REICHENBACH-KOVÁCS KFT.

Több mint negyed évszázados múlttal rendelkező családi vállalkozás, melynek fő profilja a cukrászat és vendéglátás. Generációról generációra száll a szakmai tudás és tapasztalat, tanulóik cukrászmesterektől kaphatnak színvonalas képzést. Kovács Kálmán a kamara által szervezett cukrász mesterképzésben vizsgabizottsági tagi feladatokat látott el. Mindkét cukrászdájukban magas minőségű termékekkel és figyelmes kiszolgálással találkoznak vendégeik. A kimagasló vendéglátás szívügye a Reichenbach-Kovács családnak!

cukraszda-pecs.hu

KÓC-OLLÓ KFT.

Tevékenység: Bánusz Ágota fodrászmester, szakoktató 1998-ban indított kis fodrászműhelyéből fejlődött ki a teljes körű szolgáltatást nyújtó szépségszalon, ahol a fodrászaton kívül kozmetika, körömkozmetika, pedikűr, test- talpmasszázs, és Bemer mikrokeringést javító orvostechnológiai eszköz várja a szépülni és gyógyulni vágyókat.

REISO-HUNGÁRIA KFT.

Több mint 20 éves gyártási tapasztalattal rendelkező magyar-német vegyes tulajdonú vállalkozás, a Dél-Dunántúl nyílászáró piacának meghatározó szereplője. A vállalkozás fő profilja az egyedileg ellenőrzött gyártástechnológiával készülő hőszigetelt homlokzati fa nyílászárók és utólag elhelyezhető beltéri ajtók gyártása, valamint egyéb belsőépítészeti termékek készítése. Folyamatosan bővülő géppark és a legújabb technológia biztosítja az egyedi, speciális igényekhez igazodó termékek gyártását is.

reiso.hu

KÖRNYEZETVÉDŐ KFT.

A 2006-ban alakult cég fő tevékenysége a vendéglátás. Foglalkozik köz – és üzemi étkeztetéssel, üzemeltet panziót, éttermet, vállalati büfét. A Kft. működteti a Slyven Rendezvényközpontot, ami helyszíne lakodalmaknak, konferenciáknak, céges és családi rendezvényeknek. Ugyanitt Oktatási és Képző Központ is működik, ahol jelenleg közel szakács tanulók vesznek részt gyakorlati oktatásban.

www.slyven.hu

SZABÓ ÉVA BARBARA

A B’s Design Stúdió családi bőrdíszműves vállalkozás. 1991 óta működik a piaci igényeknek megfelelően változó termékpalettával. A hagyományos bőrdíszműipari termékektől a papír alapú promóciós- és csomagolóeszközökig, saját márkás, exkluzív kivitelezésű divatcikkekig, övek, táskák, pénztárcák, bőr kiegészítők, telefontokok és emblémázott étlapborítók és oklevél tartók kisszériás gyártásával foglalkoznak.

LATERUM KFT.

Tevékenység: Hotel Laterum – Szállás, étterem és rendezvényhelyszín. A szálloda magas színvonalú kiszolgálással, 47 db minősített 4*-os és 8 db minősített 3*-os szobával várja vendégeit. A szálláshoz tartozó éttermük hagyományos, magyaros és nemzetközi ízekkel, szállóvendégeknek félpanziós ellátással vagy reggelivel áll rendelkezésre. Önálló szolgáltatásuk a családi és céges összejövetelek szervezése és lebonyolítása. A wellness részlegen élménymedence, szauna, masszázs és pezsgőfürdő garantálja a teljes ellazulást.

A vállalkozás honlapja: laterumhotel.hu

SZILÁGYI TÍMEA

Szilágyi Tímea marketing tevékenységével támogatja a kisvállalkozásokat. Szakterülete a marketing szövegírás és a marketingkommunikáció. Vallja, hogy ma már a jó termék vagy szolgáltatás nem adja el magát. Egy kkv csak ütős marketing szöveggel tud sikeres lenni a vevőszerzésben és a népszerűsítésében. Érdemes felkeresni, ha honlapszövegre, megnyerő cégismertetőre, marketing kampányra vagy marketing tanácsadásra van szükség.

www.mikromarketing.hu

LEME SZOLGÁLTATÓ KFT.

Tevékenység: A vállalkozás a Smart & Green dizájn lámpák és exkluzív műanyag catering eszközök, csomagolóanyagok forgalmazásával foglalkozik, és üzemelteti a Pécsi Városnéző Kisvonatot is. PCR és antigén gyorsteszt mintavételi pontot üzemeltet Pécs belvárosában, heti 7 nap, 12 órában. Azonnali időpont foglalás, várakozás nélküli mintavétel, antigén gyorstesztnél azonnali, PCR tesztnél 24 órán belüli garantált eredményt biztosítanak.

A vállalkozás honlapja: smartandgreen-dizajnl.webnode.hu, whitelab.hu