LATERUM KFT

Tevékenység: A nagy múltú, 1999-ben alapított Kft. fő tevékenysége a szállodai szolgáltatás, vendéglátás. Jelentős szerepet tölt be a város szakképzésében, szoros az együttműködése a kamarával: mesterképzések során oktatás, illetve mestervizsga helyszínéül szolgált a vállalkozás által működtetett Laterum hotel. A vállalkozás vezetője szakképzési bizottsági tagként vesz részt a megye szakképzési feladataiban.

Díjak: 2009. Baranya megyei szakképzési díj
A vállalkozás honlapja: www.laterum.hu
Kamara tagja védjegy: 2010.04.21.
Kamarai regisztrációs szám: PB11903309

LEME SZOLGÁLTATÓ KFT.

Tevékenység: A vállalkozás a Smart & Green dizájn lámpák és exkluzív műanyag catering eszközök, csomagolóanyagok forgalmazásával foglalkozik, és üzemelteti a Pécsi Városnéző Kisvonatot is. A LED fényforrások, lámpák, dizájn fények, úszó fények, kerti fények, terasz megvilágítás, elemes lámpák, gyerekszoba lámpák a lakás és a kerti partyk tökéletes díszei.

Kamara tagja védjegy: 2009.11.20.
Kamarai regisztrációs szám: PB10271188

SZABÓ ÉVA BARBARA

Tevékenység: A B’s Design Stúdió családi bőrdíszműves vállalkozás. 1991 óta működik a piaci igényeknek megfelelően változó termékpalettával. A hagyományos bőrdíszműipari termékektől a papír alapú promóciós- és csomagolóeszközökig, saját márkás, exkluzív kivitelezésű divatcikkekig, övek, táskák, pénztárcák, bőr kiegészítők, telefontokok és emblémázott étlapborítók és oklevél tartók kisszériás gyártásával foglalkoznak

A vállalkozás honlapja: www.barbtailor.com
Kamara tagja védjegy: 2015.02.25.
Kamarai regisztrációs szám: PB52745111

MANUAL DIVAT KFT.

Tevékenység: A Manual Divat Kft. fő profilja magas minőségű divat bőrkesztyűk gyártása. A cég mottója a minőség, rugalmasság, profi kiszolgálás. A gyártási technológia a mai napig a régi nagy tekintélynek örvendő kézi gyártás, ami garantálja a legjobb minőséget. A termékek designja egyedülálló, hisz minden szezonban új kollekcióval készülnek. Az egyedi tervezéshez a jól felkészült technológusaik profi segítséget nyújtanak.

Kamarai regisztrációs szám: PB23922932

SZILÁGYI TÍMEA

Tevékenység: Szilágyi Tímea marketing tevékenységével támogatja a kisvállalkozásokat. Szakterülete a marketing szövegírás és a marketingkommunikáció. Vallja, hogy ma már a jó termék vagy szolgáltatás nem adja el magát. Egy kkv csak ütős marketing szöveggel tud sikeres lenni a vevőszerzésben és a népszerűsítésében. Érdemes felkeresni, ha honlapszövegre, megnyerő cégismertetőre, marketing kampányra vagy marketing tanácsadásra van szükség.

Kamarai regisztrációs szám: PB64923741

MÁRKUS-KÉSMÁRKI KRISZTINA

Tevékenység: A vállalkozás 2013-ban jött létre azzal a céllal, hogy Pécsett egy igényes, színvonalas oktatás keretében, pénzügyi biztonságot nyújtó OKJ szakmákat tanítsanak felnőttképzési rendszerben. Mindezt egyéni és csoportos foglalkozások keretében a vendéglátás és a kereskedelem területein. Aztán 2015-ben a vállalkozás sikereinek köszönhetően Pécs- kertvárosi városrészében megnyitották éttermüket, melynek célja a tanulók foglalkoztatása, elméleti és gyakorlati felkészítése. Egy új modern üzlet megnyitása az itt lakó emberek számára.

Kamarai regisztrációs szám: PB66338529

THANK-CASH KFT

Tevékenység: A Thank-Cash Kft. folyamatos szakmai fejlesztésnek köszönhetően teljeskörű szolgáltatással várja megrendelőit. A virágkötészet mellett rendezvényszervezéssel, dekorációval, virágdekorációval, növénybérléssel, léggömb dekorációval, tűzijátékkal és játszóházi szolgáltatással, foglalkoznak. PARTYBOOM üzletükben egész évben a szabadon felhasználható pirotechnikai termékekkel és parti termékekkel várják vásárlóikat.

A vállalkozás honlapja: www.partyboom.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB13316147

ArtisTRENDER KFT.

Tevékenység: A 2011-ben alakult vállalkozás eredetileg grafikai szolgáltatásokra (pl. arculati kézikönyvek) specializálódott, de jelen volt a pályázatírói, pályázatfigyelői tevékenység. A cég árbevételének legnagyobb részét a pályázatírás adja. Az elmúlt években uniós pályázatoktól a “trafik-pályázatokig” segítettek számos vállalkozásnak, a közreműködésükkel írt pályázatok jelentős része nyertessé vált. Tapasztalatok: GOP, DDOP, TÁMOP, NKA, NFA, Trafik pályázatok, “Bekapcsoló” munkaerőpiaci program.

Bővebben…