Vevőszerző marketing szöveg műhely – Unalmasból ütőset!

Hogyan lehet megszerezni a vevők figyelmét 2024-ben? Hogyan szólítsuk meg a potenciális vevőket eredményesebben, mint a konkurencia? Hogyan használjuk fel a mesterséges intelligenciát a mindennapi marketinghez? Ezekre a kérdésekre ad válaszokat és megvalósítható megoldásokat a marketing szövegírás workshop. Szilágyi Tímea marketing szövegíró bevezeti az érdeklődőket a hatékony, vevőszerző szövegek világába.

Bővebben…

Unalmasból ütőset! Vevőszerző marketing szöveg műhely

Hogyan lehet megszerezni a vevők figyelmét 2024-ben? Hogyan szólítsuk meg a potenciális vevőket eredményesebben, mint a konkurencia? Hogyan használjuk fel a mesterséges intelligenciát a mindennapi marketinghez? Ezekre a kérdésekre ad válaszokat és megvalósítható megoldásokat a marketing szövegírás workshop. Szilágyi Tímea marketing szövegíró bevezeti az érdeklődőket a hatékony, vevőszerző szövegek világába.

Bővebben…

Kooperatív módszerek a női vezetők gyakorlatában

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Üzletasszony Klubja idei első ülésének fókusza a probléma feldolgozás és a tudásszervezés módszertani megközelítése volt. Az eseményen az Élményzóna Egyesület – új kamarai tagunk – szolgáltatta a foglalkozást, melynek helyszíne a Pepita Kultúrtér volt. Az esemény során a klubtagok megismerhették a “Párhuzamos szakértői mozaik” módszertant, melyet a kis- és középvállalkozások számos területen hasznosíthatnak.

 

Bővebben…

Szemléletformáló workshop a BME ipar4.0 Technológiai Központjában

2022. május 17-én 10 órakor hibrid formában személetformáló workshopokkal várja az érdeklődőket a Műegyetem Ipar4 központja. A rendezvények kis- és középvállalatokra fókuszálnak, melyeken gyakorlatias példákon keresztül kerülnek bemutatásra az ipar4-ben rejlő lehetőségek, az alapoktól az ipar4-ben rejlő összes lehetőségig. A résztvevők olyan technológiai megoldásokat ismerhetnek meg, amelyeket a magyar kkv-k már sikerrel alkalmaznak.

Regisztrálni online részvétel esetén is szükséges! Regisztráció a következő linken.
Az eseményen való részvétel díja 25.000 Ft/fő, azonban a Műegyetem elkötelezett a kis- és középvállalatok digitális transzformációjának támogatásában, így a rendezvénysorozat májusi alkalma díjmentes a vállalatok részére.
Helyszín: 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2., Fsz/017 (BME I épület)
További információ a következő linken olvasható.

További információ és jelentkezés a következő linken.

Szolgáltatás marketing workshop a kamarában

Hogyan add el a szolgáltatásodat magasabb áron? – Workshop

Sok szektorban nem könnyű kitűnni a szolgáltatók sokaságából. Különösen akkor, ha mindenki az árakkal akar versenyezni, ami pedig a profit kárára megy. Hogyan tudod ennek ellenére drágábban kínálni a minőségi szolgáltatásodat? Hogyan tudod növelni a szolgáltatásod értékét a vevő szemében? A szolgáltatás marketing workshopon választ kaphatsz ezekre kérdésekre. Megtanulhatod lépésről lépésre azt is, hogyan tudod láthatóvá és szerethetővé tenni a szolgáltatásodat.

Bővebben…

HEPA logó

Kiállítás, mint a marketing stratégia eszköze – kiállítás felkészítő workshop

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség kiállításra felkészítő workshopot szervez. A program előkészíti a HEPA által szervezett 2022-es kiállításokon (Arab Health, Hannover Messe, IFAT, RIGA FOOD, Automechanika, GITEX, 2nd Rebuild Karabakh, CPhI, 5th China International Import Expo, Medica, Electronica) való kollektív magyar megjelenést. Célja, hogy a magyar kis- és középvállalkozások kiállításokra történő felkészülése minél professzionálisabb és eredményesebb legyen.

A délután folyamán kiscsoportos workshop keretében lehetőség van esettanulmányok kidolgozására, a kiállítási megjelenés megtervezésére.

Az interaktív előadás során a következő témákban tájékozódhatnak a résztvevők:

  • Hatékony felkészülés a kiállítási megjelenésre
  • A legfontosabb teendők és költségelemek a megvalósítás során
  • A sikeres kiállítási részvétel alapelvei
  • A hatékony follow up

Kinek ajánljuk?
A programra elsősorban azokat várják, akik személyesen képviselik cégüket kiállítási standokon.

Részvételi feltételek
Részvételi díj: 10.000 Ft + ÁFA/fő
A program állami támogatás mellett valósul meg, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi díj magában foglalja a képzés és az étkezések költségét is. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudják fogadni, korlátozott számban.
A regisztrációs díj visszaigazolás után átutalással fizetendő. A regisztráció elfogadásáról a jelentkezéskor megadott e-mail címen kap tájékoztatást a jelentkező.

Kérjük, részvételi szándékát a jelentkezési feltételek elfogadásával legkésőbb 2022. február 16-ig jelezze a képzés regisztrációs felületén.

Kérdés esetén az e-mail címen érdeklődhet.

Meghívó

REGISZTRÁCIÓ

INNOVATION VILLAGE 2021 – Középpontban a zöld megoldások, energetika és körforgásos gazdaság

Az Enterprise Europe Network társszervezésében online nemzetközi fórumra és üzletember találkozóra kerül sor, melynek középpontjában a zöld fejlesztések és a digitális átalakulás állnak.

Bővebben…