Tanuljon és tanítson velünk!

A Career Intelligence projekt keretében augusztus végén egy több napos workshopot szervezünk középiskolás fiataloknak, a vállalkozói ismeretek elsajátítására.

Ehhez a már kidolgozott tananyagok mellett a vállalkozások működtetésében tapasztalt mentorok támogatása elengedhetetlen.

Tanuljon velünk!

A mentorálás ez alkalommal hibrid módon valósul meg. A személyes találkozás mellett a Karrier 4.0 projekt keretében kifejlesztett online tanulási platformon zajlik a munka és a tanulás nagy része. A mentoroknak két napos tréninget tartunk augusztus 5-6. között, hogy magabiztosan tudják kezelni a felületet.

A platformot a Career Intelligence projektben továbbfejlesztettük, így már egy virtuális tanulási asszisztens, BOTTY segíti mind a mentorok, mind a tanulni vágyó fiatalok munkáját.

Tanítson velünk!

Az augusztus 26-30. között tartandó workshop alatt a fiatalok délelőttönként mentorok segítségével, egy online platformon, csoportban dolgozva ismerkednek meg azokkal az ismeretekkel, feladatokkal és szükséges készségekkel, amelyek elengedhetetlenek egy vállalkozás indításához, működtetéséhez.

Vállalkozóként is megtetszett a program? Szívesen adná át tudását fiataloknak? Jelentkezzen mentornak!

Középiskolás gyermeke, rokona érdeklődik a vállalkozói ismeretek iránt? Jelentkezzen a workshopra az alábbi elérhetőségeken.

A program az ERASMUS+ program segítségével, a Career Intelligence Projekt keretében valósul meg.

További információ, részletes program és jelentkezés:

Nagy Eszter

Pohli Krisztina