KLEO-AMERICAN NAILS KFT.

Tevékenység: A vállalkozás 1987-ben alakult és azóta vezető helyen áll a szakmában. Műköröm alapanyag nagykereskedőként és oktató cégként termékeik minősége és a hosszú évek szakmai gyakorlata teszi lehetővé az élen maradást. Állandó megújulással segíti a szakembereket és a jövendőbeli kollégákat sokrétű szakmai felkészítéssel. Nagy szerepe van a vállalkozásnak abban, hogy jól felkészült szakemberek kerülnek ki a munkaerőpiacra.

A vállalkozás honlapja: www.american-nails.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB12798782

PROTASK KFT.

Tevékenység: Cégünk 2010 óta van jelen a dél-dunántúli projektek megvalósításában. Személyes referenciánk tekintetében a cég munkatársai már 2007-től aktívan részt vesznek és közreműködnek európai uniós pályázatok elkészítése és menedzselése terén. Eddigi tapasztalataink és partnereink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy kitűnő minőségben, lojalitásra és jogszerűségre alapozva végezzük munkánkat.

Bővebben…

KÓC-OLLÓ KFT

Tevékenység: Bánusz Ágota fodrászmester, szakoktató 1998-ban indított kis fodrászműhelyéből fejlődött ki a teljes körű szolgáltatást nyújtó szépségszalon, ahol a fodrászaton kívül kozmetika, körömkozmetika, pedikűr, test- talpmasszázs, és Bemer mikrokeringést javító orvostechnológiai eszköz várja a szépülni és gyógyulni vágyókat.

Kamara tagja védjegy: 2017.04.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB24705345

REICHENBACH-KOVÁCS KFT.

Tevékenység: Családi vállalkozás, fő tevékenysége a vendéglátás. A Kft. 1995 óta működteti pécsi cukrászdáját, 2009-ben pedig üzletet nyitottak Kozármislenyben. A cég vezetése folyamatosan képzi magát cukrászati konferenciákon, magyar és külföldi szakmai rendezvényeken, hogy naprakész legyen a jelenlegi trendekben. Magas színvonalon foglalkoznak a tanulóképzéssel.Kovács Kálmán a kamara által szervezett cukrász mesterképzésben vizsgabizottsági tagi feladatokat látott el.

Kamara tagja védjegy: 2010.03.18.
Kamarai regisztrációs szám: PB11824813

KÖRNYEZETVÉDŐ KFT

Tevékenység: A 2006-ban alakult cég fő tevékenysége a vendéglátás. Foglalkozik köz – és üzemi étkeztetéssel, üzemeltet panziót, éttermet, vállalati büfét. A Kft. működteti a Slyven Rendezvényközpontot, ami helyszíne lakodalmaknak, konferenciáknak, céges és családi rendezvényeknek. Ugyanitt Oktatási és Képző Központ is működik, ahol jelenleg közel 100 szakács, cukrász, pincér és vendéglátós tanuló vesz részt gyakorlati oktatásban.

A vállalkozás honlapja: www.slyven.hu
Kamara tagja védjegy: 2013.09.13.
Kamarai regisztrációs szám: PB11365358

REISO-HUNGÁRIA KFT.

Tevékenység: Több mint 20 éves gyártási tapasztalattal rendelkező magyar-német vegyes tulajdonú vállalkozás, a Dél-Dunántúl nyílászáró piacának meghatározó szereplője. A vállalkozás fő profilja az egyedileg ellenőrzött gyártástechnológiával készülő hőszigetelt homlokzati fa nyílászárók és utólag elhelyezhető beltéri ajtók gyártása, valamint egyéb belsőépítészeti termékek készítése. Folyamatosan bővülő géppark és a legújabb technológia biztosítja az egyedi, speciális igényekhez igazodó termékek gyártását is.

A vállalkozás honlapja: WWW.REISO.HU
Kamarai regisztrációs szám: PB11007764

KRÁLIK IVÁNNÉ

Tevékenység: A vállalkozás több évtizedes tapasztalattal rendelkezik oktatás, vizsgáztatás, pályázatírás területén. Jelenleg pályázati-, bel- és külkereskedelem technikai tanácsadással és bányászati területen oktatói tevékenységgel foglalkozik.

Díjak:

  • 1997. Kiváló Kamarai Munkáért Díj
  • 2002. Kiváló Kamarai Munkáért Díj
  • 2012. Kiváló Kamarai Munkáért Díj

Kamara tagja védjegy: 2010.03.18.
Kamarai regisztrációs szám: PB63985672

LATERUM KFT

Tevékenység: A nagy múltú, 1999-ben alapított Kft. fő tevékenysége a szállodai szolgáltatás, vendéglátás. Jelentős szerepet tölt be a város szakképzésében, szoros az együttműködése a kamarával: mesterképzések során oktatás, illetve mestervizsga helyszínéül szolgált a vállalkozás által működtetett Laterum hotel. A vállalkozás vezetője szakképzési bizottsági tagként vesz részt a megye szakképzési feladataiban.

Díjak: 2009. Baranya megyei szakképzési díj
A vállalkozás honlapja: www.laterum.hu
Kamara tagja védjegy: 2010.04.21.
Kamarai regisztrációs szám: PB11903309

SZABÓ ÉVA BARBARA

Tevékenység: A B’s Design Stúdió családi bőrdíszműves vállalkozás. 1991 óta működik a piaci igényeknek megfelelően változó termékpalettával. A hagyományos bőrdíszműipari termékektől a papír alapú promóciós- és csomagolóeszközökig, saját márkás, exkluzív kivitelezésű divatcikkekig, övek, táskák, pénztárcák, bőr kiegészítők, telefontokok és emblémázott étlapborítók és oklevél tartók kisszériás gyártásával foglalkoznak

A vállalkozás honlapja: www.barbtailor.com
Kamara tagja védjegy: 2015.02.25.
Kamarai regisztrációs szám: PB52745111