Fair-Expo Kft.

Tevékenység: Társaságunk 1995-ös megalakulása óta szervez kiállításokat, rendezvényeket, valamint foglalkozik ezek kivitelezésével belföldön, és külföldön egyaránt. Működésünk alatt, több mint ezer magyar cégnek biztosítottunk lehetőséget külföldi szakkiállításokon való megjelenésben. Installációs anyagunk típusa:  octanorm, szinterezett fehér, készletünk 1000 m2 beépítésére alkalmas. Társaságunk a következő szakmai, érdekképviseleti, szervezetek tagja: Magyarországi Rendezvényszervezők – és szolgáltatók Szövetsége, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Kamarai tisztség: Városi elnök, Komló

Díjak: 2008. Magyar Gazdaságért Díj

A vállalkozás honlapja:  www.fairexpo.hu

 

Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.

Kamarai regisztrációs szám: PB11361763

G-Tantusz Bt.

Tevékenység: A G-Tantusz Bt. több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező tagjai vállalkozások gazdasági tevékenységének segítésével foglalkoznak – elsősorban számítógépes programok fejlesztésével, informatikával, marketinggel, szakmai oktatással és vizsgáztatással. Tevékenységüket pár éve bővítették ki rendezvényszervezéssel és felnőttoktatási segédanyagok készítésével.

Winterverber László évek óta informatikai vezető és programozó, Zsilák Etelka 25 éve közgazdász tanár, és vállalkozás oktató 1990 óta.

Kamarai regisztrációs szám: PB21396515

HÉTFŐ KFT.

Tevékenység: A Hétfő pr-, és reklámügynökség immár 20 éves tapasztalata alapján, marketingkommunikációs szempontok figyelembe vételével választja ki a kommunikációs célnak legmegfelelőbb médiát partnerei részére, a céges ajándéktárgyaktól a komplex kampányokig. Felhasznált csatornái a nyomtatott- és elektronikus sajtó, valamint outdoor (közterületi) hirdetési eszközök, melyek optimális kombinációját az ügyfél kreatív stratégiája alapján állítják össze.

A vállalkozás honlapja: www.hetfo.hu
Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.
Kamarai regisztrációs szám: PB11365217

INFRA-MED KFT.

Tevékenység: Foglalkozás-egészségügy, üzemorvosi szolgáltatás, országos partnerhálózattal. Szakellátás, másodfokú alkalmasság elbírálása, szakmai alkalmassági és foglalkoztathatósági vizsgálatok, vállalkozó orvosok alkalmassági vizsgálata. Munkabaleseti ügyekben szakértői tevékenység. Munkahelyi elsősegély-nyújtók multimédiás képzése, céghez történő kiszállással is. Bemer fizikai érterápia orvosi háttér-támogatással. SOTE & PTE által akkreditált orvos-gyakornoki képzőhely.

A vállalkozás honlapja: www.inframed.hu
Kamara tagja védjegy: 2010.09.26.
Kamarai regisztrációs szám: PB11018795

MARKETING SOUL KFT.

Tevékenység: A Marketing Soul Kft. egyszerre kínál marketinget, designt és web fejlesztést, mely teljesen személyre szabottan a megrendelőről szól.A cég kínálata folyamatosan fejlődik, állandó az ingyenes online marketing konzultáció, a professzionális céges megjelenések tervezése, a komplex marketing megoldások és egyedi személyre szabott rendszerek tervezése.

Kamara tagja védjegy: 2017.01.23.
Kamarai regisztrációs szám: PB24970062

MENEDZSER-M BT

Tevékenység: A Menedzser-M Bt. vezetője és munkatársai a marketing területén több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Kiemelt tevékenységi területük a marketing tanácsadás. Emellett cégek, intézmények részére piaci marketing stratégia alkotást, piac- és közvélemény kutatást valamint elégedettségvizsgálatot végeznek. A kommunikációs, stratégia és team építő tréningek szervezésével az ügyfelek tevékenységének hatékonyságát kívánják növelni.

Kamarai regisztrációs szám: PB20020581

PARTNERS PÉCS KFT

Tevékenység: A Partners Pécs Kft. 1996 óta végez grafikai és szerkesztői munkákat a legkülönbözőbb fajtájú nyomtatványok előkészítéséhez. Készítenek partnereik részére saját tervezésű kiadványokat, de vállalnak részfeladatokat is, mint például idegen nyelvű könyvek magyar szövegének tördelése.

Kamara tagja védjegy: 2014.04.04.
Kamarai regisztrációs szám: PB11363473

SZILÁGYI TÍMEA

Tevékenység: Szilágyi Tímea marketing tevékenységével támogatja a kisvállalkozásokat. Szakterülete a marketing szövegírás és a marketingkommunikáció. Vallja, hogy ma már a jó termék vagy szolgáltatás nem adja el magát. Egy kkv csak ütős marketing szöveggel tud sikeres lenni a vevőszerzésben és a népszerűsítésében. Érdemes felkeresni, ha honlapszövegre, megnyerő cégismertetőre, marketing kampányra vagy marketing tanácsadásra van szükség.

Kamarai regisztrációs szám: PB64923741