HÉTDOMB BT.

Társaságunk 1998. óta működik.

Helyileg Komló központjában található az irodánk, könnyen megközelíthető, ingyenes parkolási lehetőséggel.
Fő profilunk: adótanácsadói tevékenység és könyvviteli szolgáltatás. (társaságok, egyéni vállalkozások, társadalmi szervezetek. magánszemélyek részére)

Ezen túlmenően biztosításközvetítéssel is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, munkánkért felelősséget vállalunk. Folyamatosan veszünk részt szakmai továbbképzéseken, munkánk és tudásunk naprakész, megbízható.

ARANYESŐ KFT.

A vállalkozás teljes körű könyvviteli és számviteli tevékenységet végez, egyéni és társas vállalkozások, valamint mezőgazdasági vállalkozások részére. Vállalja beruházási, fejlesztési valamint Széchenyi Kártya hitelek igénylésének előkészítését, igénylési nyomtatványainak elkészítését és a hitelezési folyamat menedzselését. Munkájára igényes, vállalásait pontosan teljesíti. A vállalkozás vezetője személyes, szakmai kapcsolatot ápol ügyfeleivel, így azok bizalommal fordulnak hozzá.

PETKONT KFT.

A vállalkozás teljes körű könyvviteli és számviteli tevékenységet végez magánszemélyek, őstermelők, vállalkozók, társaságok, egyesületek számára. Vállalja beruházási, fejlesztési valamint Széchenyi Kártya hitelek igénylésének előkészítését, igénylési nyomtatványainak elkészítését és a hitelezési folyamat menedzselését valamint az egyéb könyvviteli szolgáltatásokat, bérszámfejtést, adóbevallás készítését, tb ügyintézést, szaktanácsadást. Munkájára igényes, vállalásait pontosan teljesíti.

BALIKONTÍR KFT.

Tevékenység: Könyvelői tevékenységgel foglalkozó vállalkozás. Munkája alapja ügyfelei gazdasági eseményeinek pontos, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése annak érdekében, hogy azok eleget tudjanak tenni adó és tb kötelezettségeiknek, és a legpontosabb képet kapják vállalkozásuk helyzetéről. Partnereiket informálja az aktuális törvényi változásokról, gyakorlati tanácsokkal segítve mindennapi munkájukat. Bt-k, kft-k könyvelését vállalja.

A vállalkozás honlapja: www.balicont.hu

SÁKÁN BT.

Hagyományos teljes körű könyvviteli szolgáltatás mellett, ügyfelei és az érdeklődők részére, a vállalkozás saját online felületén gyors és biztonságos ügyintézésre is lehetőséget teremt, ehhez belső levelező rendszert működtet.

www.sakanbt.hu

BIRÓ ZOLTÁN DR.

Tevékenység: Dr. Bíró Zoltán tevékenységének fókuszában a könyvelés, könyvvizsgálat, bér- és munkaügy, pályázati- és egyéb tanácsadás áll, minőséget befolyásoló szaktudással és az informatika fejlesztéssel, környezeti terhelés nélküli, pontos munkavégzéssel.

SZABÓ-NAGY CONSULTING KFT.

A vállalkozás 2011-ben alakult, 2012. óta önkéntes kamarai tag. Adótanácsadással, könyveléssel, bérelszámolással, hatóságok előtti teljes körű képviselettel, üzletviteli, munkaügyi tanácsadással, ügyviteli szolgáltatások széles körével állnak ügyfeleik rendelkezésére.

BON-NOVUM KFT.

Tevékenység: A családi vállalkozás 1991-ben alakult Pécsett azzal a szándékkal, hogy könyvviteli, adózási területen magas szintű szolgáltatással álljon ügyfelei rendelkezésére. Munkatársaik szakmai képzettségük, tapasztalatuk és elhivatottságunk révén biztosítják számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői területen klienseik

PETŐ ÉS SZÁLKAI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTŐ KFT.

Tevékenység: A vállalkozás 1991-ben alakult Komlón. Alapítója Szálkai Valéria okleveles adótanácsadó és mérlegképes könyvelő. A vállalkozás üzleti kapcsolatokkal a pécsi székhely és a komlói telephely mellett a régión túl, Székesfehérváron és Budapesten is rendelkezik. A szélesebb körű szolgáltatásnyújtás érdekében az alaptevékenységek mellett, pályázati és adótervezési tanácsadással is foglalkozik. Partnereinek gazdasági- és polgári jogi ügyekben jogorvoslatot, a céggel közreműködő több ügyvédi iroda nyújt.

A vállalkozás honlapja: e-adotanacsadas.com