemény előtti napon kapják meg a belépéshez szükséges linket.

Bővebben…