ArtisTRENDER KFT.

Tevékenység: A 2011-ben alakult vállalkozás eredetileg grafikai szolgáltatásokra (pl. arculati kézikönyvek) specializálódott, de jelen volt a pályázatírói, pályázatfigyelői tevékenység. A cég árbevételének legnagyobb részét a pályázatírás adja. Az elmúlt években uniós pályázatoktól a “trafik-pályázatokig” segítettek számos vállalkozásnak, a közreműködésükkel írt pályázatok jelentős része nyertessé vált. Tapasztalatok: GOP, DDOP, TÁMOP, NKA, NFA, Trafik pályázatok, “Bekapcsoló” munkaerőpiaci program.

Bővebben…

DEKO-ROZMÁR KFT.

Tevékenység: A kreativitás terén nyújt innovatív és megfizethető szolgáltatást a pécsi Deko-Rozmár Kft. Marketing- és reklámstratégia kialakítása, arculat-, webdesign- és csomagolástervezés, reklámkivitelezés a nagyformátumú nyomtatástól kezdve a mobil prezentációs eszközökön át a reklámajándék-tárgyakig – mindezt több mint 10 éves tapasztalattal biztosítja a vállalkozás. Profi géppark és képzett munkatársak támogatásával egyedi, különleges és igényes megoldásokat kínálnak cégeknek, magánszemélyeknek.
Kamarai tisztség:
Díjak:
A vállalkozás honlapja: www.dekorozmar.hu
Kamara tagja védjegy: 2013.12.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB13405371

DIGITPRINT KFT

Tevékenység: Dekorstúdiójukban minden megfogalmazódott ötlet megvalósulhat, életre kelhet, magas színvonalú felszereltségüknek és kreatív munkatársaiknak köszönhetően. Minden, ami az irodai, üzleti és lakásdekorációhoz szükséges. Arculattervezés: egységes design a logótól a teljes reklámkampányig, design és grafikai tervezés, dekorációs termékek forgalmazása, készítése. A kicsitől a nagyig, a kevéstől a sokig, a hagyományostól az egyediig, az egyszerűtől a lehetetlenig, Rájuk mindenben számíthatnak.
Kamarai tisztség:
Díjak:
A vállalkozás honlapja: www.dekorsprint.hu
Kamara tagja védjegy: 2013.09.13.
Kamarai regisztrációs szám: PB13041155

EURO-OPTIC-PÉCS KFT.

Tevékenység: Az Euro-Optic Kft. 1995-ben alakult. A legjobb minőségű szemüvegkeretek, szemüveglencsék, kontaktlencsék és kiegészítő termékek kaphatók üzleteikben. A szemvizsgálat és a szemüvegkészítés a legmodernebb eszközökkel, nagy gyakorlattal rendelkező szakorvos, kontaktológus, optometrista és szakképzett látszerész közreműködésével történik. Speciális vizsgálatokat is végeznek: színtévesztők vizsgálata, Polatesztes vizsgálat. ZEISS partnerként egyes különleges szemüveglencsék csak náluk érhetők el.
Kamarai tisztség:
Díjak:
A vállalkozás honlapja: www.eurooptic.hu
Kamara tagja védjegy:
Kamarai regisztrációs szám: PB11017316

FC PRODUCTS KFT.

Tevékenység: Az FC Products Kft a felnőttképzési és tanácsadói (vezetői tréningek, kommunikációs és konfliktuskezelési tréningek, projektmenedzsment képzés és tanácsadás, időgazgálkodás) szolgáltatásai mellett 2015-től fotográfia (tárgyfotók, portréfotók) és videókészítés (image filmek, bizalomépítő videók testimonial jellegű videók, riport- és dokumentumfilmek, termékvideók) területén is magas minőségben szolgálja ki ügyfeleit.
Kamarai tisztség:
Díjak:
A vállalkozás honlapja: www.almafoto.hu
Kamara tagja védjegy:
Kamarai regisztrációs szám: PB13712402

INFRA-MED KFT.

Tevékenység: Foglalkozás-egészségügy, üzemorvosi szolgáltatás, országos partnerhálózattal. Szakellátás, másodfokú alkalmasság elbírálása, szakmai alkalmassági és foglalkoztathatósági vizsgálatok, vállalkozó orvosok alkalmassági vizsgálata. Munkabaleseti ügyekben szakértői tevékenység. Munkahelyi elsősegély-nyújtók multimédiás képzése, céghez történő kiszállással is. Bemer fizikai érterápia orvosi háttér-támogatással. SOTE & PTE által akkreditált orvos-gyakornoki képzőhely.
Kamarai tisztség:
Díjak:
A vállalkozás honlapja: www.inframed.hu
Kamara tagja védjegy: 2010.09.26.
Kamarai regisztrációs szám: PB11018795

KERKO-MÉDIA KFT.

Tevékenység: A Kerko Média Kft. megfilmesíti… bemutatja… elmeséli… és ennyi. Különleges szolgáltatásuk a legfrissebb – sokszor nehezen elmagyarázható – innovációs eredmények könnyed, gyors és érthető bemutatása, szemléltetése. A cég évtizedek óta foglalkozik szemléltető videók gyártásával, 3D-s webséta, imázsfilmek, kalandvideók, természetfilmek, Prezi tréning, kommunikációs tréning és tanácsadás szolgáltatással.
Kamarai tisztség:
Díjak: 2005. Angster József Díj (Pécs Gazdaságáért Díj)
A vállalkozás honlapja: www.kerkomedia.hu
Kamara tagja védjegy: 2012.06.29.
Kamarai regisztrációs szám: PB11899718