SCALE UP FOR EUROPE – pályázat

Egy digitális technológiai vállalatot képviselsz, amely olyan innovatív megoldásokat fejleszt, amelyek fenntarthatóbbá és befogadóbbá teszik Európát, és javítják a polgárok életminőségét? Akkor pályázz az EIT Digital New European Bauhaus kezdeményezésében!

A New European Bauhaus kezdeményezés részeként az EIT Digital a legígéretesebb, nagy hatású vállalkozásokat keresi, hogy támogassa üzleti növekedésüket, és segítse őket abban, hogy nemzetközi szintű játékváltókká váljanak.

A legjobb 4 vállalkozás az EIT Digital Accelerator 48 000 euró értékű, személyre szabott nemzetközi növekedési támogatásban részesül egy teljes éven át, hogy növeljék vállalkozásuk méretét, és fokozzák az európai közösségre gyakorolt társadalmi és gazdasági hatásukat.

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 6.

A New European Bauhaus (NEB) egy környezetvédelmi, társadalmi és kulturális kezdeményezés, amelynek célja az innováció, a kreativitás és a formatervezés összekapcsolása a polgárok életminőségének javítása érdekében, hogy a Green Deal emberközpontúvá váljon.

A NEB három egymást kiegészítő dimenzió összekapcsolására szólít fel, hogy mozgalmat hozzon létre a világjárvány után egy egészséges bolygón való jobb együttélés feltárására: fenntarthatóság (beleértve a körforgást), élményminőség (beleértve az esztétikát) és inkluzivitás (beleértve a hozzáférhetőséget és a megfizethetőséget).

 

További információ és jelentkezés (angol nyelven)