Mennyi az annyi? – Árazás és pénzügyileg is fenntartható működés a vendéglátásban
A vendéglátás szektorban az elmúlt időszakban felmerült problémákra keres közös választ a Baranyai Gasztronómiai Klaszter induló rendezvénysorozatának első eseménye „Mennyi az annyi?” címmel.
A rendezvény aktualitását adja az olyan egyszerre ható árdrágító tényezők megjelenése, mint a minimálbér januári emelése, alapanyag és energia árak drasztikus növekedése, és az állandóvá vált munkaerőhiány. Mindezeknek be kell épülnie az árazásba úgy, hogy a fogyasztók számára még „emészthető” legyen a mértéke. Vendéglátó szakmai, pénzügyes és marketing szempontból fogjuk a helyzetet elemezni és megoldást keresni.
Helyszín: Kis-Zsolnay terem, Kamara székház (Pécs, Majorossy I. utca 36.)
Időpont: 2022.02.17. csütörtök 14.00-16.00
Előadók és témák:
- A fórumot megnyitja: Teleky Zoltán, a Baranyai Gasztronómiai Klaszter elnöke
- Az árazás összetevői a vendéglátásban. A változók változnak, az árak emelkednek: Fodor Péter – Mevid Zrt.
- Hideg fejjel a pénzügyekről a vendéglátásban: Opauszki László – P-Kontó Kft.
- “Mi kerül a Marketing Tányérodra? – Az értékalapú marketing kommunikáció alapjai – Hogyan ne tedd tönkre a piacodat és még pénzt is keress”: Török Gergő Zoltán – Marketing Soul Kft.
- Kérdések és válaszok – Mindenki
A rendezvényen való részvétel díjmentes, előzetes online regisztrációhoz kötött és a mindenkori egészségügyi előírásoknak megfelelően látogatható. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk fogadni 49 főig, melynél a Baranyai Gasztronómiai Klaszter és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagi köre elsőbbséget élvez.
Kérem, hogy részvételi szándékát szíveskedjen az alábbi űrlap kitöltésével jelezni.
A jelentkezés lezárult.