LAKICS KFT

Tevékenység: Lakics Gépgyártó Kft. lakatos-hegesztő és forgácsoló technológiák alkalmazásával a gépgyártás és mechanikai megmunkálás területén tevékenykedik, a Dél-Dunántúli régió egyik gépipari integrátora. Fő profilja motor- és generátorházak gyártása. Vevői az energetikai iparághoz kapcsolódó vezető multinacionális vállalatok (Siemens, Vestas, GE Energy, ABB, stb). Egyedi illetve kis szériás gyártási struktúrája nagy fokú rugalmasságot, a vevői igényekhez való gyors alkalmazkodást biztosít. A Cég fejlődését és a vezetők tevékenységét már számos nívós díjjal ismerték el.

A vállalkozás honlapja: www.lakics.hu
Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.
Kamarai regisztrációs szám: SO11232753

LAFARGE CEMENT MAGYARORSZÁG KFT.

Tevékenység: A LafargeHolcim két egyenlő fél, a Lafarge és a Holcim egyesülésével született 2015-ben. Több, mint 180 év együttes szakmai tapasztalatát ötvözve, egyesített Csoportunk célja, hogy új fejezetet nyitva az építőanyag iparban, az élvonalbeli technológiák és innováció révén leküzdje a XXI. század kihívásait.

Díjak: 2013. Baranya Megyei Környezetvédelmi Díj
A vállalkozás honlapja: www.lafarge.hu
Kamara tagja védjegy: 2014.04.04.
Kamarai regisztrációs szám: PB13754448

PANNON HŐERŐMŰ ZRT.

Tevékenység: A Pannon Hőerőmű Zrt. végzi a pécsi erőmű blokkjainak üzemeltetését, karbantartását. Az elmúlt évtizedben lezajlott tüzelőanyag-váltás eredményeképpen két biomassza-tüzelésű berendezést működtetnek: az egyik kazán faapríték-tüzelésű, a másikat bálázható lágyszárú mezőgazdasági melléktermékekkel fűtik. Gondoskodnak a 2013 óta tartalékként funkcionáló gázkazánok üzemképes állapotban tartásáról is. Munkájukkal 30 ezer lakás és közel 450 közintézmény számára biztosítják a távfűtést.

Díjak: 2016. Baranya Megyei Környezetvédelmi Díj
A vállalkozás honlapja: www.veolia.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB10740013

SL MANUFACTURING KFT.

Tevékenység: Célunk, hogy a modern piaci elvárásoknak megfelelő termékek felhasználásával, gyakorlott szakemberekkel, folyamatos technikai fejlesztések alkalmazásával vevőink igényeit maximálisan kielégítsük.

Cégünk fő profilja az acélszerkezet gyártás és az általunk elkészített szerkezetek helyszíni szerelése, emellett jelentős tapasztalattal rendelkezünk lemezmegmunkálás területén is. Megbízható kooperációs partnereink segítségével komplex feladatok elvégzését is tudjuk vállalni.

Társaságunk a fémszerkezetek gyártását és megmunkálását, felületkezelését saját gyártócsarnokában végzi, nagy pontosságú fém megmunkáló gépein (BOMAR szalagfűrész, LVG1 CNC vezérlésű lángvágógép), hegesztéstechnikai rendszerein (REHM SYNERGIC PRO450, Bmax MM-323, REHM Booster 170). Technológiai rendszerünk kb. évi 400 tonna fémalapanyag szakszerű feldolgozását teszi lehetővé. Az előállított fémszerkezetek helyszíni összeszerelését korszerű kéziszerszámok és emelő berendezések felhasználásával tapasztalt szerelőink végzik. Cégünk a jelen kor szabványainak megfelelő, első osztályú alapanyagokat használ fel a szerkezetek gyártása során.

 

A vállalkozás honlapja: sl-hungary.hu
Kamara tagja védjegy: 2015.02.25.
Kamarai regisztrációs szám: PB11360810

SPITZER SILO PÉCS KFT

Tevékenység: Alumínium silójárművek gyártása, javítása Pécsett, építőanyagipari, élelmiszeripari, vegyipari, mezőgazdasági ömlesztett por- és granulált áruk, takarmányok, veszélyes anyagok (ADR) szállítására. Az alkatrészellátás raktárról biztosított. Magyar hatósági vizsgák (nyomástartó edény üzembehelyezés, időszakos átvizsgálás, műszaki vizsga, élelmiszeripari minősítés, stb.) lebonyolítása.

A vállalkozás honlapja: www.spitzer-silo.com

Kamarai regisztrációs szám: PB10749713

TŰZMIX KFT.

Tevékenység: A vállalkozás 2009-ben alakult, teljes körű tűz- és munkavédelmi szolgáltatást biztosít megbízóinak. Vállalják tűz- és munkavédelmi oktatások tartását, tűzvédelmi szabályzat készítését, munkahelyi kockázatértékelés készítését, tűzvédelmi, munkavédelmi szaktanácsadást, tűzvédelmi szakvizsgáztatást.

Kamarai regisztrációs szám: PB14633995

KRESZ & FIEDLER KFT.

Tevékenység: A két személyes családi vállalkozásból indult műanyaggyártással foglalkozó cég mára az iparág egyik legmeghatározóbb gazdasági szereplőjévé vált a megyében. Szolgáltatásai: fröccsöntés, szerszámkészítés, termék összeszerelés, logisztika.

Díjak: 2009. Baranya Megyei Innovációs Díj
A vállalkozás honlapja: www.kresz.hu
Kamara tagja védjegy: 2012.06.29.
Kamarai regisztrációs szám:  PB10329755

PÉCSI MILKER KFT.

Tevékenység: Az 1998-ban alakult cég az élelmiszeripari adalékanyagok és adalék-élelmiszerek kutatása, kifejlesztése és gyártása terén fejti ki tevékenységét. Termékforgalma a belföldi piacra korlátozódik, főleg a tej-, sütő-, húsipari cégekre. A legfontosabb forgalmazott termékek: tejipari állományjavító és -módosító adalékanyagok, tejipari hagyományos és reform ömlesztősók, Ca-dúsító élelmiszer-adalékok, ill. adalék-élelmiszerek, adalékanyagok probiotikus, prebiotikus és szinbiotikus élelmiszerekhez.

Kamara tagja védjegy: 2010.03.18.
Kamarai regisztrációs szám: PB11757160