3 nap az ipar 4.0 körül

Ipar 4.0 és okos gyártás témakörben több online üzletember találkozó közül válogathatunk mostanában. Mégis érdemes a témában érdekelt vállalkozásoknak és kutatóhelyeknek alaposabban is megismerkedni az SMM2020 online rendezvénysorozatával, amelyre 2020. november 18-20. között kerül sor. A lassan már az “új normális” részévé váló online üzletember találkozók és webináriumok mellett a regisztrált résztvevőket online céglátogatások várják, valamint lehetőség van pitch keretében befektetők előtt prezentálni a legújabb ötleteket is.

 

A Smart Manufacturing Matchmaking 2020 keretében szervezett online üzletember találkozó egyedülálló lehetőséget kínál az intelligens gyártás és ipar 4.0 területén dolgozó tudósokkal, kutatókkal és vállalatirányítókkal való találkozásra. Remek lehetőség arra is, hogy naprakészek legyünk a legújabb, a legfejlettebb technológiákat, az intézmények és városok innovációs igényét, a kkv-k új alkalmazásait és a nagyvállalatok előtt álló műszaki kihívásokat illetően.

 

Brokerage Event @Smart Manufacturing Matchmaking 2020

Ez az online üzletember találkozó kiváló lehetőséget teremt az intelligens gyártás és ipar 4.0 területén működő vállalati vezetőkkel, kutatókkal és állami testületekkel való találkozásra, tárgyalásra.

BE @ SMM 2020 fő témák:

 • Digital twin – digitális iker
 • Ipari IoT
 • Virtuális / kiterjesztett / vegyes valóság alkalmazások az iparban
 • Big data elemzések
 • Kiberfizikai rendszerek
 • Szimuláció
 • Autonóm robotok
 • AI és gépi tanulás ipari alkalmazásokhoz
 • Additív gyártástechnológia
 • Kiberbiztonság és felhő
 • Ember-gép interfészek
 • Ember-gép együttműködések
 • Prediktív karbantartás
 • Rendszerintegráció
 • Autonóm gyártás

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS REGISZTRÁCIÓ

Virtuális üzemlátogatás (Virtual Company Mission)

A vállalati missziók vállalkozások kis csoportjainak nemzetközi látogatásai. Ezek a személyre szabott üzemlátogatások az alapos felkészülésnek és a helyismeretnek köszönhetően számos sikeres partnerséghez vezetnek. Az SMM2020 keretében a virtuális üzemlátogatások során a résztvevők online ismerkedhetnek meg egy cég, vagy kutatócsoport termékeivel, szolgáltatásaival.

Az első virtuális üzemlátogatás címe és témája:

Inkluzív digitális megoldások a közúti árufuvarozás előrelépéséhez a válság után

A Last Mile Team egy technológiai alapú, innovatív startup a közúti árufuvarozási ágazatban. A 2016-ban alapított cég 2020 januárjában indította el a városi elosztási problémákra vonatkozó, inkluzív digitális megoldásait, amelyek a jelenlegi járműparkkal folyamatosan, 30% -ot meghaladó mértékben csökkentik a torlódásokat és a károsanyag-kibocsátást, valamint 25%-kal csökkentik a költségeket.

További információ és regisztráció
Virtuális üzemlátogatás – felhasználói útmutató (EN)

Webinar 4.0

Az SMM2020 weboldalán már aktív a Webinar 4.0 platform. Ezen keresztül lehetőség lesz részt venni az SMM2020 fent leírt témáiban.

A virtuális üzemlátogatás és a webinar4.0 platform egységes regisztrációval működik, egy regisztrációval mindkét felület használható.

További információ és regisztráció

World Investment

A World Investment @Smart Manufacturing Matchmaking 2020 egy olyan kezdeményezés, amely megkönnyíti az innovatív projektek beruházási kínálatának és keresletének összehangolását. A vállalkozások és start-upok online platformon keresztül rövid prezentáció csatolásával nyújthatnak be innovatív projekteket.

A projektjavaslatokat az Ipar 4.0 és az Intelligens gyártás témakörökben várják, kellő figyelmet fordítva az ENSZ 2030. évi fenntartható fejlődési céljaira.

Valamennyi javaslatra szakértő tanácsadók válaszolnak, és azok, akiket azonnal potenciálisan finanszírozhatónak tartanak, lehetőséget kapnak arra, hogy online bemutassák a tanácsadóknak korábban benyújtott prezentációjukat.

A World Investment regisztráció hozzáférést biztosít az SMM2020 webhely többi eseményéhez (Webinar 4.0, Virtual Company Mission)

További információ és regisztráció

A rendezvény munkanyelve az angol.