Pályázati felhívás: Újgenerációs szekvenálás az onkológiában

Az oncNGS konzorcium  pályázati felhívása piaci szereplők számára új, megfizethető megoldások kutatás-fejlesztésére a legjobb NGS-tesztek biztosítása érdekében minden szolid tumoros/limfómás beteg számára.

Az újgenerációs szekvenálás (NGS) használatának növelése az onkológiában további költségcsökkentést és technológiai gyorsulást igényel. 8 egészségügyi beszerző 5 országból (BE, FR, DE, DE, ES, IT) felkéri a potenciálisan érdekelt ajánlattevőket, hogy nyújtsanak be ajánlatot az oncNGS kereskedelmi hasznosítást megelőző beszerzésére.

A közbeszerzés célja egy megfizethető integrált megoldás kifejlesztése a szolid tumorok folyadékbiopsziáiban végzett prediktív, prognosztikai és diagnosztikai elemzéshez, amely az NGS technológián alapul.

A kereskedelmi hasznosítást megelőző közbeszerzési eljárás hirdetménye a TED (Tenders Electronic Daily), az Európai Unió Hivatalos Lapjának “Supplement to the Official Journal” című, az európai közbeszerzésekkel foglalkozó online változata itt jelent meg.
A teljes közbeszerzési dokumentáció itt érhető el.
Az e-közbeszerzési platform használatához segítséget és útmutatót itt talál.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. 10. 17.

Gyakran ismételt kérdések:

GYIK oldal elérhető itt. A kérdések és válaszok összefoglalóját név nélkül közöljük, és rendszeresen frissítjük, ha további kérdéseket kapunk. A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseket és felvilágosításokat angol nyelven a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül lehet benyújtani.

Partnerkereső oldal:

Azokat a vállalatokat, amelyek nem tudják lefedni az oncNGS PCP-megoldás egészét, arra ösztönözzük, hogy társuljanak más vállalatokkal. Az alábbi beszállítók jelenleg partnereket keresnek konzorciumok létrehozásához és az oncNGS PCP-ben való részvételhez. Nézze meg, hogy kiegészítik-e az Ön profilját, és vegye fel velük a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. Ha fel szeretne kerülni a listára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

Forrás és további információ