2022. őszén indul a WORTH Partnership Project II. felhívása

Szeptember végétől ismét várja a pályázatokat a WORTH Partnership Project! Az Európai Bizottság által finanszírozott, vállalatok és KKV-k versenyképességét fejlesztő program (COSME) keretein belül meghirdetett partnerségi pályázat textil-, ruha-, bőr- és cipőipari pályázók mellett lakberendezés, bútor, ékszer és kiegészítő területekről is várják a jelentkezőket. Közel 200 projekt részesülhet 10-20 ezer eurós támogatásban!

Bővebben…

Istanbul Fashion Connection – Célzott beszerzői kiutazással

Az ITKIB Isztambuli Textil- és Ruházati Exportőrök Szövetsége, idén második alkalommal szervezi meg az Istanbul Fashion Connection kiállítás, 2022. augusztus 24-26. között. A rendezvény  az Istanbul Expo Centerben kerül megrendezésre, Törökországban.

A rendezvény célja a hosszú távú kapcsolatok kiépítése a török tervezőcégek, ügynökök és tervezőirodák, valamint a világ minden tájáról érkező vásárlók és márkák között.

Az Istanbul Fashion Connection kiállításon az aktuális trendek köré szervezett szemináriumokon, workshopokon és divatbemutatókon vehet részt. Ezen belül kiemelt területek a digitális átalakulás, az intelligens ruházat és a fenntarthatóság.

A vásáron való részvétel esetén lehetőség van támogatott beszerzői kiutazásra, ahol a szervező fedezi a vállalkozások szállás és helyi transzferköltségeit. Az érdeklődő vállalkozások az alábbi elérhetőségeken tudnak jelentkezni, illetve kérhetnek további tájékoztatást a kiutazással, részvétellel kapcsolatban:

Török Nagykövetség Kereskedelmi Tanácsadói Iroda

Meral Sengül – kereskedelmi tanácsos

+36 1 344 4998

IFCO Fashion Fair brossúra

További információ a rendezvényről:

IFCO Istanbul Fashion Connection

 

B2WORTH@TorinoFashionMatch 2022 – a divatvilág hibrid üzletember találkozója

Az Enterprise Europe Network – Kreatív ipari szektorcsoport társszervezésében online üzletember találkozóra kerül sor a Torino Divathét keretében. A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít a textil- és a divatipar cégeinek, tervezőknek, kis- és nagykereskedőknek a nemzetközi piacon való megjelenésre. A hibrid esemény a divatipar legújabb trendjeinek, technológiáinak feltérképezésére, külföldi partnerkapcsolatok kialakítására, bővítésére és új üzleti partnerek megismerésére is lehetőséget teremt.

Bővebben…

Retaissance Live – Online üzletember találkozó

2021. november 9-én az Enterprise Europe Network exkluzív rendezvényt szervez “Retaissance Live” elnevezéssel, hogy segítse az európai prémium divat- és életmód márkák, valamint a vásárlók összekapcsolását az innováció, a kereskedelem és a jelenlegi kihívások leküzdése érdekében.

A vállalatoknak 2021. október 31-ig van lehetőségük regisztrálni a platformra.

Erre az exkluzív eseményre több mint 800 üzletet és e-kereskedelmi platformot képviselő vásárló regisztrál, akik a világ 35 országában több mint 50 millió vásárlót képviselnek.

A Retaissance Live azért jött létre, hogy tisztességes és egyenlő versenyfeltételeket teremtsen a független és fenntartható márkák számára a divat, a lábbelik, az ékszerek, a szépségápolás, a gyermekruházat és a kiegészítők ágazatában, hogy növeljék márkájuk jelenlétét és értékesítési bevételeiket világszerte.

Fontos határidők

2021. november 3-án a platformra regisztrált cégek egy exkluzív 3 órás workshopon vehetnek részt, amely segít nekik az üzleti ajánlatok kidolgozásában és a vevőknek való meggyőző és eredményes bemutatkozás előkészítésében.

Ezt a workshopot a következők tartják:

 • Az Egyesült Királyság vezető kiskereskedelmi aggregátora, a Retaissance, egy vezető divat- és életmódügynökség, amely prémium kategóriás független márkák közösségét építi, és tisztességes és egyenlő feltételeket biztosít számukra a kereskedelem lehetővé tételéhez, valamint globális jelenlétük és bevételeik növeléséhez.
 • NuORDER, amerikai székhelyű, vezető B2B e-kereskedelmi platform, amely segíti a márkákat abban, hogy zökkenőmentes, együttműködőbb nagykereskedelmi folyamatot biztosítsanak, ahol a vevők valós időben böngészhetnek a termékek között, megtervezhetik a választékot és okosabban vásárolhatnak.

2021. november 9-én a kiválasztott márkák találkoznak az őket kiválasztó vevőkkel, hogy bemutassák termékeiket és kínálatukat. Partnereink előzetesen gondosan kiválasztják a márkákat, melyek összhangban vannak jelenlegi márkakínálatukkal és alapvető értékeikkel. Így mind a márkák, mind a kiskereskedők aznap komolyan tárgyalhatnak az üzletről.

Az eseményen való részvétel a Retaissance és a NuORDER szponzorációjának köszönhetően teljesen ingyenes, hogy támogassák a gyorsan fejlődő kiskereskedelmi ágazatot és az innovatív márkákat.

Miért vegyen részt?
 • Divat- és életmódmárkaként, technológiai fejlesztőként – betekintést nyerhet az új vásárlók viselkedésébe és preferenciáiba;
 • Kiskereskedőként és vásárlóként – fedezzen fel olyan egyedi és innovatív márkákat és technológiákat, amelyek vonzóak a fogyasztók számára, és illeszkednek a jelenlegi portfóliójukhoz valamint a legfontosabb alapértékeihez.
 • Szövetségként – ossza meg a meglátásait az új, feltörekvő független márkákkal, és támogassa a kiskereskedelmi iparágat.
Milyen területről várják a résztvevőket?
 • Divat
 • Szépség
 • Lábbeli
 • Ékszerek
 • Gyermekruházat
 • Kiegészítők
 • Technológiák

REGISZTRÁCIÓ

Textile Fashion Tech 2021 – online rendezvény

Az Enterprise Europe Network társszervezésében létrejövő esemény célja a textiliparban érdekelt piaci szereplők, vállalatok összehozása, számukra üzletkötési és konzultációs platform biztosítása. Az esemény keretein belül a résztvevők előre szervezett online üzleti tárgyalásokon vehetnek részt.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Résztvevők között lesznek:

 • Textilgyártók
 • Kiskereskedők
 • Nagykereskedők
 • Áruházláncok
 • Tervezők
 • Külkereskedelmi vállalatok
 • Divatsajtó képviselői
 • Ágazati szövetségek képviselői

A résztvevők listája megtekinthető ITT.

Regisztrálni itt lehet: 

REGISZTRÁCIÓ

Divat- és textilipari beszállítói napok – Fashion Match Supply 2021

Az online üzletember találkozó és konferencia lehetőséget biztosít a divat- és textilipari ellátási lánc minden szereplőjének a gyártóktől a tervezőkön át a fuvarozó cégekig a legújabb trendek és potenciális partnerek megismerésére egyaránt.

Bővebben…