KÖZÖSSÉG. HATÁS. JÖVŐ. – hibrid szakmai konferencia

2022. október 6-án megrendezésre kerül a “KÖZÖSSÉG. HATÁS. JÖVŐ.” – bizalomépítés és társadalmi fenntarthatóság az ESG tükrében konferencia és az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díjátadója.

A konferencia főbb témái:

  • milyen meghatározó kihívásokkal szembesülnek mostanában a vállalatok a közösségekért, munkatársakért, fogyasztókért, vásárlókért vállalt felelősség területein; mik a lehetséges jó válaszok, megoldások a jelenlegi kihívásokra; milyen változásokat eredményezhetnek ezek a kihívások és a megoldások a vállalatok és stakeholdereik életében a közeljövőben?
  • melyek a stakeholderek érdekeire alapuló, a közösségek jóllétét és az emberek életminőséget szem előtt tartó vállalati értékteremtés és felelősségvállalás gyakorlati példái és lehetőségei, segítő és hátráltató tényezői külföldön és idehaza?

Ha érdeklik a válaszok, várják Önt is az Effekteam “KÖZÖSSÉG. HATÁS. JÖVŐ” konferenciáján. Nagyvállalati és üzleti fenntarthatósági vezetők, szakértők, civil szervezetek szakemberei osztják meg gondolataikat a témával kapcsolatban. Ezen túlmenően a közönséget is bevonják interaktív, kiscsoportos beszélgetésekbe.

Időpont: 2022. október 6. (csütörtök), 09.00 – 14.00
Helyszín: online (későbbiekben megküldött Microsoft link) vagy személyesen: 1031 Budapest, M épület, Graphisoft park 3.

A programon való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30. 12:00

A részletes program ITT található.

További információ ITT olvasható.

AGROPODIOM 2021 agrár szakmai nap és online üzletember találkozó

A PRIMOM Alapítvány immár öt éve, a Nyíregyházi Egyetemmel együttműködve szervezi meg agrár szakmai napját, ahol a szakmai előadásokon első kézből értesülhetnek az agrár-élelmiszeripari vállalkozások a szektort érintő aktualitásokról. Idén kiemelt vendég Szlovákia, a programhoz online üzletember találkozó is tartozik.

Bővebben…

B2B-Meetings at International Forum Mechatronics 2021 – online és személyes üzletember találkozók

AZ Enterprise Europe Network közreműködésével megszervezett rendezvényen az érdeklődők személyesen (Linz, Ausztria) és virtuálisan is részt vehetnek. A helyszínen a látogatók részt vehetnek egy német nyelvű nemzetközi konferencián, melynek fő témája az ún. szimbiotikus mechatronika, amely a komplex gyártási rendszerek egy új, innovatív látásmódját mutatja be. A konferencián többek között előadások, workshopok, interaktív bemutatók várják a közönséget. A résztvevőknek a rendezvény keretein belül 20 perces időablakokban előre szervezett üzleti tárgyalások lebonyolítására is lehetőségük van.

A rendezvény időbeosztása ITT elérhető.

Regisztrálni itt lehet: 

REGISZTRÁCIÓ

Nemzetközi Vidéki Örökség Konferencia

Az Orfűi Turisztikai Egyesület a Routes To Roots című Interreg projekt keretében Nemzetközi Vidéki Örökség Konferenciát szervez társszervezeteivel együttműködésben.

A konferencia időpontja: 2021. május 28. (Tartalék időpont: 2021. szeptember 10. – A szervezők személyes jelenléttel tervezik a konferencia megvalósítását. Amennyiben az első időpontban ez nem lehetséges, akkor a tartalék időpontban kerül sor az eseményre.)

Bővebben…

V4GU Nemzetközi Konferencia és Green Workshop 3. rendezvény

Pécsi TudományegyetemA Pécsi Tudományegyetem 2020. szeptember 22-én online rendezi meg a ‘V4GU Nemzetközi Konferencia és Green Workshop 3.’ rendezvényt, melyre jelentkezőket várnak. A konferencia célja az, hogy sok hallgató, oktató, egyetemi és nem egyetemi alkalmazott figyelmét felhívja a Zöld Egyetem Program erőfeszítéseinek fontosságára, és szemléletformálással hozzájáruljon az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez.
A konferencia hivatalos nyelve az angol. A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebben…