NANA BISTRO KFT.

Tevékenység: A Nana Bistro 2016 decembere óta működik Pécs frekventált belvárosi részén. Ételkínálatukban kiemelt figyelmet kap a szezonális helyi termékek felhasználásával készülő változatos nemzetközi konyha. Koktélkínálatuk és a Wolt ételfutár szolgáltatásuk, melynek franchise rendszerét a vállalkozás maga üzemelteti Baranyában, az itt élő nemzetközi hallgatók egyik kedvenc éttermévé tette. A több teremből és galériákból álló komplexum rendezvényhelyszínként is színvonalas szolgáltatást nyújt.

A vállalkozás honlapja: nanabistro.hu

SÉTÁNY 2003 KFT.

Vendéglátással és szálláshely kiadásával foglalkoznak. Egyik éttermük 1997 óta Harkány központjában a Gyógyfürdő bejáratának közvetlen szomszédságában található, míg a másik az 58-as főút mellett Harkány szívében a Gyógyfürdővel szemben helyezkedik el. Mindkét egységben a Magyar gasztronómia remekeitől a nemzetközi kulináris élvezetekig bezárólag mindenféle étel megtalálható: a pizzától a parázson pörgetett sült birkáig, a legendás ördögtekercstől a parasztos libamájig.

MECSEKERDŐ ZRT.

A Mecsekerdő Zrt. Baranya megye legnagyobb erdő- és vadgazdálkodója. A megye erdeinek 50%-át kezeli, tartamos erdőgazdálkodással. Ennek lényege: a természet folyamataira alapozva gyarapítja az erdő fakészletét úgy, hogy a törvény szigorú előírásai szerint az állam által megszabott feladatot hajtja végre. A társaság vadállománya évente mintegy 2200 nagyvad elejtését teszi lehetővé.
Korszerűen felszerelt vendégházaikban, apartmanházaikban és ifjúsági szállásaikon fogadják a turistákat. Üzemeltetnek két erdei iskolát, az Almamellék és Sárrét közötti erdei vasutat, valamint a pécsi Mecsextrém Parkot.
www.mecsekerdo.hu

MAXATENT KFT.

Küldetésünknek érezzük, hogy a sátrainkat használó ügyfeleink számára ne stresszforrást, hanem hosszú távon is megbízható munkaeszközt tudjunk biztosítani.

Hazai termék minőségi olasz alumínium profillal és belga ponyvával. 5 év garancia a ponyvára, 10 év garancia az alvázra. Folyamatos alkatrészellátás. Egyedi méretű sátrak. Könnyű felállíthatóság.

maxatent.hu

MAKÁR INVESTMENT HOLDING ZRT.

A 4 csillagos Hotel Makár Sport & Wellness Pécs zöldövezetében, az orvostudományi kartól néhány percnyi távolságra, a belvárostól 2,5 km-re található. A komplexum 2010-ben épült, szálloda- és wellness szolgáltatásokkal, étteremmel, sport lehetőségekkel rendelkezik. Ideális aktív és passzív pihenésre vágyók részére. Széles szolgáltatás palettájuk révén a komplex ellátást biztosítja vendégei részére.

TSP-DESIGN KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Kovács Tamás fényképész mester 2011-ben alapította meg fényképész stúdióját. A legkorszerűbb technológiákkal felszerelkezve, a legmagasabb igényeket is kielégítve, munkatársai egyedülálló szakismeretére támaszkodva áll ügyfelei rendelkezésére. Legfőbb tevékenységünk az online tartalom gyártás (álló és mozgókép) illetve a fényképész tanulók oktatása tanműhelyükben. Nagyformátumú nyomtatással (poszter, vászonkép) is foglalkoznak.
További szolgáltatások: Professzionális álló és mozgókép rögzítés. Teljeskörűen felszerelt, bérelhető műterem rendszer.Kreatív kutyafotó stúdió.

www.tspartlab.hu