EIT-EIC CollabPilot: pályázatok innovatív, egészségipari vállalkozásoknak

A Horizont 2020 finanszírozási program részeként az EIT Health és az Európai Innovációs Tanács (EIC) egyéves kísérleti együttműködést írt alá, amelynek célja, hogy szinergiákat hozzon létre a két szervezet között az európai innováció és az áttörést jelentő technológiák fejlesztése érdekében az egészségügyben. Az együttműködés keretében több program is várja a pályázó innovatív egészségipari vállalkozásokat.

Fotó: Pixabay

Programok:

Ready for Investment az EIC által támogatott vállalkozások számára

Az EIC által támogatott vállalkozások 360 fokos elemzést és helyzetértékelést kapnak, amelyet kiválasztott iparági szakértők végeznek. Az elemzést követően a Ready for investment csapat személyre szabott szolgáltatási csomagot állít össze, amely a vállalkozás igényeihez és szükségleteihez igazodó mentorálási lehetőségeket is magában foglal. A vállalkozások 10 000 EUR piaci értékű, személyre szabott tanácsadási és támogatási szolgáltatásokat kapnak – az EIC által támogatott vállalkozások számára ingyenesen.

A felhívás itt érhető el

Jelentkezés

Gold Track az EIC által támogatott vállalkozások számára

A Gold Track az ígéretes vállalkozásokat élvonalbeli élettudományi tanácsadókkal hozza össze, akik belemerülnek az ötletelésbe, a stratégiaalkotásba és az operatív kivitelezésbe, hogy a startupot a siker útjára tereljék. A Gold Track program első moduljában az induló vállalkozások személyes, és csoportos foglalkozásokon vesznek részt a szakértői tanács tagjaival, és lehetőséget kapnak arra, hogy további, kiválasztott befektetők és ipari partnerek előtt bemutatkozzanak.

A felhívás itt érhető el

Jelentkezés

Bootcampek az EIC által támogatott vállalkozások számára

Az EIT Health Bootcampjei lehetőséget adnak az induló vállalkozásoknak, hogy felfedezzék teljes piaci potenciáljukat, és kapcsolatot teremtsenek vállalkozói és innovátor társaik hálózatával Európa-szerte.

A felhívás itt érhető el

Jelentkezés

A Dél-Dunántúlon a PTE ITD az EIT Health tagja, a pályázatokkal kapcsolatban várják az érdeklődőket. Elérhetőségek