Szerb-Magyar Üzleti Fórum az ECOFair Belgrade szakkiállításon

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség közösségi magyar standdal vesz részt a 2023. évi ECOFair Belgrade szakkiállításon, amely 2023. november 28-30. között kerül megrendezésre Belgrádban. Az ECOFair Nemzetközi Környezetvédelmi Vásár a legnagyobb és legreprezentatívabb környezetvédelmi szakmai rendezvény a régióban, amely központi témája a zöld gazdaság, az újrahasznosítás és a hulladékgazdálkodás, azonban a kiállítói és a szakmai programok egyaránt felölelik a környezetvédelem minden területét.

A kiállítás margóján, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Szerb-Magyar Üzleti Fórumot szervez 2023. november 28-án a Szerb Gazdasági Kamarával együttműködésben. Az esemény célja, hogy személyes tárgyalások keretében ösztönözze a két ország üzleti szereplői közötti új gazdasági kapcsolatok kialakítását és a meglévő üzleti együttműködések erősítését. Az esemény az Enterprise Europe Network közreműködésével valósul meg.

Szerb-Magyar Üzleti Fórum

Időpont: 2023.november 28. kedd (várhatóan 11:00 és 15:00 óra között)

Helyszín: Belgrád, az ECOFair Belgrade szakkiállítás helyszíne

 Tervezett program:

  • Regisztráció
  • Megnyitó beszédek
  • Előadások: Jelenlegi helyzet bemutatása, perspektívák az energia és az ökológia területén
  • Állófogadás
  • B2B találkozó

A rendezvényen való részvétel a cégek képviselői számára ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Amennyiben a rendezvény felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy részvételi szándékát szíveskedjen jelezni az alábbi regisztrációs felület kitöltésével, 2023. november 10-én (péntek) éjfélig.

REGISZTRÁCIÓ

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztrációkor kapott automatikus üzenet nem jelenti automatikusan a regisztráció visszaigazolását, arról a fentiekben jelzett regisztrációs határidőt követően küldenek e-mailben tájékoztatást.

A rendezvény további részleteiről a későbbiekben értesítik Önt. Az üzleti fórummal kapcsolatos kérdéseit a címen várják.