Élelmiszeripari megoldások a 21. században – Food Technology 2021

Az Enterprise Europe Network társszervezésében megszervezésre kerülő ONLINE rendezvény keretében az élelmiszeripari vállalkozások képviselői, szakemberei teljes körű áttekintést kapnak a technológiai újításokról, potenciális piacokról és üzleti tárgyalásokat folytathatnak a számukra ígéretesnek tűnő résztvevőkkel.

Bővebben…

Get ready for Japan – Üzleti lehetőségek és exportképzés

Az EU Japan-Centre kéthetes online képzést és üzleti partnertalálkozót szervez, ahol a vállalkozások első kézből ismerhetik meg a japán üzleti környezet és kultúra sajátosságait online workshopok, céglátogatások és előadások során.

Bővebben…

MURCIA FOOD 2021 – Élelmiszeripari üzletember találkozó

Az Enterprise Europe Network társszervezésében megrendezésre kerülő MURCIA FOOD online üzletember találkozó résztvevőinek a tárgyalások lebonyolítása mellett lehetősége lesz megismerni az élelmiszer-technológia legújabb eredményeit bemutató előadásokhoz is csatlakoznia.

Bővebben…

Júliusban akár 100 millió Ft támogatás igényelhető élelmiszerfeldolgozó és borászati tevékenységek fejlesztésére

A Vidékfejlesztési Program ‘VP3-4.2.1-4.2.2.-1-21 Élelmiszeripari üzemek fejlesztése’ c. kiírás keretében max. 100 millió forint vissza nem térítendő támogatásra, akár 50% támogatási intenzitással nyújthatnak be kérelmet mezőgazdasági termelők és egyes mikro- és kisvállalkozások.

Bővebben…

Bevezetés a kóser élelmiszerpiac világába – online fóruma

A Tel-Avivi Magyar Nagykövetség 2021. május 4-én online fórumot szervez „Bevezetés a kóser élelmiszerpiac világába” címmel.

A fórum célja a kóser minősítés körüli tévhitek eloszlatása, a globális kóser piac bemutatása, valamint a résztvevők kérdéseinek megválaszolása.

A program során az egyik szerző által bemutatásra kerül a Nemzeti Agrárkamara által kiadott „A Kóserság előírásai” című kiadvány, bemutatkozik az European Kosher ügynökség magyarországi vezetője, valamint a legnagyobb izraeli kiskereskedelmi üzletlánc private label vezetője és egy nemzetközi kóser élelmiszerügynökség ügyvezetője.

A rendezvény alatt kérdésekre az időkereteken belül lehetőség van minden előadóhoz.

A konferencián résztvevő cégek számára lehetőség nyílik 2021 folyamán egy izraeli online-B2B találkozóra, korlátozott termékminta kiszállítást is vállalva, ahol a legjelentősebb helyi kiskereskedelmi láncok beszerzési vezetőit és kereskedelmi ügynököket hívjuk meg direkt tárgyalásokra.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Kérjük, küldjenek e-mailt a résztvevő nevével, elérhetőségeivel és az általa képviselt vállalat megadásával a e-mail címre.

A tárgy „Konferencia regisztráció” legyen.

 

A teljes programot és a részvételhez szükséges linket a regisztrációt követően küldik meg.

Legkésőbb április 30-ig jelezzék részvételi szándékukat!