Képzési igények felmérése – Térítésmentesen, digitális technológiai témában

A DigitalTech EDIH, az Európai Unió európai digitális innovációs tudásközpontjainak (European Digital Innovation Hubs – EDIH) egyik magyarországi tagjaként térítésmentes képzésekkel és tanácsadási szolgáltatásokkal támogatja a hazai kkv-szektort és a közszféra szervezeteit, hogy digitális megoldások alkalmazása segítségével növeljék versenyképességüket.

Mondja el véleményét, hogy olyan képzéseket, szolgáltatásokat kínáljanak, amelyekre az Ön szervezetének leginkább szüksége van. A kérdőív kitöltése kb. 5-7 percet vesz igénybe.

Felmérés kitöltése 

A kérdőívet kitöltők között 5 db páros belépőt sorsolnak kis az IVSZ 2023-as SMART konferenciájára, ahol többek között Nancy Rademaker nemzetközi keynote speakerrel is találkozhatnak a résztvevők április 26-án az Akvárium színpadán.

Továbbá az Infotér felajánlásából 5 db Infoparlament jegyet sorsolnak ki.

Ha szeretne részt venni a nyereményjátékban, kérjük töltse ki a kérdőívet február 15-ig.

A kérdőívben a cég azonosítására vonatkozó adatok, valamint az e-mail cím és telefonszám megadása nem kötelező (bár a nyereményjátékban való részvételhez nélkülözhetetlen). Amennyiben megadja e-mail címét, hozzájárul, hogy a későbbiekben térítésmentes képzési és szolgáltatási lehetőségekről tájékoztassák Önt a megadott e-mail címen vagy telefonszámon. A kérdőívvel kapcsolatos adatvédelmi kérdésekre a  https://ivsz.hu/adatvedelem/ linken talál tájékoztatást.