KLEO-AMERICAN NAILS KFT.

Tevékenység: A vállalkozás 1987-ben alakult és azóta vezető helyen áll a szakmában. Műköröm alapanyag nagykereskedőként és oktató cégként termékeik minősége és a hosszú évek szakmai gyakorlata teszi lehetővé az élen maradást. Állandó megújulással segíti a szakembereket és a jövendőbeli kollégákat sokrétű szakmai felkészítéssel. Nagy szerepe van a vállalkozásnak abban, hogy jól felkészült szakemberek kerülnek ki a munkaerőpiacra.

A vállalkozás honlapja: american-nails.hu

THANK-CASH KFT.

A Thank-Cash Kft. folyamatos szakmai fejlesztésnek köszönhetően teljeskörű szolgáltatással várja megrendelőit. A virágkötészet mellett rendezvényszervezéssel, dekorációval, virágdekorációval, növénybérléssel, léggömb dekorációval, tűzijátékkal és játszóházi szolgáltatással, foglalkoznak. PARTYBOOM üzletükben egész évben a szabadon felhasználható pirotechnikai termékekkel és parti termékekkel várják vásárlóikat.

www.partyboom.hu

KÓC-OLLÓ KFT.

Tevékenység: Bánusz Ágota fodrászmester, szakoktató 1998-ban indított kis fodrászműhelyéből fejlődött ki a teljes körű szolgáltatást nyújtó szépségszalon, ahol a fodrászaton kívül kozmetika, körömkozmetika, pedikűr, test- talpmasszázs, és Bemer mikrokeringést javító orvostechnológiai eszköz várja a szépülni és gyógyulni vágyókat.

VONALSZERVÍZ KFT.

A vállalkozás grafikai tervezéssel, kivitelezéssel foglalkozik. A tulajdonos – Melegh Andrea – legfrissebb sikereit selyemfestményeivel, kiállításaival és a selyemfestés technika oktatásával érte el. Főbb termékei: selyemfestmények, egyedi kendők, sálak, igényes lakástextíliák, csempék, kerámia- és üvegtárgyak rendelésre, arculattervezés, kirakatrendezés.

KÖRNYEZETVÉDŐ KFT.

A 2006-ban alakult cég fő tevékenysége a vendéglátás. Foglalkozik köz – és üzemi étkeztetéssel, üzemeltet panziót, éttermet, vállalati büfét. A Kft. működteti a Slyven Rendezvényközpontot, ami helyszíne lakodalmaknak, konferenciáknak, céges és családi rendezvényeknek. Ugyanitt Oktatási és Képző Központ is működik, ahol jelenleg közel szakács tanulók vesznek részt gyakorlati oktatásban.

www.slyven.hu

ZIRNSTEIN BT.

A cég jelenlegi formájában 1999-ben alakult meg családi vállalkozásként. Fő tevékenysége a háztartási gépek, főként hűtőgépek, mosógépek, automata mosógépek, tűzhelyek, bojlerek, hőtárolós kályhák, valamint mosogatógépek szervizelése, javítása, karbantartása Pécsett és környékén.A javítás a Megrendelő otthonában történik. A készülékek elszállítását csak akkor szokták végrehajtani, ha a munka fizikai, vagy környezetvédelmi okok miatt másképpen nem kivitelezhető.

hutogepklinika.hu

LATERUM KFT.

Tevékenység: Hotel Laterum – Szállás, étterem és rendezvényhelyszín. A szálloda magas színvonalú kiszolgálással, 47 db minősített 4*-os és 8 db minősített 3*-os szobával várja vendégeit. A szálláshoz tartozó éttermük hagyományos, magyaros és nemzetközi ízekkel, szállóvendégeknek félpanziós ellátással vagy reggelivel áll rendelkezésre. Önálló szolgáltatásuk a családi és céges összejövetelek szervezése és lebonyolítása. A wellness részlegen élménymedence, szauna, masszázs és pezsgőfürdő garantálja a teljes ellazulást.

A vállalkozás honlapja: laterumhotel.hu

LEME SZOLGÁLTATÓ KFT.

Tevékenység: A vállalkozás a Smart & Green dizájn lámpák és exkluzív műanyag catering eszközök, csomagolóanyagok forgalmazásával foglalkozik, és üzemelteti a Pécsi Városnéző Kisvonatot is. PCR és antigén gyorsteszt mintavételi pontot üzemeltet Pécs belvárosában, heti 7 nap, 12 órában. Azonnali időpont foglalás, várakozás nélküli mintavétel, antigén gyorstesztnél azonnali, PCR tesztnél 24 órán belüli garantált eredményt biztosítanak.

A vállalkozás honlapja: smartandgreen-dizajnl.webnode.hu, whitelab.hu

MANUAL DIVAT KFT.

Tevékenység: A vállalkozás fő profilja magas minőségű divat bőrkesztyűk gyártása KARMA márkanéven. A cég mottója a minőség, rugalmasság, profi kiszolgálás. A gyártási technológia a mai napig a régi nagy tekintélynek örvendő kézi gyártás, ami garantálja a legjobb minőséget. A termékek designja egyedülálló, minden szezonra új kollekcióval készülnek. Az egyedi tervezéshez és kézi szabáshoz, varráshoz jól felkészült technológusaik profi segítséget nyújtanak.

A vállalkozás honlapja: karmapecsikesztyu.hu

MÁRKUS-KÉSMÁRKI KRISZTINA

A vállalkozás 2013-ban jött létre azzal a céllal, hogy Pécsett egy igényes, színvonalas oktatás keretében, pénzügyi biztonságot nyújtó OKJ szakmákat tanítsanak felnőttképzési rendszerben. Mindezt egyéni és csoportos foglalkozások keretében a vendéglátás és a kereskedelem területein. Aztán 2015-ben a vállalkozás sikereinek köszönhetően Pécs- kertvárosi városrészében megnyitották éttermüket, melynek célja a tanulók foglalkoztatása, elméleti és gyakorlati felkészítése. Egy új modern üzlet megnyitása az itt lakó emberek számára.
Felnőttképzést befejezte 2017-ben és a kertvárosi vendéglátóegységet 2020 elején bezárta. Szerepel terveiben 2021 második felében, új vendéglátóegység nyitása.