A Bolko Group komplexitásának titka a megbízható és kompetens szakmai gárda kialakítása minden területen. A csoport cégei különálló vezetőséggel, megbízható szolgáltatásokkal és a legmagasabb gyártói kapacitással állnak partnerei rendelkezésére.

A Bolko Bt. 1999-ben kezdte meg működését reklámtermékek és textilek emblémázásával. A Bolko-Print Kft. a Bolko Reklám partnercégeként 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy a reklámdekoráció mellett teljes körű nyomdai szolgáltatással is partnerei rendelkezésére állhasson.

A BolkoDesignt a Bolko cégcsoport ügyfelei részéről felmerült igény hozta létre. A kreatív ügynökség túlnőtt a meglévő ügyfélkör kiszolgálásán, mára már több nemzetközi vállalatot is ügyfelei között tudhat.

A Bolko Group a grafikai tervezéstől a különböző nyomdai utómunkákig vállalja digitális és ofszet nyomtatással készülő termékeik előállítását.

Legnépszerűbb termékeik és szolgáltatásaik:

  • nyomdaipari termékek (prospektusok, szórólapok, kiadványok, leporellók, plakátok, könyvek)
  • dekoráció (kirakat- és autódekor, reklám- és világítótáblák, 3D habbetűk)
  • digitális nyomtatás (vinyl, ponyva, vászon, zászló)
  • displayek (roll up, kínálópult, sajtófal, 3D dekoráció)
  • POS termékek kivitelezése

 

A Bolko-csoport saját üzemében az alábbi technikákat alkalmazzák: szitanyomás, tamponnyomás, gravírozás, gépi hímzés, UV-nyomtatás. Minőségi céges ajándékaival és szolgáltatásaival a Bolko-csoport mindig az ügyfelek elégedettségét tartja szem előtt a precíz és gyors kiszolgálás mellett. Munkatársaiknak az egészséges, biztonságos és diszkrimináció-mentes munkakörnyezet mellett egyenlő feltételeket teremtenek, emellett biztosítják a szakmai fejlődés lehetőségét.

 

Gyakornoki program:

Duális képzőhely: