MIND4MACHINES Horizon 2020 INNOSUP nyílt felhívás

A MIND4MACHINES egy európai uniós kezdeményezés, amely a feldolgozóiparban alkalmazható digitális megoldásokra fókuszál.

A pályázat a technológiai szolgáltató kkv és startup vállalkozások Ipar 4.0 megoldásainak fejlesztését, tesztelését, validálását és piaci bevezetését finanszírozza.

A nyílt felhívás egy pályázati online tájékoztató eseménnyel indul 2022. április 27-én 10:00 órakor.

REGISZTRÁLOK

Az együttműködési projekt támogatása két voucher programban valósul meg:
1. Innovációs támogatás Ipar 4.0 megoldások tesztelésére és validálására (TRL 5-7. [Technology readiness level, azaz Technológiai fejlettségi szint])
Szolgáltató vállalkozások önállóan vagy ipari partnerekkel együttműködve pályázhatnak a feldolgozóipar digitalizációjával kapcsolatos projektötletek tesztelésnek és prototípus-fejlesztésnek (TRL 5-7.) támogatására.
Lehetőség van egynél több technológiai szolgáltatóból és legalább egy ipari partnerből álló konzorcium létrehozására, így akár 120 000 EUR átalányösszegű támogatást is el lehet nyerni. Egyedüli technológiai szolgáltatóként a támogatás felső határa projektenként 60 000 EUR.

2. Go-to-Market Support – Innovatív megoldások demonstrációja és skálázhatósága (TRL 8-9.)
Olyan vállalkozások vehetik igénybe, amelyek már befejezték a prototípus demonstrációját és a kereskedelmi forgalomba kerülést megelőző demonstrációhoz vagy kereskedelmi forgalomba hozatalhoz (TRL 8-9.) van szükségük támogatásra. A költségvetési korlát több technológiai szolgáltató kkv közös projektje esetében 60 000 EUR, technológiai szolgáltató önálló projektjénél pedig 30 000 EUR.

A felhívás kedvezményezettjeit a MIND4MACHINES személyre szabott innovációs és piacra jutás-gyorsító programjaival támogatja a beruházási készültségi szintjüknek (IRL) megfelelően, amelyet a MIND4MACHINES IRL önértékelő eszközzel lehet felmérni.

A MIND4MACHINES számos további szolgáltatást kínál:

  • partnerkeresés
  • IKT-megoldások és képességek bemutatása
  • hírek és újdonságok technológiai megatrendekről
  • hozzáférés a nyílt pályázati felhívások dokumentumaihoz

Ezek igénybevételéhez regisztráljon Ön is az F6S Platformon.