Megnyílt az ingyenes ipar-egyetem együttműködés online felülete

Az Európai Unió által finanszírozott pályázati kereten belül most Önnek is lehetősége nyílik, hogy cégével ingyenesen igénybe vegye az ipar-egyetem együttműködési platformot, melyen keresztül problémáira nemzetközi diákcsapattól érkezik megoldás.

Ezúton meghívjuk, hogy töltse fel cégének azon kihívásait, melyre 6-8 hét alatt megoldást dolgoz ki egy nemzetközi diákokból és kutatókból álló csapat. Kihívásokat várunk minden ágazatból és az üzleti élet minden szegmenséből 2023. december 15-ig. A teljes folyamat angol nyelven zajlik.

A részvétellel az Ön cége díjmentesen piacképes megoldást kap, valamint lehetőséget, hogy olyan fiatal, ragyogó elmékkel találkozzon, akikre jövőbeli munkatársakként tekinthet, miközben a nemzetközi együttműködés révén növeli saját ismertségét.

A kihívást feltöltő vállalat szorosan együttműködik az általa kiválasztásra kerülő hallgatói/kutatói csapattal, de semmilyen pénzügyi kötelezettséget nem vállal velük szemben.

A résztvevők/csapattagok jutalmazását a projekt biztosítja, csapatonként 3.000€ vissza nem térítendő támogatással.

Az INDUSAC uniós projektről és a vállalatok számára kínált lehetőségekről további információért látogasson el a projekt honlapjára.