Céges rendezvényem lesz

Nyugodt is lehet a rendezvényszervezés! Legyen szó szakmai konferenciáról, workshopról, csapatépítő tréningről, a céges rendezvényszervezés idő- és energiaigényes feladat. De nem feltétlenül kell, hogy stresszel járjon. Ebben segít a kamara.

Ajánljuk önkéntes kamarai tagjainkat!

  • rendezvényszervezők
  • céges ajándék gyártók
  • éttermi szolgáltatók
  • rendezvényhelyszínek
  • dekoratőrök

#Heti1Helyi - kampány a helyi fogyasztásáért, vásárlásáért

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara #Heti1Helyi címmel indított kampányt, annak érdekében, hogy a helyi lakosok és vállalkozók figyelmét felhívja arra, hogy ők maguk mit tehetnek a helyi vállalkozások túléléséért a jelen helyzetben.

A kamara arra hívja fel a lakosság figyelmét, hogy vegyenek hetente legalább egyszer egy helyi terméket, rendeljenek legalább hetente egyszer étteremből, vegyenek igénybe hetente legalább egy helyi szolgáltatást és népszerűsítsék is ezt, hogy mások is kövessék a példájukat. A kampány által a vállalkozásnál forgalmat generálva segíthet mindenki, hogy a helyi vállalkozások megtarthassák dolgozóikat.

A #Heti1Helyi elnevezés minden helyi termék és szolgáltatás vásárlására való buzdításban használható lesz a továbbiakban, legyen szó gasztronómiáról, egyedi termékről, szolgáltatásról, és nem csak Pécsre, de egész Baranyára.

A kampányban a kamara a megyei üzleti közösség valamennyi tagjával együttműködik. Jelenleg közel 80 partner ajánlatai kerülnek megosztásra a facebookon és jelennek meg a honlapon.

Egyen, vegyen, adjon helyit!

Helyi termelő? Helyi szolgáltató?