Vevőszerző marketing szöveg műhely – Unalmasból ütőset!

Hogyan lehet megszerezni a vevők figyelmét 2024-ben? Hogyan szólítsuk meg a potenciális vevőket eredményesebben, mint a konkurencia? Hogyan használjuk fel a mesterséges intelligenciát a mindennapi marketinghez? Ezekre a kérdésekre ad válaszokat és megvalósítható megoldásokat a marketing szövegírás workshop. Szilágyi Tímea marketing szövegíró bevezeti az érdeklődőket a hatékony, vevőszerző szövegek világába.

Bővebben…

Gyors segítség a még hatékonyabb marketinghez

A kamara 2023. október 17-18-19-én ismét megszervezi népszerű Hatékony marketingmegoldások KKV-k számára képzését, mely akár online formában, akár pályázati forrásból is elvégezhető! Ezzel a képzéssel szintet léphet a marketinged! Jelentkezz még ma, és hozd lendületbe a vállalkozásodat!

Bővebben…

Szolgáltatás marketing workshop a kamarában

Hogyan add el a szolgáltatásodat magasabb áron? – Workshop

Sok szektorban nem könnyű kitűnni a szolgáltatók sokaságából. Különösen akkor, ha mindenki az árakkal akar versenyezni, ami pedig a profit kárára megy. Hogyan tudod ennek ellenére drágábban kínálni a minőségi szolgáltatásodat? Hogyan tudod növelni a szolgáltatásod értékét a vevő szemében? A szolgáltatás marketing workshopon választ kaphatsz ezekre kérdésekre. Megtanulhatod lépésről lépésre azt is, hogyan tudod láthatóvá és szerethetővé tenni a szolgáltatásodat.

Bővebben…

Hatékony marketingmegoldások KKV-k számára képzés

Példák, minták, módszerek a mindennapi marketinghez

Jól bevált gyakorlatok, kipróbált sablonok, amit a rohanó hétköznapokban kiválóan tudnak hasznosítani a cégvezetők, vállalkozók, marketingesek. Röviden így lehetne összefoglalni a képzés lényegét.

Marketing trendek jönnek mennek, nem könnyű a mai vállalkozóknak eldönteni, melyiket érdemes bevezetni, melyik lehet hatásos az ő tevékenységüknél. Melyik eszközre érdemes költeni, melyik a pénzkidobás? Hol hirdessek, melyik közösségi médiában jelenjek meg? Ezekre és még sok hasonló kérdésre kaphatnak választ mindazok, akik részt vesznek ezen a komplex képzésen.

Gyakorlatból jeles. 100% hasznos tudás.

A 3 napos kurzus során nem csupán elméleti tudás átadása történik. Sokkal inkább hús-vér gyakorlati tréninget takar. Az oktatók olyan szakemberek, akik vállalkozóként több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek marketing területen.

Képzés tervezett időpontja: 2023. október 17-18-19., 09.00-16.00 között.

Képzési idő: 21 óra.

Maximális létszám: 30 fő.

Minimális létszám: 10 fő.

Képzés formája: csoportos hibrid (személyes és online) képzés

Képzési díj: 60.000.-Ft/fő + Áfa (támogatott képzés esetén T.A.M.).

Önkéntes kamarai tagoknak és/vagy egy vállalkozástól, legalább 3 fő regisztrálása esetén a képzési díjból 10%/fő kedvezményt biztosítunk.

A képzési díj tartalmazza a képzés összes költségét, beleértve a képzés, a tananyag és a tanúsítvány összegét.

A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum megnevezése: Tanúsítvány

Jelentkezési határidő: 2023.10.05.

További információ:

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara felnőttképzési engedélyszáma: E/2020/000151, felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/006151.