Meg tudja nyerni a kínai piacot?

Érdekli a kínai piac, de aggódik, hogy túl kockázatos, és nem tudja, hol kezdje? Az EU SME Centre öndiagnosztikai eszköze segíthet ebben.

Az EU SME Centre online Öndiagnosztikai Eszközét kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy segítsen az európai kkv-knak ebben a kérdésben. A kínai piacon működő kkv-k kiszolgálásában szerzett több mint egy évtizedes tapasztalatuk alapján kiválasztották és összevonták a kisvállalkozások által leggyakrabban feltett kérdéseket, és ezeket egy online kvízbe építették, amely végigvezeti Önt az egész folyamaton.

Vegyen részt ezen a kvízen, és tegye próbára a Kínával való üzletkötéssel kapcsolatos ismereteit, és szerezzen jutalmat, hogy még több kínai vállalatnál népszerűsíthesse vállalkozását!

Miért érdemes a kvízt kitölteni?

1) Tudja meg, hol áll most

Ez az eszköz 5 szakaszból áll: Általános piaci ismeretek, emberi erőforrások, pénzügyek, üzleti környezet és termékértékesítés.

Az egyes szakaszok kitöltése után egy pontszámot kap, amely jelzi az adott területen elért tudásszintjét és felkészültségét.

2) Találja meg az irányt

Olyan források személyre szabott listáját kapja meg, amelyek segítenek felkészülni a következő lépésekre.

3) Ragadja meg a lehetőséget, hogy több mint 250 ezer kínai vállalatnál népszerűsítse vállalkozását.

További támogatásként a Központ együttműködik Kína legnagyobb kereskedelemösztönző ügynökségével – a Kínai Nemzetközi Kereskedelemösztönzési Tanáccsal (CCPIT) -, hogy promóciós felületeket kínáljon az európai kkv-k számára a hivatalos csatornáin, ami egyedülálló lehetőséget biztosít az Ön vállalatának arra, hogy bemutassa termékeit vagy szolgáltatásait a CCPIT több mint 250 000 kínai tagvállalatának.

Amint kitöltötte a kvízt, kap egy e-mailt a további részletekkel. Ez az ajánlat ingyenes, de csak május végéig érhető el.

4) Egyéni konzultáció egy Kína-szakértővel

Ha szeretné, hogy egy Kína-szakértő elemezze az Ön konkrét ügyét, akkor egy személyes konzultációt is kérhet.

További információ, kvíz kitöltése

Forrás EU SME Centre