A maximális futamidő akár 10 év is lehet. A széles körű beruházási hitelcélok megvalósítása mellett a hitel fennálló piaci árazás szerint nyújtott beruházási hitelek kiváltására is használható. A hitel törlesztésének megkezdésére akár 24 hónapos türelmi idő is igényelhető. A hitel fő biztosítéka a Garantiqa Zrt. kezességvállalása, a feltételeknek megfelelő magánszemély készfizető kezességvállalása és tárgyi biztosíték.

A hitel segítségével megvalósítható lehetséges hitelcélok például: ingatlan vásárlás, építés, fejlesztés, új vagy használt gépek, berendezések, egyéb tárgyi eszközök vásárlása, beszerzése, a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz-beszerzés (legfeljebb a hitelösszeg 20%-áig), részvény, üzletrész, egyéb társasági részesedés vásárlása.

A vállalkozásnak rendelkeznie kell a beruházás tervezett (bruttó vagy nettó, attól függően, hogy a finanszírozásnál bruttó, vagy nettó költségek vehetőek figyelembe) költsége min. 10 %-ának megfelelő saját erővel.

A Széchenyi Beruházási Hitel GO!-hoz biztosított kamat- és kezelési költségtámogatásnak köszönhetően a vállalkozás által fizetendő nettó ügyleti kamat fix 1%/év.

Zöld, fenntartható és technológiaváltást szolgáló hitelcélokra irányuló hitelkérelmek esetén a kamat fix 0,5%/év.

Előnyei:
  • széles körben alkalmas beruházási célok megvalósítására
  • állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatás
  • akár 1 milliárd forint hitelösszeg igényelhető
  • 10 éves futamidőre is választható

A hitelkeret összege: 500 ezer – 1 milliárd  forint. Az adható hitelösszegre vonatkozó korlátokat lsd. az Üzletszabályzatban.

A Széchenyi Kártya Program összes hiteltermékére vonatkozóan érdeklődhet a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban, kezdve a teljes körű információk nyújtásától, a hitelek kiválasztásán keresztül, a hitellehetőségek és azok feltételeire vonatkozó kérdéseken át a teljes hiteligénylés lebonyolításáig állunk a vállalkozások rendelkezésére sikerdíj, jutalék, ügynöki díj, tanácsadói megbízási díj nélkül.

 

Ön így a legegyszerűbben, legkönnyebben, leggyorsabban és legolcsóbban juthat hozzá az államilag támogatott Széchenyi Kártya Program hiteleihez kizárólag a termékszabályzatban rögzített FIX költségek mellett.