DESIRE – nyílt felhívás innovatív egészségipari vállalkozások számára

Európai ellenálló képességét javító e-egészségügyi megoldások fejlesztése. A DESIRE (Development of E-Health Solutions Improving Resilience in Europe) nyílt finanszírozási felhívás 2023. szeptember 13-án indult, és 2023. november 13-ig lehet benyújtani.

Bővebben…

A szellemi tulajdon jelentősége kis- és középvállalkozások számára

Uniós finanszírozás kis- és középvállalkozásoknak a szellemi tulajdonhoz fűződő jogaik védelme érdekében. Az online szemináriumot az EUIPO a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával (SZTNH) együttműködve szervezi. A szakértők előadásokat tartanak a kis- és középvállalkozásoknak (kkv-k) és az induló vállalkozásoknak szóló kezdeményezésekről.

Bővebben…

Hogyan lehet a feszültséget túlélni, kezelni, akár előnyünkre fordítani? – nyitott Humán klub összejövetel

Napjainkban sok kis- és középvállalkozást érint a gazdasági- és energiaválság negatív hatása. Érezhető a nyomás az üzletmenetben, de a személyes életben is, tulajdonosként, vezetőként, munkatársként egyaránt. Hogyan lehet ezt a feszültséget túlélni, kezelni, akár előnyünkre fordítani? 

Bővebben…

SME Resilience Days

Az SME Resilience Days célja, hogy segítse a KKV-kat felkészülni a jövőben esetlegesen bekövetkező vészhelyzetekre, és képesek legyenek rugalmasan alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. A konferencián lehetőség nyílik a kihívásokra adott válaszok, megoldások megismerésére.

Bővebben…