Nemzetközi üzleti lehetőségek Japánban – kiállítói lehetőség a tokiói Decarbonisation Expo-n!

Várják a baranyai „zöld” cégek jelentkezését is kiállítói megjelenéssel egybekötött tanulmányi útra a 2023. március 14-17. között Tokióban megrendezésre kerülő Decarbonisation Expo keretein belül.

Bővebben…

Cycling Europe 2022 – üzletember találkozó (online)

Az Enterprise Europe Network közreműködésével kerül megszervezésre 2022 márciusában a Cycling Europe nemzetközi üzletember találkozó.

A rendezvény célja, hogy összekapcsolja az alábbi területeken tevékenykedő szakembereket, üzletembereket:

  • E-bicikli és mobilitás
  • Kerékpáros közlekedés számára készült parkolórendszerek
  • Új anyagok és technológiák
  • Kerékpárgyártók és ellátási láncok
  • Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság

A platform egész márciusban rendelkezésre áll arra, hogy előre lefoglalt B2B tárgyalások során találkozzanak potenciális, leendő üzleti és projektpartnerekkel. Továbbá az esemény időtartama alatt (egész márciusban) csütörtökönként 10 és 12 óra között lehetőség van szakértői előadásokat meghallgatni a fent felsorolt területeken és témákban.

További információ elérhető az alábbi linken:

REGISZTRÁCIÓ

Moving On – 25 years and beyond – személyes és online üzletember találkozó

Az Enterprise Europe Network közreműködésével szervezett rendezvényen a fő téma a mobilitás, és annak dinamikus fejlődése lesz. A rendezvény résztvevői a mobilitás (itt: személy-és áruszállítás) világáról és annak innovatív megoldásairól hallgathatnak előadásokat, illetve a témában megrendezett, technológiai újdonságokat bemutató kiállításokat tekinthetnek meg. Az esemény keretein belül a vállalatok virtuális vagy személyes üzleti tárgyalásokat bonyolíthatnak le.

A rendezvényen a jelentkezők részt vehetnek személyesen (Graz, Ausztria) vagy az online térben.

A részletes program ITT tekinthető meg.

Regisztrálni itt lehet: 

REGISZTRÁCIÓ

Horizon Europe Climate, Energy and Mobility – online tájékoztató és konzorciumépítő rendezvény

A H2020 keretprogram ‘Éghajlat, energia és mobilitás’ tématerületéhez tartozó pályázati lehetőségeinek bemutatására és projektpartnerségek kialakítására online rendezvény kerül megrendezésre.

Bővebben…

Mobilitás és közlekedés a H2020 keretprogramban – nemzetközi üzletember találkozó

Az Enterprise Europe Network társszervezésében megvalósuló online nemzetközi üzletember találkozóra várnak, minden a közlekedésiparban és szállítmányozásban tevékenykedő céget, egyetemet, kutatóintézetet, akik nyitottak új üzleti kapcsolatok, technológiai és lehetséges H2020 együttműködések kialakítására.

Bővebben…