Fair-Expo Kft.

Tevékenység: Társaságunk 1995-ös megalakulása óta szervez kiállításokat, rendezvényeket, valamint foglalkozik ezek kivitelezésével belföldön, és külföldön egyaránt. Működésünk alatt, több mint ezer magyar cégnek biztosítottunk lehetőséget külföldi szakkiállításokon való megjelenésben. Installációs anyagunk típusa:  octanorm, szinterezett fehér, készletünk 1000 m2 beépítésére alkalmas. Társaságunk a következő szakmai, érdekképviseleti, szervezetek tagja: Magyarországi Rendezvényszervezők – és szolgáltatók Szövetsége, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Kamarai tisztség: Városi elnök, Komló

Díjak: 2008. Magyar Gazdaságért Díj

A vállalkozás honlapja:  www.fairexpo.hu

 

Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.

Kamarai regisztrációs szám: PB11361763

G-Tantusz Bt.

Tevékenység: A G-Tantusz Bt. több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező tagjai vállalkozások gazdasági tevékenységének segítésével foglalkoznak – elsősorban számítógépes programok fejlesztésével, informatikával, marketinggel, szakmai oktatással és vizsgáztatással. Tevékenységüket pár éve bővítették ki rendezvényszervezéssel és felnőttoktatási segédanyagok készítésével.

Winterverber László évek óta informatikai vezető és programozó, Zsilák Etelka 25 éve közgazdász tanár, és vállalkozás oktató 1990 óta.

Kamarai regisztrációs szám: PB21396515

BIOKOM NONPROFIT KFT.

Tevékenység: Korábbi feladatai mellett közszolgáltatóként kommunális hulladékkezelési tevékenységekkel foglalkozik: települési szilárd hulladékok gyűjtése, kezelése, ártalmatlanítása, komposztálás, másodnyersanyagok gyűjtése, szelektálása és értékesítése. 2011-től közfeladat-ellátási szerződés keretében Pécs város teljes körű városüzemeltetési feladatait is ellátja, a pécsi parkok, erdők, a parkolás és 2016-tól a tömegközlekedés biztosítása is a társasághoz tartozik.

Díjak:

  • 2014. Baranya megyei Környezetvédelmi Díj
  • 2012. Baranya Gazdaságáért Díj
  • 2010. Baranya megyei Innovációs Díj
  • 2010. Baranya megyei Környezetvédelmi Díj
  • 2006. Baranya megyei Környezetvédelmi Díj
  • 2000. Baranya megyei Innovációs Díj

 

A vállalkozás honlapja: www.biokom.hu
Kamara tagja védjegy: 2015.04.03.
Kamarai regisztrációs szám: PB11014959

BOGNÁR LÁSZLÓ

Tevékenység: Honlapkészítéssel, online marketinggel, foglalkozó vállalkozás. Specialitása a honlapkészítés keresőoptimalizálással (SEO-val), ill. már meglévő honlap keresőoptimalizálása (belső átépítés és linképítés, link building, redesign) blog és közösségi média alkalmazások a prémium kategóriában.

Kamarai regisztrációs szám: PB83130147

DEKO-ROZMÁR KFT.

Tevékenység: A kreativitás terén nyújt innovatív és megfizethető szolgáltatást a pécsi Deko-Rozmár Kft. Marketing- és reklámstratégia kialakítása, arculat-, webdesign- és csomagolástervezés, reklámkivitelezés a nagyformátumú nyomtatástól kezdve a mobil prezentációs eszközökön át a reklámajándék-tárgyakig – mindezt több mint 10 éves tapasztalattal biztosítja a vállalkozás. Profi géppark és képzett munkatársak támogatásával egyedi, különleges és igényes megoldásokat kínálnak cégeknek, magánszemélyeknek.

A vállalkozás honlapja: www.dekorozmar.hu
Kamara tagja védjegy: 2013.12.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB13405371

DIGITPRINT KFT

Tevékenység: Dekorstúdiójukban minden megfogalmazódott ötlet megvalósulhat, életre kelhet, magas színvonalú felszereltségüknek és kreatív munkatársaiknak köszönhetően. Minden, ami az irodai, üzleti és lakásdekorációhoz szükséges. Arculattervezés: egységes design a logótól a teljes reklámkampányig, design és grafikai tervezés, dekorációs termékek forgalmazása, készítése. A kicsitől a nagyig, a kevéstől a sokig, a hagyományostól az egyediig, az egyszerűtől a lehetetlenig, Rájuk mindenben számíthatnak.

A vállalkozás honlapja: www.dekorsprint.hu
Kamara tagja védjegy: 2013.09.13.
Kamarai regisztrációs szám: PB13041155

DOVIDA KFT.

Tevékenység: A vállalkozás elsősorban grafikai, dekorációs és nyomdai megoldásokat kínál. Vállalják cégek arculatának tervezését, szóró. Emellett széles a termékpalettánk céges reklámajándék-tárgyakból, melyet természetesen kérésre emblémázunk is.lapok, prospektusok, névjegykártyák, portál- illetve gépjármű dekoráció tervezését, kivitelezését, többéves szakmai tapasztalattal. Széles a termékpalettájuk céges reklámajándék-tárgyakból, melyet kérésre emblémáznak is.
Kamarai regisztrációs szám: PB12457973

EKOPONT KFT

Tevékenység: Az Ekopont Kft. kereskedelmi tevékenységében kiváló minőségű, emellett gazdaságos nyomtatófestékekkel szolgálja ki partnereit, kiegészítve nyomtatási témájú tanácsadással, szakmai támogatással. Szolgáltatási tevékenysége keretében a coaching eszközeivel segít a hozzá forduló vállalkozások vezetőinek, munkatársainak jó döntéseket hozni és nehéz élethelyzetek megoldásait megtalálni.

A vállalkozás honlapja: www.nyomtassokosan.hu
Kamara tagja védjegy: 2013.12.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB13456322

HÉTFŐ KFT.

Tevékenység: A Hétfő pr-, és reklámügynökség immár 20 éves tapasztalata alapján, marketingkommunikációs szempontok figyelembe vételével választja ki a kommunikációs célnak legmegfelelőbb médiát partnerei részére, a céges ajándéktárgyaktól a komplex kampányokig. Felhasznált csatornái a nyomtatott- és elektronikus sajtó, valamint outdoor (közterületi) hirdetési eszközök, melyek optimális kombinációját az ügyfél kreatív stratégiája alapján állítják össze.

A vállalkozás honlapja: www.hetfo.hu
Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.
Kamarai regisztrációs szám: PB11365217