Az üzleti közösség ismét bővült
Mesterszakácsok a Blöff Bisztróban Sokak örömére nyitotta meg az elmúlt év vége felé két rendkívüli tudással és komoly szakmai tapasztalattal bíró séf Pécs belvárosában a Blöff Bisztrót. Miseta Zoltán és Brunner Attila mesterszakács azért gondolta újra ezt a különleges helyet, hogy közösen kamatoztathassák a szaktudásukat. Eddig mindketten alkalmazottként dolgoztak, most jött a lehetőség, hogy tulajdonosként üzemeltessék a Blöff Bisztró éttermet. Egyelőre a bisztró működtetése az elsődleges cél, de szívesen vállalnak cateringszolgáltatást is. – A Blöff balkán bisztró jellegű étterem, az egyediségünk a minőség – foglalja össze röviden Miseta Zoltán a hely koncepcióját. – Odafigyelünk az alapanyagok minőségére és igyekszünk azok többségét helyi őstermelőktől beszerezni. Éttermünk viszonylag széles szortimenttel rendelkezik, tengeri halakból és a tenger gyümölcseiből is főzünk, ami Pécsett viszonylag ritka. Emellett van egy balkáni vonalunk és olyan ételeket is készítünk, amelyek olcsóbb kategóriájúak és a fiatalok körében kedveltek. Brunner Attila többszörös magyar bajnok, a kulináris olimpián kétszer is bronzérmes