KRONOSPAN-MOFA HUNGARY KFT.

A KRONOSPAN ma a világ legnagyobb falemez gyártó cégcsoportja. A KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft. célja, hogy a vevők elégedettségét megbízható, versenyképes termékkel érje el, magas minőségi követelményeknek megfelelve. FSC, PEFC és CARB tanúsítvánnyal rendelkeznek. A cég elkötelezett termékei minőségének folyamatos fejlesztése mellett. A termelésben, különös figyelmet fordítanak a környezetbarát előállításra.

HR-RENT KFT.

A HR-Group humánerőforrás szolgáltatásokat nyújt partnereinek az autó-, elektronika-, élelmiszer-, energia-, fa-, fém-, gép-, logisztikai-, valamint a termelő iparágban, továbbá jelen van az egészségügyben, ingatlanberuházási-, építőipari piacon is.

A HR-Rent Kft. – a HR-Group tagjaként – több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a munkaerő-kölcsönzés és a munkaerő-közvetítés területén. Külön figyelmet fordítanak a diák- és nyugdíjas foglalkoztatási szolgáltatásra is, valamint fontos számukra a megváltozott munkaképességűek integrálása.

Az alkalmazásukban álló munkavállalók száma évről évre dinamikusan növekszik.
A vállalat társult a Prohuman cégcsoporttal, amely ma Magyarország 10 legnagyobb foglalkoztatója közé tartozik. Ezáltal széleskörű kapcsolatrendszerükkel és folyamatosan bővülő adatbázisukkal a lehető legrövidebb idő alatt megtalálják a megfelelő szakembereket partnereik számára.
Kiterjedt irodahálózatuk által pedig országos szinten is jelen vannak.

hr-rent.hu
www.hr-group.hu

 

PERFEKT ZRT.

A társaság az elmúlt közel 30 év során vált piacvezetővé a pénzügyi-, gazdasági- és társadalombiztosítási képzések, valamint a szakkönyvkiadás területén. Lépést tartanak a változó piaci igényekkel, vállalatok és magánszemélyek számára is biztosítanak egyedi vagy komplex szolgáltatásokat. Az eltérő igényekhez igazodva, rugalmasan szervezik a megrendelt képzéseket, legyen szó a helyszínről, ütemezésről, vizsgáztatásról vagy akár a tananyagellátásról. Szolgáltatásaik magas minőségét bizonyítják az országos hálózatukban elért meghatározó számok is.
https://www.perfekt.hu/

MECSEK BALLON KFT.

Tevékenység: A vállalkozás textilipari termékek nagyüzemi gyártásával foglalkozik, több mint 20 éve. A gyártás teljes folyamatát lefedik: tervezés, gyártás előkészítés, minőség-ellenőrzés. Többnyire külföldi megrendelőiknek folyamatosan, magas minőségben gyártanak megújuló gépparkjukkal, mely prototípusok gyártására és tesztelésére is alkalmas, akár kisebb szériák gyártására is. Nagy tapasztalattal rendelkeznek siklóernyő és mentőernyő gyártás területén, ezen felül ponyvák, sátrak és hevederek gyártását is vállalják.

A vállalkozás honlapja: mecsekballon.eu

Viapan Dologidő Kft.

Tevékenység: A Viapan Dologidő egy munkaerő-közvetítő és munkaerő-kölcsönző cég. 2001 óta dolgozik azon, hogy segítségünkkel az állást keresők és állást kínálók egymásra találhassanak. A Viapan Dologidő a Viapan Group tagjaként egy a piacon egyedülálló cégcsoport tagja. Rálátásuk van a HR folyamatok egészére, így komplex és újszerű megoldásokat adnak a folyamatosan változó HR és üzleti kihívásokra. Országszerte több, mint 10 városban elérhetőek, köztük Pécsett is.

„Az álláskeresőket közelebb juttatjuk céljaikhoz, a cégeket pedig tehetséges munkavállalókkal látjuk el.”

A vállalkozás honlapja: https://www.dologido.hu

WEBSTAR CSOPORT KFT.

A Webstar Csoport Kft. 20 éve webes és mobil alkalmazások fejlesztésével foglalkozik, megrendelőink nagyrészt közép- és nagyvállalatok, valamint közigazgatási szervek.

Célunk egy olyan munkahelyi környezet kialakítása, amely biztosítja a hatékony munkavégzést és lehetőséget ad dolgozóinknak a munkahely és magánélet közötti egyensúly fenntartására is.

Hisszük, hogy családbarát szemléletünk (rugalmas munkaidő, távmunka, családbarát programok, stb.) és munkavállalóink folyamatos továbbképzése hozzájárul egy kiegyensúlyozott szervezet kialakításához, cégünk versenyképességének, munkatársaink elégedettségének és lojalitásának növeléséhez.

www.webstar.hu

SOFT FLOW HUNGARY KFT.

A cég az Egyesült Államokban alapult 1988-ban, 1992-ben költözött Magyarországra. A Soft Flow vezető biotechnológiai vállalat az áramlási citometria, a molekuláris biológia és az élelmiszer/ takarmánybiztonsági analitikai megoldások fejlesztése terén. Közel 30 éves kutatási és fejlesztési tapasztalattal rendelkezik és működik együtt a piacvezetőkkel a biotechnológia és az élelmiszer-elemzés területén. 2016-ban a Soft Flow-t megvásárolta a FOSS Analytical, mely világszerte ismert innovatív analitikai megoldásairól, amely elősegíti az élelmiszer minőségének és biztonságának javítását a globális élelmiszerpiacon.

www.softflow.hu