RG-STÚDIÓ KFT.

A cég az RG Magyarország cégcsoport tagja. Internet alapú megoldások, szolgáltatások fejlesztésével foglalkozik, hogy ügyfeleinek segítsen kihasználni az online világ üzleti lehetőségeit, így a weblapjuk vevőket szerezzen. Fő tevékenysége az online megjelenéssel, internet alapú megoldásokkal kapcsolatos tanácsadás, szolgáltatás.

www.rgstudio.hu

S NYOMDA KFT.

Az S Nyomda Kft. 2010. novembere óta működik Siklóson, főtevékenysége sokrétű, amely a nyomdaiparhoz kötődik, azon belül meghatározó a nyomtatványgyártás, saját tervezésű plakát-, szórólap- és névjegykészítés. A vállalkozás az ofszet nyomtatás, szitázás, kül- és beltéri dekorációs piac helyi, kistérségi szereplője lett. Termékskálája a teljes nyomdaipari palettát tartalmazza, grafikai tervezéstől a komplex kivitelezésig.

siklosinyomda.hu

FORETA`86 KFT.

A vállalkozás kül-, és beltéri prizmatáblák, világító reklámtáblák mérnöki tervezésével, gyártásával, telepítésével foglalkozik. Legújabb saját fejlesztésű ledfalait a város számos pontján láthatjuk bérelhető reklámfelületként. A reklámeszközök bérbeadása és szervize is a tevékenységi körükbe tartozik.


www.foreta86.hu

DÉLNYUGAT REKLÁMSTÚDIÓ KFT.

A vállalkozás meghatározó tevékenysége a rendezvényszervezés és a rendezvényeszköz bérbeadása. Grafikai tervezés terén hatékony és komplett megoldást biztosítanak megbízóiknak. Szolgáltatásaik között megtalálható az arculattervezéstől a reklámkampány tervezésen át a kiadványszerkesztésig minden tevékenység. Korszerű, gyors és hatékony online marketing megoldásokat kínálnak. A honlapkészítéstől a hírlevél szolgáltatásig számos online szolgáltatásban állnak rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig.


www.delnyugat.hu

ANIMA LABOR KFT.

Tevékenység: Az Anima Labor Kft. pécsi online marketing ügynökség webáruház-, és weboldal készítést, marketing tervezést és egyedi kivitelezést nyújt. Speciális megoldásokat ajánl a turizmus/vendéglátás és vevő/vendég/ügyfélszerzés területén, mely nagyban hozzájárul ezek minőségi fejlesztéséhez egyaránt. Pécs első lokális online marketing ügynökségeként országszerte, illetve külföldön is segítik ügyfeleiket marketing és kereskedelmi tevékenységükben.

A vállalkozás honlapja: anima-labor.hu

WEBSTAR CSOPORT KFT.

A Webstar Csoport Kft. 20 éve webes és mobil alkalmazások fejlesztésével foglalkozik, megrendelőink nagyrészt közép- és nagyvállalatok, valamint közigazgatási szervek.

Célunk egy olyan munkahelyi környezet kialakítása, amely biztosítja a hatékony munkavégzést és lehetőséget ad dolgozóinknak a munkahely és magánélet közötti egyensúly fenntartására is.

Hisszük, hogy családbarát szemléletünk (rugalmas munkaidő, távmunka, családbarát programok, stb.) és munkavállalóink folyamatos továbbképzése hozzájárul egy kiegyensúlyozott szervezet kialakításához, cégünk versenyképességének, munkatársaink elégedettségének és lojalitásának növeléséhez.

www.webstar.hu

KIKK Egyesület

A Kulturális Innovációs Kompetencia Központ Egyesület (KIKK) azzal a céllal alakult, hogy a kulturális és kreatív ipar területén működő kis- és közép vállalkozások együttműködési hálózatát megteremtse, valamint a szektorok hálózatorientált fejlesztésével elősegítse egy innovatív gazdasági miliő kialakítását, amely elősegíti a Dél-Dunántúli régió kohéziójának erősödését, és hozzájáruljon a társadalmi-gazdasági struktúra megújulási képességéhez.

Bővebben…

SZILÁGYI TÍMEA

Szilágyi Tímea marketing tevékenységével támogatja a kisvállalkozásokat. Szakterülete a marketing szövegírás és a marketingkommunikáció. Vallja, hogy ma már a jó termék vagy szolgáltatás nem adja el magát. Egy kkv csak ütős marketing szöveggel tud sikeres lenni a vevőszerzésben és a népszerűsítésében. Érdemes felkeresni, ha honlapszövegre, megnyerő cégismertetőre, marketing kampányra vagy marketing tanácsadásra van szükség.

www.mikromarketing.hu

BC MARKETING & PERSONNEL CONSULTING KFT.

A BC Marketing & Personnel Consulting Kft. célja, hogy összehozza a megfelelő végzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalókat korrekt, megbízható munkáltatókkal. Munkaadó partnereikkel hosszú távú együttműködésre törekszik a cég, mivel ez által tudja tökéletesen felmérni az igényeket, mely szükséges ahhoz, hogy kínálják állásajánlataikat. A csapat tagjai fiatal, lendületes, ugyanakkor több éves humán erőforrás- és nemzetközi marketing tapasztalattal rendelkező szakemberek.

THANK-CASH KFT.

A Thank-Cash Kft. folyamatos szakmai fejlesztésnek köszönhetően teljeskörű szolgáltatással várja megrendelőit. A virágkötészet mellett rendezvényszervezéssel, dekorációval, virágdekorációval, növénybérléssel, léggömb dekorációval, tűzijátékkal és játszóházi szolgáltatással, foglalkoznak. PARTYBOOM üzletükben egész évben a szabadon felhasználható pirotechnikai termékekkel és parti termékekkel várják vásárlóikat.

www.partyboom.hu