XXX. Magyar Innovációs Nagydíj

FELHÍVÁS A 2021. ÉV LEGJELENTŐSEBB INNOVÁCIÓS TELJESÍTMÉNYÉNEK ELISMERÉSÉRE

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium, és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával, 30. alkalommal hirdeti meg a

MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Bővebben…

Társadalmi egyeztetésen a következő eszközbeszerzési pályázat!

Megjelent a 100 milliárd Ft keretösszegű, GINOP Plusz-1.2.3-21 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” c. eszközbeszerzési pályázat felhívás tervezet, melyre várhatóan 2022. januárjában lehet benyújtani a támogatási kérelmeket.

Bővebben…

Újabb GINOP Plusz felhívások társadalmi egyeztetése indult el

Júlis 10-ig van lehetőség a most megjelent GINOP Plusz-1.1.2-21 Magyar Multi Program és GINOP Plusz-1.3.1-21 „Zöld Nemzeti Bajnokok” felhívás tervezetek véleményezésére!

Bővebben…

Európai Logisztikai Innovációs Nap – nemzetközi konferencia és üzletember találkozó

Az Enterprise Europe Network társszervezésében megrendezésre kerülő online rendezvény lehetőséget biztosít kétoldalú üzleti találkozók lebonyolítására, technológiai és szakmai együttműködések kialakítására, valamint befektetői lehetőségek és a szállítmányozáshoz kapcsolódó új technológiai, zöld, okos megoldások, trendek megismerésére.

Bővebben…

INNOVATION VILLAGE 2021 – Középpontban a zöld megoldások, energetika és körforgásos gazdaság

Az Enterprise Europe Network társszervezésében online nemzetközi fórumra és üzletember találkozóra kerül sor, melynek középpontjában a zöld fejlesztések és a digitális átalakulás állnak.

Bővebben…

EdTech – Oktatás a virtuális térben

Az elmúlt 12-18 hónapban az EdTech (Oktatási Technológia) területén exponenciális növekedés tapasztalható. Írország mint az oktatás és a digitális technológia globális vezetője, élen jár e növekedés előnyeinek kihasználásával is.

Az Enterprise Europe Network Írország északi és déli részéről, valamint az Egyesült Államokból érkező partnerei most lehetőséget kínálnak a vállalatoknak és a kutatószervezeteknek arra, hogy részt vegyenek ezen az ingyenes online rendezvényen, amelynek középpontjában az EdTech felgyorsult digitalizációja áll.

Az előadásokat követően lehetőség van előre megszervezett üzleti találkozók lebonyolítására.

Regisztráció határideje: 2021. május 10.

Találkozók foglalására 2021. április 19. és május 12-e között van lehetőség.

Az EdTech (Education Technology) magába foglalja mindennapi életünk minden aspektusát – formális és informális oktatást, illetve a munkánkat. Az emberek tanulási módszerei folyamatosan változnak, amelyet innovatív EdTech megoldások fejlődése is támogat pl. AI (mesterséges intelligencia), AR/VR (kiterjesztett valóság/virtuális valóság), gamifikáció, mikrotanulás és személyre szabott oktatás.

Még soha nem volt ilyen fontos a digitális tanulás mint az elmúlt időszakban! Ennek a rendezvénynek célja a piaci lehetőségek feltárása és bemutatása a felgyorsult, digitalizált tanulás területén, reagálva a folyamatosan változó igényekre a következő ágazatokban:

  • Vállalati tanulás
  • Felsőoktatás
  • Általános és középfokú oktatás
  • Tanulás és fejlődés

Kiemelt témák:

  • Digitális átalakulás
  • eLearning
  • Gamifikáció
  • Tapasztalat útján való tanulás AR/VR
  • Robotika
  • Kódolás

A következő területekről várják a résztvevőket:

Vállalkozások képviselői, startupok, vállalkozók, egyetemek és kutatóintézetek, inkubátorházak, az EdTech szektorban dolgozók, és olyanok akiket érdekelnek új projektöltletek és szeretnének üzleti/technológiai és együttműködő partnereket találni.

REGISZTRÁCIÓ

Fejlett gyártástechnológiák – @Smart Manufacturing Matchmaking 2021

Az intelligens gyártás és ipar 4.0 területén működő vállalkozásokat, szakembereket, egyetemeket és kutatóintézeteket ismét virtuális üzletember találkozókkal, üzemlátogatásokkal és webináriumokkal várják a Smart Manufacturing Matchmaking 2021 keretében.

Bővebben…

Fenntarthatóság és alpesi technológiák – Green Mountain DigithON

Az Enterprise Europe Network társszervezésében megvalósuló online konferencia és üzletember találkozón várják minden a digitalizációval és azzal kapcsolatos területen tevékenykedő vállalkozás, start-up, szakember részvételét.

Bővebben…