Kormányzati szerepvállalás és stratégiai kommunikáció Kínában – európai KKV-k számára
A hibrid workshop célja, hogy a legjobb gyakorlatokon és esettanulmányokon keresztül útmutatást és tippeket adjon az európai KKV-knak arra vonatkozóan, hogy miként közelíthetik meg, vonhatják be és miként tárgyalhatnak a kínai kormánnyal regionális és nemzeti szinten, különböző csatornákon keresztül, beleértve a kereskedelmi kamarákat, nyilvános rendezvényeket, egyetemi oktatókat, és a kínai médiát.
A bioinformatika jelene és perspektívái – szakmai konferencia
A PEIK Zrt. (Pécsi Egészségipari Innovációs Központ Zrt.) által megrendezett konferencia sorozat fő célkitűzése az egészségipar, az egyetem és más ipari szereplők találkozása révén különböző tématerületeken keresztül, a régióban rejlő lehetőségek és hiányosságok feltárása, valamint a közös gondolkodás és együttműködések kialakítása.
Először a szemeddel eszel – snassz tálalás helyett ételdizájn
Mi alakítja az ételekről való gondolkodásunkat? Életünk fontos részét képezi az étkezés, az ételek, azok készítése, fogyasztása, és egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, mi és hogyan kerül a tányérunkra. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Kis- és Középvállalkozás Fejlesztési Bizottsága szervezésében elindított „Vállalkozói pódium” beszélgetése ezúttal a DesignPécs keretein belül zajlott. A szakmai beszélgetés két vendége Kántor Éva csokimester, a Heaven Chocolate and More tulajdonosa és Miseta Zoltán séf, a Blöff Bisztró tulajdonosa volt.