X2.0 – pályázat mélytechnológiai startupok számára

Az X2.0 projekt 5 hónapos deeptech programja a startupok igényeihez igazítja szolgáltatásait, biztosítva a növekedést, a méretnövelést, a hosszú távú hatást és a határokon átnyúló kapcsolatokat. Minden kiválasztott startupot kockázati tőke- és innovációs szakértők vizsgálnak meg, és az ő meglátásaik alapján hitelesített iparági szakértőket és szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

Mit keresünk?

Az X2.0 projekt 4. kohorsza az intelligens városok és a fenntarthatóság területére összpontosít, és innovatív és hatásorientált deeptech startupokat keres! Ezúttal olyan csapatokat keresünk, amelyek célja, hogy a legújabb technológiákat vagy tudományos felfedezéseket a lakosok és a városi környezet életminőségének javítására használják fel, miközben elősegítik a fenntartható gyakorlatokat és életmódot.

Ez a kohorsz a következő, egymást átfedő és összekapcsolódó altémák és fókuszterületek széles skáláját öleli fel: városi mobilitás és tiszta közlekedés, várostervezés és -fejlesztés, közbiztonság és közbiztonság, energiahatékonyság, körkörös gazdaság, erőforrás-hatékonyság, víz- és levegőminőség, hulladékgazdálkodás, éghajlatváltozás mérséklése, környezeti monitoring, ellenálló képesség és katasztrófavédelem.

Miért érdemes részt venni / Előnyök

Innovációs utalványok a következőkre:

  • Szükségletalapú növekedési és méretnövelési szolgáltatások maximum 20 000 EUR összegben.
  • 1-on-1 mentorálás a szükségletekkel foglalkozó szakértőkkel, minimum 5000 EUR összegben.
  • Hozzáférés nagyszabású startup- és befektető-központú rendezvényekhez, kiállításokhoz és vásárokhoz 5 000 EUR értékben.

Egyéb programelőnyök

  • Vállalati partnerkeresés és beszerzés
  • Magánszemélyeknek nyújtott támogatás a pénzszerzésben
  • Egyéni uniós finanszírozási és közbeszerzési ökoszisztéma és áttekintés
  • Tehetségkeresés és állásbemutatás
  • Promóció és láthatóság

Nyílt felhívás –> Benyújtás határideje: 2023. 12. 11.

Értékelés –> 2023.12.12. – 2024.01.12.

Növekedési program –> 2024.02.15. – 2024.07.15.

 

További információ és jelentkezés