Kooperatív módszerek a női vezetők gyakorlatában

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Üzletasszony Klubja idei első ülésének fókusza a probléma feldolgozás és a tudásszervezés módszertani megközelítése volt. Az eseményen az Élményzóna Egyesület – új kamarai tagunk – szolgáltatta a foglalkozást, melynek helyszíne a Pepita Kultúrtér volt. Az esemény során a klubtagok megismerhették a “Párhuzamos szakértői mozaik” módszertant, melyet a kis- és középvállalkozások számos területen hasznosíthatnak.

 

Bővebben…

Az Év Női Példaképe Baranyában

Ismer a szakmájában sikeres nőt, aki megtalálja az egyensúlyt a munka és a magánélet között? Az „Év női példaképe” pályázattal azokat a Baranya megyei nőket, anyákat szeretnénk elismerni és bemutatni, akik a munka és a családi élet területén is példaértékűen helytállnak, hogy mások számára is inspirációként szolgáljanak.

Bővebben…

NŐ a nyereség

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szeretettel vár minden érdeklődőt következő rendezvényére, ahol az EFOP-1.2.9-17-2017-00082 „Munka ÉS Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz- Pont létrehozása Pécsett” című projekt keretében megismerhetnek olyan hazai és nemzetközi most zajló projekteket, kezdeményezéseket, melyek célja a nők és anyák vállalkozóvá válásának, a munkaerőpiacra való visszatérésüknek az elősegítése. A rendezvényen megismerkedhetnek a projektek és szervezetek által biztosított képzésekről, szolgáltatásokról, lehetőségekről, melyek a fenti célt hivatottak szolgálni.

IDŐPONT: 2018. október 12. 14.00 – 17.30
HELYSZÍN: Pécsi Kereskedelmi Központ (7625 Pécs, Majorossy I.u.36.)

PROGRAM:

14:00 – 14:05 KÖSZÖNTŐ
14:05 – 14:30 A nő minden helyzetben nő marad – PBKIK Üzletasszony Klub (Dr. Kovács Éva PBKIK Üzletasszony Klub elnök)
14:30 – 15:15 “Anyavállalkozók”: munka, család, siker – 200% a mindennapokban (Pazaurek Szabina, projektmenedzser)
15:15 – 15:30 KÁVÉSZÜNET
15:30 – 16:15 A nagycsaládos anyák munkaerőpiaci helyzete (Nagycsaládosok Országos Egyesülete – Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület)
16:15 – 16:45 Középpontban a női munkaerő – Család és Karrierpont (CSAKPONT) – alternatív foglalkoztatási formák (Gellén Nóra (Pécsimami), Pernyéz Zsuzsanna (Humán Innovációs Csoport NKft.))
16:45 – 17:30 KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS a résztvevők szakmai szemmel keresik a válaszokat