Hello AI – mesterséges intelligencia az egészségiparban

Itt az alkalom megismerni a mesterséges intelligencia egészségügyben történő felhasználási lehetőségeit. Méghozzá piacvezetők tolmácsolásában.

A GE Healthcare, LEITAT Technology Center és a Royal Institute of Technology Stockholm (KTH) szervezésében az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) támogatásával idén is meghirdetésre került ez a nagy sikerű képzés, amelyre most jelentkezhetnek az érdeklődők.

A képzés június 21-én indul, 10 héten át tart, a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2021. május 28.
Kiválasztási időszak: 2021. május 31. – június 11.
Képzési időszak: 2021. június 21. – augusztus 30.

A képzés angol nyelven zajlik.

Kiknek szól a képzés?

  • Orvosi, mérnöki és üzleti karok egyetemi hallgatói,
  • fiatal kutatók,
  • egészségügyi szakemberek,
  • azok, akik érdeklődnek a megfizethetőbb és hozzáférhetőbb egészségügyi ellátás innovatív megoldásainak feltárása iránt.

A Hello AI RIS Online program célja, hogy demisztikálja az AI világát, és bemutassa a résztvevőknek az AI alapjait és gyakorlati megvalósítását. A képzés nem csupán online tanulási platformot kínál ezen ismeretek és kihívások elsajátításához, hanem a hallgatók mentorálási lehetőségeket is igénybe vehetnek a szervezők, a GE Healthcare, a KTH, a LEITAT és más partnerek magasan képzett szakembereivel.

A program teljes ösztöndíj lehetőséget kínál a RIS régiók pályázói számára, a felmérés, önéletrajz és kísérőlevél alapján.

További információ és jelentkezés ITT