Viapan Dologidő Kft.

Tevékenység: A Viapan Dologidő egy munkaerő-közvetítő és munkaerő-kölcsönző cég. 2001 óta dolgozik azon, hogy segítségünkkel az állást keresők és állást kínálók egymásra találhassanak. A Viapan Dologidő a Viapan Group tagjaként egy a piacon egyedülálló cégcsoport tagja. Rálátásuk van a HR folyamatok egészére, így komplex és újszerű megoldásokat adnak a folyamatosan változó HR és üzleti kihívásokra. Országszerte több, mint 10 városban elérhetőek, köztük Pécsett is.

„Az álláskeresőket közelebb juttatjuk céljaikhoz, a cégeket pedig tehetséges munkavállalókkal látjuk el.”

A vállalkozás honlapja: https://www.dologido.hu

Webstar Csoport Kft.

Tevékenység: A Webstar Csoport Kft. 20 éve webes és mobil alkalmazások fejlesztésével foglalkozik, megrendelőink nagyrészt közép- és nagyvállalatok, valamint közigazgatási szervek.

Célunk egy olyan munkahelyi környezet kialakítása, amely biztosítja a hatékony munkavégzést és lehetőséget ad dolgozóinknak a munkahely és magánélet közötti egyensúly fenntartására is.

Hisszük, hogy családbarát szemléletünk (rugalmas munkaidő, távmunka, családbarát programok, stb.) és munkavállalóink folyamatos továbbképzése hozzájárul egy kiegyensúlyozott szervezet kialakításához, cégünk versenyképességének, munkatársaink elégedettségének és lojalitásának növeléséhez.

Kamarai tisztség: IT Bizottság tagja
A vállalkozás honlapja: www.webstar.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB14273027

Rati Kft.

Tevékenység: A vezetési és utazási élményt tökéletesítő termékek fejlesztésében és értékesítésében innovatív szemléletet valósítunk meg az autóipar számára.

Vállalati kultúránkban kiemelt értéket képvisel a kiválóságot kereső együttműködő csapat. Gondolkodásunkat meghatározza a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünk. Null energiás telephelyünk és családbarát kultúránk is segíti célunk, a vevőink elégedettség elérését.

A vállalkozás honlapja: rati.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB11542935

PANNON-WORK ZRT.

Tevékenység: A Pannon-Work Csoport vezetői 1989 óta dolgoznak a munkaerőpiacon, menedzserként foglalkoznak munkaerő toborzásával, szervezésével és kiválasztásával, munkaügyi projektek teljes körű lebonyolításával, így jelentős tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a HR-szolgáltatások területén. 2010-től új tulajdonosa van a Pannon-Work Zrt-nek: a GAMAX Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft-t is vezető dr. Homonnay Géza szerzett közel 100%-os tulajdonrészt a kiterjedt országos irodahálózattal rendelkező vállalkozásban.

A vállalkozás honlapja: www.pannonwork.hu
Kamarai regisztrációs szám: BU13289067

MELÓ-DIÁK DÉL ISKOLASZÖVETKEZET

Tevékenység: Az 1983 óta piacvezetőként működő Meló-Diák Hálózat tagjaként, a Meló-Diák Dél Iskolaszövetkezet által a régióban évente 8 ezer diák jut közelebb céljaihoz, 500-nál is több megbízónál. A piacvezetőség a számokon túl mindazt az elkötelezettséget jelenti, amit a Meló-Diák márka mögött álló kollégák képviselnek. A Meló-DIák olyan komplex szolgáltatásrendszert nyújt, amely valós találkozási pontja a vállalkozások és a fiatal felnőttek érdekeinek.

A vállalkozás honlapja: www.melodiak.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB12466139

LARTCO CONSULTING KFT.

Tevékenység: A LARTCO Consulting Kft. szervezet- és vezetésfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó cég, amely 2000 óta végez fejlesztő tevékenységet a szervezet profiljába tartozó területeken – tréning, tanácsadás, coaching. 2007 óta cégünk a SIZE Prozess® módszertan egyik magyarországi képviselője, amely egy olyan kommunikációs és személyiségmodell, amely rendszergondolkodásával és holisztikus megközelítésével egyedi színt visz a vezetésfejlesztésbe. 2010 óta coach képzéssel is foglalkozunk.

A vállalkozás honlapja: lartco.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB22924869

JOBCAPITAL KFT.

Tevékenység: Minden cégvezető szeretne eredményesen dolgozó munkavállalókat foglalkoztatni. Sok esetben azonban problémát jelent a megfelelő jelöltek elérése, felvétele.
A Jobcapital megoldást nyújt a megfelelő munkavállalók megtalálásában, kiválasztásában és foglalkoztatási módjának meghatározásában.
Iparágtól függetlenül nyújtunk segítséget kis- és középvállalkozásoknak és multinacionális vállalatoknak.
Szolgáltatásainkra tanácsadóink felsőfokú szakirányú végzettsége, több éves szakmai tapasztalata a garancia.

A vállalkozás honlapja: jobcapital.eu
Kamarai regisztrációs szám: PB25060496

HUMÁN INNOVÁCIÓS CSOPORT NONPROFIT KFT.

Tevékenység: Cégünk olyan társadalmi vállalkozás, amelynek célja: hátrányos helyzetűek emberek, és térségek társadalmi és gazdasági reintegrációja. Ezt sikeres üzleti működéssel ötvözzük: humánerőforrás-, vállalkozásfejlesztés; coaching; pályázatok; nyomdai szolgáltatások, kutatás területen. Hazai és nemzetközi projekteket bonyolítunk saját kivitelezésben, és partnereinkkel. Értékeink: Aktív társadalmi szerepvállalás, stratégiai gondolkodás, szakmai tudás és tapasztalat, kapcsolatrendszer, innovativitás.

A vállalkozás honlapja: hics.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB14839122