Egyéb

Baranya – Európa Gasztronómiai Régiója

Az „Európa Gasztronómiai Régiója” cím egy európai elismerés, mellyel olyan közösségeket tüntetnek ki, melyek a fenntartható fejlődés szellemében fontosnak tartják különleges gasztronómiai és kulturális értékeiket, helyi termékeiket, természeti környezetüket és ezek védelmén túl megmutatják mindezt önként, közösségi összefogással.

Tovább olvasom »
#pecsNYITVA! – csatlakozási lehetőség az országos turisztikai kampányhoz

Pécs turisztikai forgalmának erősítésére Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata országos kommunikációs kampányt szervez 2020. július-augusztus hónapokban. A kampány célja a város turisztikai újraindításának támogatása. A kampányban szálláshelyek, vendéglátóegységek, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciógazdák aktív közreműködésére is számítanak.

Tovább olvasom »
Klasztermenedzsment a gyakorlatban képzés

Egyedülálló képzés mindazon vállalkozás számára, akik partnercégeikkel együttműködve klaszteralapításon gondolkoznak. A több éves tapasztalattal rendelkező oktatók nem csak a szükséges elméleti ismereteket osztják meg a résztvevőkkel, de kipróbált módszereket is biztosítanak számukra.

Tovább olvasom »
Külpiacra lépés alapjai képzés

A képzés célja a résztvevőknek bemutatni gyakorlati példákon keresztül a külpiacra lépés folyamatát, annak szükséges és elengedhetetlen lépéseit annak érdekében, hogy az ezzel járó kockázatot minimálisra csökkentsék, a folyamatot tervezni és modellezni tudják. A képzés során a résztvevők megismerkednek az export folyamatának tervezésével, fogalmainak, elméleteinek, modelljeinek alkalmazási lehetőségeivel. A képzés átfogó képet ad a külpiacra lépés kockázati tényezőiről, a szakterület szerint releváns információgyűjtési, elemzési és probléma megoldási módszerekről, ezek alkalmazási feltételeiről és korlátairól az ebben együttműködő szervezetekről és szereplőkről.

Tovább olvasom »
Baranya – Európa Gasztronómiai Régiója

Az „Európa Gasztronómiai Régiója” cím egy európai elismerés, mellyel olyan közösségeket tüntetnek ki, melyek a fenntartható fejlődés szellemében fontosnak tartják különleges gasztronómiai és kulturális értékeiket, helyi termékeiket, természeti környezetüket és ezek védelmén túl megmutatják mindezt önként, közösségi összefogással.

Tovább olvasom »