PAZAUREK JÓZSEFNÉ

Tevékenység: Pazaurek Józsefné 22 éve foglalkozik pénzügyi tanácsadással. A GPC többes ügynökeként 23 biztosító termékeivel nyújt megoldást a lakosság és vállalatok számára. Partnerei számára költséghatékony és rugalmas biztosítási programot dolgoz ki a következő területeken: vagyon-, gépjármű- és felelősségbiztosítások, mezőgazdasági növény-, vagyon-, felelősség biztosítások, élet- és balesetbiztosítások, egészségprogram, megtakarítások, befektetések, nyugdíjprogramok, lakástakarék.

Kamarai regisztrációs szám: PB68047072

INFRA-MED KFT.

Tevékenység: Foglalkozás-egészségügy, üzemorvosi szolgáltatás, országos partnerhálózattal. Szakellátás, másodfokú alkalmasság elbírálása, szakmai alkalmassági és foglalkoztathatósági vizsgálatok, vállalkozó orvosok alkalmassági vizsgálata. Munkabaleseti ügyekben szakértői tevékenység. Munkahelyi elsősegély-nyújtók multimédiás képzése, céghez történő kiszállással is. Bemer fizikai érterápia orvosi háttér-támogatással. SOTE & PTE által akkreditált orvos-gyakornoki képzőhely.

A vállalkozás honlapja: www.inframed.hu
Kamara tagja védjegy: 2010.09.26.
Kamarai regisztrációs szám: PB11018795

POLGÁR-PINCE KFT.

Tevékenység: A Polgár Pincészet neve immár 20 éve jelent egyet a minőségi borok termelésével. A Polgár család hitvallásának legfontosabb eleme a hagyományok tisztelete a szőlőfajták kiválasztásától a borkészítésig. Ódon hangulatú pince, a régmúltat idéző Bortrezor, családias hangulatú, mediterrán panzió és tradicionális konyha várja mindazokat, akik bármilyen rendezvényhez keresnek helyszínt, vagy csak egy pohár tiszta ízű, természetes borra vágynak.
Díjak: 2006. Polgárné Kaulics Katalin, Than Károly Díj – Siklós Gazdaságáért Díj
A vállalkozás honlapja: www.polgarpince.hu
Kamara tagja védjegy: 2010.03.18.
Kamarai regisztrációs szám: PB11768476

KERKO-MÉDIA KFT.

Tevékenység: A Kerko Média Kft. megfilmesíti… bemutatja… elmeséli… és ennyi. Különleges szolgáltatásuk a legfrissebb – sokszor nehezen elmagyarázható – innovációs eredmények könnyed, gyors és érthető bemutatása, szemléltetése. A cég évtizedek óta foglalkozik szemléltető videók gyártásával, 3D-s webséta, imázsfilmek, kalandvideók, természetfilmek, Prezi tréning, kommunikációs tréning és tanácsadás szolgáltatással.

Díjak: 2005. Angster József Díj (Pécs Gazdaságáért Díj)
A vállalkozás honlapja: www.kerkomedia.hu
Kamara tagja védjegy: 2012.06.29.
Kamarai regisztrációs szám: PB11899718

PRINT COPY KFT

Tevékenység: A vállalkozás a dél- és nyugat-dunántúli irodatechnikai piac jelentős szereplője, a központosított közbeszerzések aktív résztvevője. Egy sikeres nemzetközi cégcsoport tagjaként szerviz és pénzügyi szolgáltatásokat, valamint tartós bérleti konstrukciókat kínál ügyfeleinek a legkorszerűbb irodatechnikai berendezések területén. A cég pályázatok teljes körű lebonyolításával is foglalkozik.

A vállalkozás honlapja: www.printcopy.hu
Kamara tagja védjegy: 2017.04.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB10543036

KLEO-AMERICAN NAILS KFT.

Tevékenység: A vállalkozás 1987-ben alakult és azóta vezető helyen áll a szakmában. Műköröm alapanyag nagykereskedőként és oktató cégként termékeik minősége és a hosszú évek szakmai gyakorlata teszi lehetővé az élen maradást. Állandó megújulással segíti a szakembereket és a jövendőbeli kollégákat sokrétű szakmai felkészítéssel. Nagy szerepe van a vállalkozásnak abban, hogy jól felkészült szakemberek kerülnek ki a munkaerőpiacra.

A vállalkozás honlapja: www.american-nails.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB12798782

PROTASK KFT.

Tevékenység: Cégünk 2010 óta van jelen a dél-dunántúli projektek megvalósításában. Személyes referenciánk tekintetében a cég munkatársai már 2007-től aktívan részt vesznek és közreműködnek európai uniós pályázatok elkészítése és menedzselése terén. Eddigi tapasztalataink és partnereink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy kitűnő minőségben, lojalitásra és jogszerűségre alapozva végezzük munkánkat.

Bővebben…

KÓC-OLLÓ KFT

Tevékenység: Bánusz Ágota fodrászmester, szakoktató 1998-ban indított kis fodrászműhelyéből fejlődött ki a teljes körű szolgáltatást nyújtó szépségszalon, ahol a fodrászaton kívül kozmetika, körömkozmetika, pedikűr, test- talpmasszázs, és Bemer mikrokeringést javító orvostechnológiai eszköz várja a szépülni és gyógyulni vágyókat.

Kamara tagja védjegy: 2017.04.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB24705345

REICHENBACH-KOVÁCS KFT.

Tevékenység: Családi vállalkozás, fő tevékenysége a vendéglátás. A Kft. 1995 óta működteti pécsi cukrászdáját, 2009-ben pedig üzletet nyitottak Kozármislenyben. A cég vezetése folyamatosan képzi magát cukrászati konferenciákon, magyar és külföldi szakmai rendezvényeken, hogy naprakész legyen a jelenlegi trendekben. Magas színvonalon foglalkoznak a tanulóképzéssel.Kovács Kálmán a kamara által szervezett cukrász mesterképzésben vizsgabizottsági tagi feladatokat látott el.

Kamara tagja védjegy: 2010.03.18.
Kamarai regisztrációs szám: PB11824813