EUREKA GlobalStars-Singapore Call

Az EUREKA GlobalStars kezdeményezés keretében erős piaci potenciállal rendelkező innovatív termékek és alkalmazások fejlesztésére lehet pályázni szingapúri szervezetekkel közösen.

 

Szingapúr 14 EUREKA tagállammal nyújthat be közös projektjavaslatokat. Az érintett tagállamok: Ausztria, Belgium (Flandria), Kanada, Észtország, Magyarország, Hollandia, Lengyelország, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Svájc, Törökország, Ukrajna és az Egyesült Királyság.

Bármely ágazati területről várják a pályázatokat. A konzorciumban legalább egy szingapúri, és egy, a már fent említett EUREKA tagállamból származó szervezetnek kell lennie.

A pályázatról bővebb információ:

https://www.eurekanetwork.org/open-calls/globalstars-singapore-2020

 

A nemzetközi pályázat beadási határideje: 2020. október 15.

A hazai pályázat határideje: 2020. október 29. Fontos, hogy a nemzetközi pályázat magyar részét a hazai EUREKA-pályázat feltételrendszere szerint kell megalkotni (pályázói jogosultság, elszámolható költségek stb.), melynek részleteit itt találod: https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/eureka-programban-valo-magyar-reszvetel-tamogatasa-2019-211-eureka/palyazati-felhivas-2019-211-eureka (a Letölthető pályázati dokumentumok-fül alatt található Felhívás és Útmutató tartalmazza a részleteket).

 

A megfelelő partnerek megtalálásának elősegítésére, projekt ötletek megvitatására virtuális B2B felület nyílt az Enterprise Europe Network támogatásával. A regisztráció során szükséges a cégleíráson kívül megfelelő profil/projekt ötlet feltöltése a piactérre.

Regisztrálni 2020. október 15-ig lehet az alábbi honlapon:

https://eureka-globalstars-singapore-open-competition.b2match.io/