Voban Kft.

Tevékenység: Célunk a városok, közutak tisztaságáért küzdő cégek segítése szakismerettel és kiváló minőségű seprűinkkel, melyek 25 éves gyártási gyakorlat, valamint egy állandó újító, javító szellem gyümölcsei. Seprűink állandó fejlesztése következtében vállalatcsoportunk az ágazatban vezető szerepre tett szert, s termékeink szerte Európában referenciaként szolgálnak.

 

A vállalkozás honlapja: http://www.voban.hu/

Kamarai regisztrációs szám: PB13174334

FAIR-EXPO KFT.

A vállalkozás 1995-ös megalakulása óta szervez kiállításokat, rendezvényeket, valamint foglalkozik ezek kivitelezésével belföldön, és külföldön egyaránt. Már több mint ezer magyar cégnek biztosított lehetőséget külföldi szakkiállításokon való megjelenésben. Installációs anyaguk típusa: octanorm, szinterezett fehér, készletük 1000 m2 beépítésére alkalmas. Szolgáltatásaik igénybe vehetők full service módon (mely tartalmazza többek között a külföldi kiállításokon a területfoglalást, szállásfoglalásokat, teljes kivitelezési munkálatot, standépítést, szakmai programokra történő regisztrációt, stb.), illetve részfeladatokban is fogadnak megbízásokat (pl. kizárólag standkivitelezés). Hazánk teljes területét lefedő portfóliójukhoz tartozik, konferenciákhoz és kongresszusokhoz kapcsolódó kiállítások kivitelezése, vállalati bankettek, partnertalálkozók szervezése is. A szervezési és kivitelezési feladatokon túl, bútorkölcsönzést, és dekorációs munkákat is vállalnak.

www.fairexpo.hu

NRG VITAE PLUS KFT.

Tevékenység: Az NRG VITAE PLUS KFT helyismeret és kapcsolati tőke materializálásával foglalkozik: piackutatás és konkurenciavizsgálat, termékfejlesztéssel, projektmenedzsment.
Kommunikációs tevékenységükhöz tartoznak a fordítási és tolmácsolási feladatok – elsősorban szerb, horvát és angol nyelven, gazdasági és energiapolitikai elemzések, beszámolók készítése és szakmai konzultációk.

A vállalkozás honlapja: balkaniuzlet.hu

ÖKO-TRADE Környezetvédelmi és Víztechnikai Kft.

Tevékenység: Az ÖKO-TRADE Kft. 1992-ben alapított, magyar tulajdonú vállalkozás. A gazdasági társaságok, vállalkozások környezetvédelmi problémáinak hatékony és szakszerű megoldása, gazdaságilag optimális kezelése cégünk fő tevékenysége, emellett teljeskörű környezetvédelmi, vízgazdálkodási, és víztechnológiai tervezési, és kivitelezési feladatok elvégzése is szakmai profilunkba tartozik. Társaságunk eleinte főként környezetvédelmi szakértéssel, tanácsadással, tervezéssel foglalkozott, mely során széleskörű ismereteket és elismerést vívott ki magának a szakmai körökben. Országos elismerést a víztisztító technológiák tervezése és kivitelezése hozott. Szakmai tevékenységünket a környezetvédelem minden szakágában, az ország egész területén végezzük, melynek elősegítéséhez Budapesten, és Pécsen tartunk fenn mérnökirodákat.

 

Kamarai tisztség: MKIK Környezetvédelmi Munkabizottság tagozat elnök (Bartos Sándor ügyvezető)

Díjak: Baranya Megyei Környezetvédelmi Díj

A vállalkozás honlapja: www.okotrade.hu

 

Török Emőke nemzetközi babatanár e.v.

Tevékenység: Több mint húsz esztendeje foglalkozom textiljáték készítéssel. Számos hazai önálló kiállításom volt, és több pályázatot nyertem. A természetes alapanyagokból készült játszóbabákon kívül igényes kivitelezésű művészbabákat is készítek.Továbbá tanfolyamokat, bemutatókat, kurzusokat tartok, pedagógusoknak és gyermekeknek, ahol a résztvevők elsajátíthatják a szakma fogásait.

 

Vállalkozás honlapja: www.torokemoke.hu

Kamarai regisztrációs szám: SO 75053615

Rév és Társai Kereskedelmi Zrt.

Tevékenység: Holding, fő cégei és tevékenységük: FF Fémfeldolgozó Zrt. (gasztrotechnikai, sütőipari és kórház-egészségügyi berendezések és eszközök gyártása), Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft. (gázpalack és szerelvény kereskedelem, gázpalack karbantartás, rozsdamentes acél, hegesztő anyag és berendezés és acélcső kereskedelem), Art-Trade-Invest Kereskedelmi Kft. (Herendi porcelán és ajándéktárgy kiskereskedelem).

 

A vállalkozás honlapja: www.rev-partners.hu, www.ffzrt.hu, www.gascylinders.eu

 

Sarkpont Zrt.

Tevékenység: Egészséges Élelmiszereket Gyártó és Forgalmazó Cég. A gesztenyepüré és masszagyártásból kiindulva cégünk egy új termékcsaládokat fejlesztett ki a fogyasztók számára. A rendkívül egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gesztenye felhasználásával és technológiánk fejlődésével fittness, gyerek, vegán/vegetáriánus, laktóz és glutén mentes és bio termékekkel gazdagítjuk a felvásárló piacot. Termékeink nem csak az egészséges életmódot követők számára érdekesek, hanem az ínyencek érdeklődését is felkelti, hiszen egy különleges ízvilágot képviselnek elérhető áron.

A vállalkozás honlapja: www.sarkpont.hu

 

STRAUSS METAL KFT.

A Strauss Metal Kft. 1992 óta működik, lemezmegmunkálással készülő saját termékeket gyárt és forgalmaz. Megalakulása óta folyamatosan jelen van a magyar piacon, mint hazánk vezető páncélszekrénygyártója. Strauss Metal márkanév alatt több mint 600 féle termék kerül forgalomba. Termékeik 100%-ban Magyar gyártmányok és saját fejlesztésűek. Pécsi telephelyükön high-tech technológiával felszerelt üzemükben készülnek, és teljes egészében megfelelnek az európai minőségi előírásoknak. A biztonságtechnika speciálistájaként termékkínálatuk átfogó a lakossági, vállalat- és bankbiztonság, pénzkezelési eszközök, páncélszekrények és egyéb értékmegőrzés palettáján. A Strauss Metal páncélszekrények országszerte és külföldön is népszerűek, melyet az eddigi értékesítési tapasztalat is bizonyít.

www.straussmetal.hu

Klímatrió Kft.

Tevékenység: A Klímatrió Kft. egy olyan egyedülálló cég, melyet munkatársaink szakérteleme és elhivatottsága tesz különlegessé. Méretünk, tapasztalataink és regionális szerepünk lehetővé teszi, hogy bármilyen klíma- és szellőzéstechnikai problémát megoldva, megrendelőink igényét maradéktalanul teljesítsük. Ez a meggyőződésünk az innováció melletti elkötelezettségünkből fakad, mely egy alapköve cégfilozófiánknak. Emellett klienseink által támasztott kihívások cégünknél olyan munkamorált teremtettek, amely biztosította, hogy a Klímatrió Kft. huszonhárom éve prosperáljon a magyar és nemzetközi piacokon.

A vállalkozás honlapja: www.klimatrio.hu/, https://www.facebook.com/klimatrio/
Kamarai regisztrációs szám: PB14504961

KVGY Kft.

Tevékenység: Tevékenységi körük villamos szerelési cikkek, készülékek és berendezések gyártása és forgalmazása kis és középfeszültségre egyaránt. Gyártunk betonházas transzformátor állomásokat, oszlopkapcsolókat, szakaszolókat és kisfeszültségű elosztókat.Európa számos országába exportálunk olvadóbetéteket. Galvanizáló üzemünkben ezüstözést, nikkelezést, ónozást és horganyzást tudunk vállalni dobos és függesztett technológiával egyaránt. Fémmegmunkáló üzemeinkben lézervágást, CNC élhajlítást, forgácsolást, szerszámgyártást végzünk. Műanyag üzemünkben hőre keményedő műanyag sajtolási, fröccssajtolási és fröccsöntési gyártási technológiával is rendelkezünk.

 

Kamarai tisztség: Varga József SKIK Megyei Elnök

Díjak: Varga József Mercuri díj
A vállalkozás honlapja: www.kvgy.hu
Kamarai regisztrációs szám: S011223789