A projekt címe: A gasztronómia magasabb szintre pozicionálása Baranya megyében

Pályázattípus: KA122-VET – Szakképzésben tanulók és dolgozók rövid távú tanulási célú mobilitása

A projekt kezdete, időtartama: 2021.12.31., 18 hónap

A projekt tartalma, célja:

Turisztikai és vendéglátóipari, valamint szakképzési szakemberek, szakoktatók delegálása Olaszországba két alkalommal. A két csoportban, 5-5 napos szakmai tanulmányúton résztvevő 15-15 fő szakember,  megismerheti az olasz gasztronómia sajátosságait és új technikákat sajátíthat el. Cél a résztvevők képzettségi szintjének növelése, hogy a legfrissebb és leginnovatívabb módszereket és technológiákat tudják a diákoknak átadni, ezáltal a tanárok és a diákok motivációs szintje is nő.

A megítélt támogatás a projekt megvalósítására:  42.990.-Euro

Együttműködő partnerek:

A tanulmányutak és a projekt az Erasmus+ pályázat keretében, az Európai Unió finanszírozásában, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Tempus Közalapítvány között megkötött 2021-1-HU01-KA122-VET-000017413 számú szerződés alapján valósul meg.