A Kamarai Oktatási Központ 2022. őszi képzési kínálata

A Kamarai Oktatási Központ 2022 őszén az alábbi képzéseket kínálja a Baranyában és a Dél-Dunántúli Régióban működő KKV-k számára:

Minőségirányítás

A képzés célja kiemelten a kis- és középvállalkozások minőségkultúrájának fejlesztése azzal, hogy közérthetően, tömören összefoglalja a minőséggel és minőségirányítással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és gyakorlati módszereket.

Képzés tervezett időpontja: 2022. október 11-12-13., 21 óra.

Jelentkezési határidő: 2022.10.03.

Mérőeszköz felügyelő képzés

A képzés célja kiemelten a kis- és középvállalkozások mérésüggyel, mérőeszközök nyilvántartásával, kalibrálásával foglalkozó munkatársainak fejlesztése azzal, hogy a képzés közérthetően, tömören összefoglalja a kalibrálással és hitelesítéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és gyakorlati módszereket. A résztvevők ismerjék meg a nemzetközi mértékegység (SI) rendszer cégekre vonatkozó elemeit.

Képzés tervezett időpontja: 2022. október 19-20.,16 óra.

Jelentkezési határidő: 2022.10.10.

Hatékony marketingmegoldások KKV-k számára

A képzés célja naprakész marketing alapismeretek közvetítése, eszközök, módszerek bemutatása és megismertetése, valamint a marketing gyakorlata terén alapszintű jártasságok kialakítása a tanfolyami résztvevőkben. A képzés további célja a szemléletformálás, olyan korszerű, a KKV-k munkatársai számára könnyen adaptálható és alkalmazható ismeretek, készségek és gyakorlat biztosítása, melynek segítségével sikeresen tudják támogatni vállalkozásuk, szolgáltatásaik piaci megjelenését, online és offline jelenlétét, marketingkommunikációját. A képzés olyan szintű tudásalapot biztosít a résztvevők számára, melynek segítségével a képzést követően önállóan is képesek ismereteiket bővíteni a témában.

Képzés tervezett időpontja: 2022. október 25-26-27., 21 óra.

Jelentkezési határidő: 2022.10.17.

Minőségirányítási belső auditor

A képzés célja kiemelten az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert bevezetni szándékozó, vagy már működtető kis- és középvállalkozások minőségkultúrájának fejlesztése azzal, hogy közérthetően, tömören összefoglalja a minőséggel és minőségirányítással, továbbá az auditálással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és gyakorlati módszereket.

Képzés tervezett időpontja: 2022. november 8-9-10., 21 óra.

Jelentkezési határidő: 2022.10.28.

További képzéseink:

Ügyfélkezelés és minőségfejlesztés

A képzés célja a résztvevők számára olyan alapszintű elméleti ismeretek és gyakorlati jártasságok átadása, melyek segítségével cégeiket/szervezeteiket/intézményeiket aktívan támogatva képesek lesznek folyamataik minőségügyi szempontok szerinti értékelésére, fejlesztésére, szükség esetén a beérkező reklamációk hatékony kezelésére.

LEAN Menedzsment alapismeretek

A képzést elvégző átfogó képet kap a LEAN menedzsment területeiről, azok szerepéről a gyártási és vállalatvezetési folyamatokban. A képzésen megismerhető a LEAN alkalmazásának és bevezetésének a módszere, a LEAN bevezetési projekt megfelelő kialakítása.

Külpiacra lépés alapjai

A képzés célja a résztvevőknek bemutatni gyakorlati példákon keresztül a külpiacra lépés folyamatát, annak szükséges és elengedhetetlen lépéseit annak érdekében, hogy az ezzel járó kockázatot minimálisra csökkentsék, a folyamatot tervezni és modellezni tudják. A képzés során a résztvevők megismerkednek az export folyamatának tervezésével, fogalmainak, elméleteinek, modelljeinek alkalmazási lehetőségeivel. A képzés átfogó képet ad a külpiacra lépés kockázati tényezőiről, a szakterület szerint releváns információgyűjtési, elemzési és probléma megoldási módszerekről, ezek alkalmazási feltételeiről és korlátairól az ebben együttműködő szervezetekről és szereplőkről.

Szoftverfejlesztési alapismeretek Java nyelven

A képzés célja a programozás elméleti és gyakorlati alapjainak megismertetése a résztvevőkkel, számukra bemutatni a legmodernebb programozási módszertanok és technológiák alapjait. A résztvevők az elsajátított ismeretek és kompetenciák birtokában a munkájuk során rövid időn belül legyenek képesek alkalmazkodni a diverzifikált fejlesztői környezethez.

Képzés intenzitása: 26 óra, alkalmanként 2 x 60 perc

További információ a képzésekről a képzések nevére kattintva érhető el.

Jelentkezési lap

Felnőttképzési ügyfélszolgálat, panaszkezelés, kiegészítő tevékenységek, további információk:

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000151

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/00615

Kapcsolódó oldalak:

Folytatódnak a sikeres képzések KKV-k számára a kamarában

Belső auditorok lettek

Gyakorlatorientált vezetőképzés

https://pbkik.hu/szolgaltatasok/humaneroforras-fejlesztes/

NANA BISTRO KFT.

Tevékenység: A Nana Bistro 2016 decembere óta működik Pécs frekventált belvárosi részén. Ételkínálatukban kiemelt figyelmet kap a szezonális helyi termékek felhasználásával készülő változatos nemzetközi konyha. Koktélkínálatuk és a Wolt ételfutár szolgáltatásuk, melynek franchise rendszerét a vállalkozás maga üzemelteti Baranyában, az itt élő nemzetközi hallgatók egyik kedvenc éttermévé tette. A több teremből és galériákból álló komplexum rendezvényhelyszínként is színvonalas szolgáltatást nyújt.

A vállalkozás honlapja: nanabistro.hu

SÉTÁNY 2003 KFT.

Vendéglátással és szálláshely kiadásával foglalkoznak. Egyik éttermük 1997 óta Harkány központjában a Gyógyfürdő bejáratának közvetlen szomszédságában található, míg a másik az 58-as főút mellett Harkány szívében a Gyógyfürdővel szemben helyezkedik el. Mindkét egységben a Magyar gasztronómia remekeitől a nemzetközi kulináris élvezetekig bezárólag mindenféle étel megtalálható: a pizzától a parázson pörgetett sült birkáig, a legendás ördögtekercstől a parasztos libamájig.

MECSEKERDŐ ZRT.

A Mecsekerdő Zrt. Baranya megye legnagyobb erdő- és vadgazdálkodója. A megye erdeinek 50%-át kezeli, tartamos erdőgazdálkodással. Ennek lényege: a természet folyamataira alapozva gyarapítja az erdő fakészletét úgy, hogy a törvény szigorú előírásai szerint az állam által megszabott feladatot hajtja végre. A társaság vadállománya évente mintegy 2200 nagyvad elejtését teszi lehetővé.
Korszerűen felszerelt vendégházaikban, apartmanházaikban és ifjúsági szállásaikon fogadják a turistákat. Üzemeltetnek két erdei iskolát, az Almamellék és Sárrét közötti erdei vasutat, valamint a pécsi Mecsextrém Parkot.
www.mecsekerdo.hu

MAXATENT KFT.

Küldetésünknek érezzük, hogy a sátrainkat használó ügyfeleink számára ne stresszforrást, hanem hosszú távon is megbízható munkaeszközt tudjunk biztosítani.

Hazai termék minőségi olasz alumínium profillal és belga ponyvával. 5 év garancia a ponyvára, 10 év garancia az alvázra. Folyamatos alkatrészellátás. Egyedi méretű sátrak. Könnyű felállíthatóság.

maxatent.hu

MAKÁR INVESTMENT HOLDING ZRT.

A 4 csillagos Hotel Makár Sport & Wellness Pécs zöldövezetében, az orvostudományi kartól néhány percnyi távolságra, a belvárostól 2,5 km-re található. A komplexum 2010-ben épült, szálloda- és wellness szolgáltatásokkal, étteremmel, sport lehetőségekkel rendelkezik. Ideális aktív és passzív pihenésre vágyók részére. Széles szolgáltatás palettájuk révén a komplex ellátást biztosítja vendégei részére.