Szakértőket keres a FundingBox

A FundingBox könnyen alkalmazható finanszírozási lehetőségek és személyre szabott gyorsító programok révén támogatja a vállalkozókat és innovátorokat. Összehozza a globális márkákat és befektetőket az ígéretes startupokkal, hogy olyan jövedelmező együttműködéseket hozzunk létre, amelyek felgyorsítják innovációs folyamataikat. Most szakértőket, mentorokat és nagyköveteket keresnek csapatukba, díjazás ellenében.

Hogy kiket keresnek?

Szakértők
Milyen hatása van egy innovációnak? A megvalósítási terv következetes-e az erőforrások és a csapattagok ismeretében? Használja tapasztalatát és intuícióját a jövő mély technológiai bajnokainak értékeléséhez és kiválasztásához.

Mentorok
Megfelelő készségekkel rendelkezik ahhoz, hogy induló vállalkozásokat és kkv-kat irányítson olyan témákban, mint a műszaki megvalósíthatóság és a gazdasági életképesség? Mentorálja a kiválasztott innovátorokat, és vezesse őket biztonságosan a növekedés útjára.

Nagykövetek
A hangja a közösségi médiában és a rendezvényeken eléri és befolyásolja az adott technológiai ökoszisztéma gondolkodását és tevékenységét? Legyen a FundingBox nagykövete, és segítse elő az együttműködést virágzó tech közösségeikben.

Ha több szakértői programhoz is megfelelne, töltsön ki annyi űrlaprészt, amennyit csak szeretne (minden szakértőtípushoz egy-egy rész tartozik).

MIT KÍNÁL cserébe a FundingBox?

Fizetett együttműködések szolgáltatásaik népszerűsítésére, a deep-tech eseményeken való részvételre és a projekt kedvezményezettjeinek megoldásainak terjesztésére.
Hozzáférés a több mint 50000 tagot számláló európai deep-tech ökoszisztémához és hálózathoz.
Munkájának és profiljának láthatósága és elismerése az európai deep-tech ökoszisztémában.

További információ és jelentkezés