Better Internet for Kids (BIK) platform – koordinátor kerestetik

Az EU egyik prioritása, hogy az internetet biztonságosabb és jobb környezetté tegyék a gyermekek számára. Az új BIK+ stratégia célja, hogy a gyermekeket védjék, tiszteljék és erősítsék az interneten az új Digitális Évtizedben. Jelen pályázati felhívás fő témája az uniós finanszírozású BIK portál és a hozzá kapcsolódó koordinációs feladatok.

Ez a közbeszerzés két részből áll: a Better Internet for Kids (BIK) portálról és a digitális piacokon a gyermek-fogyasztóvédelemmel kapcsolatos figyelemfelkeltő tevékenységekről.
Egy papírra írt “pályázati felhívás” szavak. Számítógép billentyűzet a háttérben.

1. rész: Jobb internet gyerekeknek portál, amely kielégíti a Biztonságosabb Internet Központok közösségének igényeit, és támogatja őket az online biztonsági szolgáltatások nyújtásában. A portál továbbra is hozzáférést biztosít az online eszközök, források és szolgáltatások többnyelvű készletéhez a nagyközönség és a gyermekek online biztonságával foglalkozó szakemberek számára.

2. rész: Figyelemfelkeltés a gyermekek fogyasztói védelmével kapcsolatban a digitális piacokon kampányok tervezése és lebonyolítása révén, amelyek célja, hogy felhívják a gyerekeket a manipulatív online marketinggyakorlatokra, különösen a kifejezetten a gyermekeket megcélzó gyakorlatokra.

A felhívás iránt érdeklődő gazdasági szereplőket felkérik, hogy a TED e-Tendering weboldaláról elérhető elektronikus benyújtási rendszeren (e-Submission) keresztül nyújtsanak be ajánlatot.

A felhívás benyújtási határideje 2023.01.13. 16:00 CET

Pályázati felhívás hivatkozási száma: CNECT/LUX/2022/OP/0086