„Beérett” a Yuva gyümölcsszörpje: Dubajban is szívesen isszák a hidasi prémium terméket
A Szabó Zoltán és Mágel Ágnes által vezetett Yuva Kft. fő tevékenysége prémium gyümölcsszörpök gyártása, amelyek magas, 50–60%-os gyümölcstartalommal és rendkívül jó (1:23-as) hígítási aránnyal rendelkeznek. Új fejlesztésük, az innovatív kiszereléssel szállított termékeik nagy sikert arattak a hazai és a külföldi piacokon. Szörpjeik magas minőségű alapanyagokból készülnek, és igyekeznek megfelelni a fenntarthatóság iránti elvárásoknak is. A vállalat folyamatosan bővíti termékkínálatát, figyelve a fogyasztói trendekre és a változó igényekre, például cukormentes vagy organikus alternatívák bevezetésével. A Yuva Kft. munkáját a kamara Elnöki Kitüntető Oklevéllel ismerte el.