ADMA TranS4MErs – Pályázati felhívás gyártó KKV-k számára

Az ADMA TranS4MErs 2. felhívásának célja, hogy elősegítse a gyártó KKV-k hatékonyabb és versenyképesebb gyárakká való átalakulását az innovatív és fenntartható, digitális, és fejlett gyártási megoldások bevezetésével és alkalmazásával.

Európa egyik legnagyobb digitális transzformációs programja, az ADMA TranS4MErs átfogó egyben dinamikus megközelítést kínál a gyártó KKV-k digitális átalakulásához, segítve ezzel a vállalatokat abban, hogy maximálisan kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket.
A felhívás során a projekt összesen 800 kiválasztott európai KKV -t támogat abban, hogy elkészítse, a vállalkozás igényeire szabott Digitális Transzformáció Tervet közösen a matchmaking során kiválasztott mentorral az úgynevezett, TranS4MErrel. A program második, úgynevezett Revamp fázisában pedig az elkészült Transzformációs Terv megvalósítására vehetnek igénybe innovációs és tanácsadói szolgáltatásokat, eszközöket maximum 5000 € értékben!

A beérkező pályázatok kéthetente kerülnek elbírálásra országonként, beérkezési sorrendben, 2023 június 7-től.
A jogosultsági feltételekről, az országonként rendelkezésre álló voucherekről és a jelentkezési folyamatról bővebben az ADMA TranS4MErs weboldalán tájékozódhat.
A pályázatokat 2023 április 3-ától az F6S portálon lehet benyújtania a vállalkozásoknak.
A program, így a pályázatok benyújtásának hivatalos nyelve az angol.

A projekt középpontjában álló ADMA TranS4MErs xChange Platform lehetővé teszi a KKV-k, a szakértők (TranS4MEr-ek) és a digitalizációs segítő szolgáltatók közötti szakmai kapcsolatteremtést, továbbá innen érhető el a projekt által nyújtott képzések és szolgáltatások széles köre is.
A konzorcium által tanúsított TranS4MEr-ek megbízható közvetítők a KKV-k és a szolgáltatók között, míg az ADMA TranS4MErs Quality Mark a kínált eszközök és megoldások kiválóságát garantálja.

Bővebb információ az itt letölthető tájékoztatóban, valamint a felhívás angol nyelvű weboldalán.