ArtisTRENDER KFT.

Tevékenység: A 2011-ben alakult vállalkozás eredetileg grafikai szolgáltatásokra (pl. arculati kézikönyvek) specializálódott, de jelen volt a pályázatírói, pályázatfigyelői tevékenység. A cég árbevételének legnagyobb részét a pályázatírás adja. Az elmúlt években uniós pályázatoktól a “trafik-pályázatokig” segítettek számos vállalkozásnak, a közreműködésükkel írt pályázatok jelentős része nyertessé vált. Tapasztalatok: GOP, DDOP, TÁMOP, NKA, NFA, Trafik pályázatok, “Bekapcsoló” munkaerőpiaci program.

Bővebben…

TREMONO BT.

Tevékenység: A vállalkozás emberi erőforrás fejlesztéssel és kiválasztással kapcsolatos tanácsadással, tréningekkel, coaching tevékenységekkel foglalkozik. Cégek és magánszemélyek számára egyaránt nyújt szolgáltatást – az igényeknek megfelelő széles eszköztárat használva – az alábbi területeken: pályaorientáció, karrier tanácsadás, változásmenedzsment, pszichoszociális kockázatok mérése, generációváltás a családi vállalkozásban, életvezetés.

A vállalkozás honlapja: gubancok.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB22578114

DEKO-ROZMÁR KFT.

Tevékenység: A kreativitás terén nyújt innovatív és megfizethető szolgáltatást a pécsi Deko-Rozmár Kft. Marketing- és reklámstratégia kialakítása, arculat-, webdesign- és csomagolástervezés, reklámkivitelezés a nagyformátumú nyomtatástól kezdve a mobil prezentációs eszközökön át a reklámajándék-tárgyakig – mindezt több mint 10 éves tapasztalattal biztosítja a vállalkozás. Profi géppark és képzett munkatársak támogatásával egyedi, különleges és igényes megoldásokat kínálnak cégeknek, magánszemélyeknek.

A vállalkozás honlapja: www.dekorozmar.hu
Kamara tagja védjegy: 2013.12.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB13405371

METAMÉDIA BT.

Tevékenység: A Metamédia Szolgáltató Bt. pécsi székhellyel és fiókteleppel működik 1997 óta. Stabil gazdasági háttérrel az alábbi területen tevékenykedik:- Innováció-menedzsment feladatok ellátása (projektmenedzselés, pályázatírás)- Oktatási tevékenység, felnőttoktatás- Kiadványtervezés, kiadványszerkesztés, nyomdai előkészítő tevékenység- Kreatív ipar (alkalmazott grafikai tervezés és kivitelezés, logók, plakátok, hanglemez- és CD borítók, ill. kulturális / zenei programok szolgáltatása)

Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.
Kamarai regisztrációs szám: PB20113018

VONALSZERVÍZ KFT

Tevékenység: A vállalkozás grafikai tervezéssel, kivitelezéssel foglalkozik. A tulajdonos – Melegh Andrea – legfrissebb sikereit selyemfestményeivel, kiállításaival és a selyemfestés technika oktatásával érte el. Főbb termékei: selyemfestmények, egyedi kendők, sálak, igényes lakástextíliák, csempék, kerámia- és üvegtárgyak rendelésre, arculattervezés, kirakatrendezés.

Kamara tagja védjegy: 2017.04.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB12512742

DIGITPRINT KFT

Tevékenység: Dekorstúdiójukban minden megfogalmazódott ötlet megvalósulhat, életre kelhet, magas színvonalú felszereltségüknek és kreatív munkatársaiknak köszönhetően. Minden, ami az irodai, üzleti és lakásdekorációhoz szükséges. Arculattervezés: egységes design a logótól a teljes reklámkampányig, design és grafikai tervezés, dekorációs termékek forgalmazása, készítése. A kicsitől a nagyig, a kevéstől a sokig, a hagyományostól az egyediig, az egyszerűtől a lehetetlenig, Rájuk mindenben számíthatnak.

A vállalkozás honlapja: www.dekorsprint.hu
Kamara tagja védjegy: 2013.09.13.
Kamarai regisztrációs szám: PB13041155

N ÉS H BT.

Tevékenység:  Cégünket és Éttermeinket 25 éve üzemeltetjük Pécsen, melynek gasztronómiai palettáján üde színfoltként vagyunk jelen a magyaros, házias ízekkel.Sosem követtünk trendeket, nálunk kizárólag a vendég elégedettsége a fontos melyet az egyedi receptúránkkal biztosítunk.

Harmadik generációs vendéglátós családként célunk a szakmán belüli utánpótlás ezért 8 éve foglalkozunk tanulók oktatásával.

Hagyomány és Minőség Gulyás Étterem.

Kamarai regisztrációs szám: PB20057815

ZIRNSTEIN BT.

Tevékenység: A cég jelenlegi formájában 1999-ben alakult meg családi vállalkozásként. Fő tevékenysége a háztartási gépek, főként hűtőgépek, mosógépek, automata mosógépek, tűzhelyek, bojlerek, hőtárolós kályhák, valamint mosogatógépek szervizelése, javítása, karbantartása Pécsett és környékén.A javítás a Megrendelő otthonában történik. A készülékek elszállítását csak akkor szokták végrehajtani, ha a munka fizikai, vagy környezetvédelmi okok miatt másképpen nem kivitelezhető.

Kamarai regisztrációs szám: PB20270250

EURO-OPTIC-PÉCS KFT.

Tevékenység: Az Euro-Optic Kft. 1995-ben alakult. A legjobb minőségű szemüvegkeretek, szemüveglencsék, kontaktlencsék és kiegészítő termékek kaphatók üzleteikben. A szemvizsgálat és a szemüvegkészítés a legmodernebb eszközökkel, nagy gyakorlattal rendelkező szakorvos, kontaktológus, optometrista és szakképzett látszerész közreműködésével történik. Speciális vizsgálatokat is végeznek: színtévesztők vizsgálata, Polatesztes vizsgálat. ZEISS partnerként egyes különleges szemüveglencsék csak náluk érhetők el.

A vállalkozás honlapja: www.eurooptic.hu

Kamarai regisztrációs szám: PB11017316