InnoBuyer – nyílt felhívás

Az InnoBuyer program egy innovatív modellt vezet be: az innovációs beszerzés gyors, támogatott és biztonságos modelljét a köz- és magánszféra szervezetei számára.

A véget nem érő változások világában a szervezet sikere szempontjából kulcsfontosságú, hogy gyorsan tudjon reagálni az új kihívásokra. Ezek a kihívások azonban annyira speciálisak lehetnek, hogy nem biztos, hogy az adott szervezet rendelkezik a megfelelő szakértelemmel és erőforrásokkal a kezelésükhöz, és nem biztos, hogy talál megfelelő külső megoldást az igényeire.

És ezzel a megközelítéssel egy sor kérdés merül fel:

Hogyan határozza meg és írja le a kihívást, hogy az innovátor megfelelően megértse azt?
Hogyan találja meg a legjobb szakértelemmel és erőforrásokkal rendelkező innovatív vállalatokat a probléma megoldásához?
Hogyan követi nyomon és értékeli az innovátorok előrehaladását?
És ha sikerül közösen kidolgozni egy jó megoldást, hogyan fogalmazza meg és készítse el az egyszerűsített innovációs közbeszerzés feladatmeghatározását?

 

Az InnoBuyer program négy különböző cselekvés keretében finanszírozza a tevékenységeket. A programban való részvételre kiválasztott kihívók támogatást kapnak az InnoBuyer konzorciumtól az igények további meghatározásához és azok kihívássá alakításához, amelyet az innovációs beszállítók/megoldók számára kiírt felhívás keretében lehet elindítani.

Amint kiválasztják az egyes kihívások legjobb megoldóját, a kihívók és a megoldók közösen dolgoznak ki és kísérleti jelleggel alkalmaznak egy innovatív megoldást. Ha a folyamat végére a megoldás ígéretes eredményeket mutat, a kihívók támogatást kapnak egy innovációs közbeszerzési eljárás elindításához a megoldás széles körű elfogadása érdekében.

 

Benyújtási határidő: 2023. március 31. 17:00 CET

 

További információ és jelentkezés