HR-RENT KFT.

A HR-Group humánerőforrás szolgáltatásokat nyújt partnereinek az autó-, elektronika-, élelmiszer-, energia-, fa-, fém-, gép-, logisztikai-, valamint a termelő iparágban, továbbá jelen van az egészségügyben, ingatlanberuházási-, építőipari piacon is.

A HR-Rent Kft. – a HR-Group tagjaként – több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a munkaerő-kölcsönzés és a munkaerő-közvetítés területén. Külön figyelmet fordítanak a diák- és nyugdíjas foglalkoztatási szolgáltatásra is, valamint fontos számukra a megváltozott munkaképességűek integrálása.

Az alkalmazásukban álló munkavállalók száma évről évre dinamikusan növekszik.
A vállalat társult a Prohuman cégcsoporttal, amely ma Magyarország 10 legnagyobb foglalkoztatója közé tartozik. Ezáltal széleskörű kapcsolatrendszerükkel és folyamatosan bővülő adatbázisukkal a lehető legrövidebb idő alatt megtalálják a megfelelő szakembereket partnereik számára.
Kiterjedt irodahálózatuk által pedig országos szinten is jelen vannak.

hr-rent.hu
www.hr-group.hu

 

KÖVESI PÉTER

A HR világában a szolgáltatói oldalon 2012 óta tevékenykedik. Az elmúlt években munkái során megtapasztalta, hogy milyen HR kihívásokkal küzdenek a különböző méretű és profilú cégek, illetve nagyvállalatok a folyamatosan változó munkaerőpiacon. A munkáltatóknak a munkavállalói hatékonyság növelésében, a fluktuáció csökkentésében és ebből következően a költségracionalizálásban tud hatékonyan segíteni úgy, hogy segít kiválasztani a számukra legmegfelelőbb atipikus foglalkoztatási formákat, illetve kompetencia-térkép felállításával segít kiválasztani a legmegfelelőbb munkavállalót az adott munkakörre.  Munkamódszerének vezérelve „a megfelelő embert, a megfelelő helyre”.

AP ISKOLASZÖVETKEZET

Az iskolaszövetkezet az Állás-Pont cégcsoport tagja, mely 2000 áprilisában kezdte meg működését azzal a szándékkal, hogy a gazdasági élet bármely területén felmerülő munkaerőhiányt a kívánt igények szerint és az adott szolgáltatásaink alapján segítse, illetve a munkavállalók szervezetbe való integrálódása, minél kisebb kockázatot jelentsen. Az elmúlt több, mint 20 évben több száz partnerük és több ezer álláskereső megelégedése mellett, az elvégzett és folyamatos szakmai munkánknak köszönhetően az Állás-Pont Dél-Dunántúl vezető humán szolgáltató irodájává nőtte ki magát és ma már az ország egész területén képes minőségi szolgáltatást nyújtani.

allas-pont.hu