A bor legyen trendi!
A szüret ideje minden szőlőtermelő életében különösen intenzív időszak, de Gere Attila Családi Pincészetében egész évre jellemző ez a felfokozott tempó. A család hét generációra visszamenően foglalkozik borkészítéssel, de az újításokra fogékony Gere Attila a pincészet mellett a vendégfogadást is erősítette az elmúlt évtizedekben. A vendéglő mellett megépült a Crocus Resort & Wine Spa is, az ott végzett szőlő- és bor alapokon nyugvó vinoterápiás kezelések pedig az új generációt képviselő Gere Andrea saját márkás prémium minőségű kozmetikumainak létrehozását inspirálták. A 2010-es évek elején kezdett az egészségmegőrzést támogató szőlőmagolaj préselésével, illetve -mikroőrlemény előállításával is foglalkozni a családi vállalkozás. E számos tevékenység, valamint a kiváló minőségű borok készítése, kereskedelme az év minden szakában rengeteg elfoglaltságot jelent a vállalkozásnak.