HR-RENT KFT.

A HR-Group humánerőforrás szolgáltatásokat nyújt partnereinek az autó-, elektronika-, élelmiszer-, energia-, fa-, fém-, gép-, logisztikai-, valamint a termelő iparágban, továbbá jelen van az egészségügyben, ingatlanberuházási-, építőipari piacon is.

A HR-Rent Kft. – a HR-Group tagjaként – több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a munkaerő-kölcsönzés és a munkaerő-közvetítés területén. Külön figyelmet fordítanak a diák- és nyugdíjas foglalkoztatási szolgáltatásra is, valamint fontos számukra a megváltozott munkaképességűek integrálása.

Az alkalmazásukban álló munkavállalók száma évről évre dinamikusan növekszik.
A vállalat társult a Prohuman cégcsoporttal, amely ma Magyarország 10 legnagyobb foglalkoztatója közé tartozik. Ezáltal széleskörű kapcsolatrendszerükkel és folyamatosan bővülő adatbázisukkal a lehető legrövidebb idő alatt megtalálják a megfelelő szakembereket partnereik számára.
Kiterjedt irodahálózatuk által pedig országos szinten is jelen vannak.

hr-rent.hu
www.hr-group.hu

 

AP ISKOLASZÖVETKEZET

Az iskolaszövetkezet az Állás-Pont cégcsoport tagja, mely 2000 áprilisában kezdte meg működését azzal a szándékkal, hogy a gazdasági élet bármely területén felmerülő munkaerőhiányt a kívánt igények szerint és az adott szolgáltatásaink alapján segítse, illetve a munkavállalók szervezetbe való integrálódása, minél kisebb kockázatot jelentsen. Az elmúlt több, mint 20 évben több száz partnerük és több ezer álláskereső megelégedése mellett, az elvégzett és folyamatos szakmai munkánknak köszönhetően az Állás-Pont Dél-Dunántúl vezető humán szolgáltató irodájává nőtte ki magát és ma már az ország egész területén képes minőségi szolgáltatást nyújtani.

allas-pont.hu

JOBCAPITAL KFT.

A Jobcapital megoldást nyújt a megfelelő munkavállalók megtalálásában, kiválasztásában és foglalkoztatási módjának meghatározásában. Iparágtól függetlenül nyújtanak segítséget kis- és középvállalkozásoknak és multinacionális vállalatoknak.
Szolgáltatásaikra tanácsadóik felsőfokú szakirányú végzettsége, több éves szakmai tapasztalata a garancia.