LAKICS KFT.

A cég fő profilja szélerőművek és más energetikai berendezések motor- és generátorházainak gyártása és precíz megmunkálása. Ezen a speciális területen felhalmozott, európai szinten ismert és elismert gyártási szakértelme, valamint jelentős mérnöki tudása biztosítja a gyártott termékek kiváló minőségét. Jelenleg maximum 12,5 méter hosszúságú, 4,5 méter átmérőjű és 25 tonna tömegű alkatrészek gyártására képes. A cég további egyedi vevői megrendeléseket is örömmel fogad, valamint jelentős innovációs potenciállal, termékfejlesztési tapasztalattal rendelkezik.

www.lakics.hu

HOLCIM MAGYARORSZÁG KFT.

Az építőanyag ipar új vezetőjeként, a LafargeHolcim rendelkezik mindazokkal az eszközökkel, amelyek segítségével képes szembenézni egy új világ kihívásaival. Lokális jelenlétével 80 országban, és a leginnovatívabb cement-, adalékanyag- valamint beton megoldásokkal szolgálja ki a vásárlók igényeit, és elkötelezett az Egészség- és Munkavédelem, valamint a fenntarthatóság iránt. A leghatékonyabb üzleti modellel, a legjobban teljesítő működési modellel és kiváló csapatokkal rendelkezik.

www.lafarge.hu

PANNON HŐERŐMŰ ZRT.

A Pannon Hőerőmű Zrt. végzi a pécsi erőmű blokkjainak üzemeltetését, karbantartását. Az elmúlt évtizedben lezajlott tüzelőanyag-váltás eredményeképpen két biomassza-tüzelésű berendezést működtetnek: az egyik kazán faapríték-tüzelésű, a másikat bálázható lágyszárú mezőgazdasági melléktermékekkel fűtik. Gondoskodnak a 2013 óta tartalékként funkcionáló gázkazánok üzemképes állapotban tartásáról is. Munkájukkal 30 ezer lakás és közel 450 közintézmény számára biztosítják a távfűtést.

www.veolia.hu

SL MANUFACTURING KFT.

A cég fő profilja az acélszerkezet gyártás és az általuk elkészített szerkezetek helyszíni szerelése, emellett jelentős tapasztalattal rendelkeznek lemezmegmunkálás területén is. Megbízható kooperációs partnereik segítségével komplex feladatok elvégzését is tudják vállalni.
Céljuk, hogy a modern piaci elvárásoknak megfelelő termékek felhasználásával, gyakorlott szakemberekkel, folyamatos technikai fejlesztések alkalmazásával vevőik igényeit maximálisan kielégítsék.

SPITZER SILO PÉCS KFT.

Alumínium silójárművek gyártása, javítása Pécsett, építőanyagipari, élelmiszeripari, vegyipari, mezőgazdasági ömlesztett por- és granulált áruk, takarmányok, veszélyes anyagok (ADR) szállítására. Az alkatrészellátás raktárról biztosított. Magyar hatósági vizsgák (nyomástartó edény üzembehelyezés, időszakos átvizsgálás, műszaki vizsga, élelmiszeripari minősítés, stb.) lebonyolítása.

www.spitzer-silo.com

 

TŰZMIX KFT.

Műszaki tevékenység végzése. A vállalkozás 2009-ben alakult, teljes körű tűz- és munkavédelmi szolgáltatást biztosít megbízóinak. Vállalják tűz- és munkavédelmi oktatások tartását, tűzvédelmi szabályzat készítését, munkahelyi kockázatértékelés készítését, tűzvédelmi, munkavédelmi szaktanácsadást, tűzvédelmi szakvizsgáztatást.

SOMFAI KFT.

A Somfai Kft. munkavédelmi- és tűzvédelmi szolgáltatásokat és tanácsadást nyújt megrendelői részére. Ennek keretében vállalják a tűzvédelem, munkavédelem területén a munkáltatók, a vállalkozások számára jogszabályokban és szabványokban előírt feladatok elvégzését. Segíti ügyfeleit azzal, hogy a munkaruházat és az egyéni védőeszközök kiválasztásában tanácsot ad, és a beszerzését megrendelés alapján lebonyolítja. Emellett a cég vállalja a legionella kockázatelemzés szakszerű elkészítését.

www.somfaikft.hu

KRESZ & FIEDLER KFT.

A minőségi termelés szakmai felelősséggel társul a 30 éves vállalkozásnál. A száz százalékban magyar tulajdonú cég sikeresen bővítette a műanyag fröccsöntés profilját szerszámtervezéssel és -készítéssel majd összeszereléssel. A vállalkozás termékeit műszeriparban, járműiparban, diagnosztikai berendezések, sportolást és szabadidős tevékenységet segítő készülékek gyártásánál használják fel.

www.kresz.hu

MATRO KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

A MATRO Kft. a Dél-Dunántúl egyik meghatározó autóipari beszállítója. Gépipari termékei Európa szinte összes személy- és haszongépjármű márkájába beépülnek. A dinamikusan fejlődő cég közel 30 éves múlttal rendelkezik, munkavállalói és tanulói létszáma mára együttesen meghaladja a 300 főt. Fő tevékenységük: forgácsolással előállított alkatrészek és szerszámgépekhez szerszámbefogó egységek, gépalkatrészek gyártása.

www.matro.hu

PÉCSI MILKER KFT.

Tevékenység: Az 1998-ban alakult cég az élelmiszeripari adalékanyagok kutatása, kifejlesztése és gyártása terén fejti ki tevékenységét. Termékforgalma a belföldi piacra korlátozódik, főleg a tejipari cégekre. A legfontosabb forgalmazott termékek: tejipari állományjavító és -módosító adalékanyagok, tejipari hagyományos és reform ömlesztősók, Ca-dúsító élelmiszer-adalékok, ill. adalékanyagok probiotikus, prebiotikus és szinbiotikus élelmiszerekhez. A cég az ISO 9001:2015 szabvány szerint akkreditált.