21 Tárgyalás, 17 ország 1 nap alatt – KKV export támogatás érdekében

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 2019. június 26-án részt vett a Külgazdasági és Külügyminisztérium éves Külgazdasági Értekezletén. A kamara három kollégája 21 direkt tárgyalást bonyolított le a helyi vállalkozók exporttevékenységének előmozdításának céljából a következő 17 ország külgazdasági attaséjával: Rabb Szabolcs (PBKIK Főtitkár) – Ausztria, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Németország, Korea, Nigéria; Schmidt Enikő (Külügyi- és Kereskedelemfejlesztési osztályvezető) – Norvégia, Dánia, Írország, Kína, Izrael, USA; Vámhidy Bianka (Magyar-Horvát Tagozat titkára) – Szlovákia, Szerbia, Horvátország, Ukrajna és Oroszország.

A megbeszélések célja, hogy a kamara felvegye a kapcsolatot külföldi kis- és középvállalkozásokat támogató hálózataival így segítve a baranyai cégek külföldi partnerkeresését és piacra jutását.

A tárgyalások sikeresek voltak, a külgazdasági attasék biztosították a kamarát együttműködésükről és az általuk képviselt ország kamaráinak, ágazati tanácsainak és vállalkozói szövetségeinek felkereséséről és mozgósításáról, hogy cégeik megjelenhessenek az 2019. október 3-4. Pécsett szervezett Open4Business Nemzetközi Üzletember Találkozón és Konferencián.

 

Hívja el Ön is üzleti partnereit az Open4Business-re és bővítse termékeinek és szolgáltatásainak export piacát!

Regisztráljon ITT!